dış genital bölgede ağrı:(

pokinava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
143
5
68
43
İstanbul
6,5 aylık hamileyim.2 gündür dış genital bölgemde yani kemiğin üzerinde ağrı hissediyorum.doktoruma soracağım ama sizlerden de bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabillir mi lütfen?

6,5 aylık hamileyim.2 gündür dış genital bölgemde yani kemiğin üzerinde ağrı hissediyorum.doktoruma soracağım ama sizlerden de bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabillir mi lütfen?

ben daha 3,5 aylık hamileyim ama bende de öyle ağrılar oluyor.. Doktora sordum eğer belirli periyodla yani 10 dk bir gibi oluyorsa tehlikeli ama arada oluyorsa olabilirmiş. rahim büyümesi bebeğin gelişmesi yüzündenmiş. yorgunluk ayakta cok kalma üşütme gibi nedenle de olabilirmiş.yinede bi doktoruna görün tabii.

bende en çok o ağrılardan şikayetçiyim. kaç tane doktora sordum hepsi çok normal dedi. bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş çünkü

gayet normal korkmana hiç gerek yok.benim ilk gebeliğimdede vardı şimdide 28.haftamdayım ikinci gebeliğim yine var.çok zorlayıcı ve acı verici bir ağrı.birde doğuma hazırlık için leğen kemiği hormonlar etkisiyle yumuşuyor ağırlıkta binince ağrı yapıyor.hepimize kolay gelsin.

önemli olabilir ilk gebeliğimde bende 5.ayımın sonunda ilk başta hafif hafif batmalar ve sonra artan ağrılarla doktora gittiğimde doğum sancısı çektiğim ortaya çıktı erken doğum başlamıştı hemen iğneler serumlar 15 gün wc dışında ayağa kalkmadım buna sebep olanda idrar yolu enfeksiyonuymuş hiç bir belirti vermediği halde ama sonra çok şükür tam gününde çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim

Ben de 6. ay itibariyle özellikle sağ tarafımda hissetmeye başlamıştım sanki tekme yemişim de morarma acısı kalmış gibi, sonra doktorda bebişin dik durduğu için ayaklarıyla baskı yaptığı için ağrıttığını söyledi doktor, kaldı ki ters dönünce de bu kez başıyla baskı yaptığı için zaman zaman kendini hissettiriyor :) neticede çıkana kadar ağrı sızı idare edeceğiz, herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…