- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Simdi omrunu hic begenmedigin biriyle gecirmek zor. Yani her sabah gozunu acinca allahim bu ne boyle dememeli insan. Ama geri kalan dis gorunus degisiyor zaten. Eli ayagi duzgun bir kocam var ama napayim ben universitede tanistigimizda filinta gibiydi simdi gobegi var. Kivircik saclari beyazladi degismeyen tek sey gozlerinin rengi. Eeee bende iki cocuk dogurdum biri iki aylik kiloluyum catlaklarim var memelerim buyudu Cokta seyetmeyin yani
Sakalli erkek sevmemekte ne bileyim
Takıntı değil ama benim içinde dış görünüş önemliydi, göz beğenmeli ilk önce sonra gönül sevmeli. Nitekim bizde öyle oldu.
Ama tek bir tip belirlemekte çok doğru değil gibi geldi bana.
Sarışında değil de ben esmer sakallı sevmiyorum hiç.Dış görünüş önemli ama Türkiye’de sarışın nerede ve size mi kalacak bakalımöyle yakışıklı sarışın olsa herkes ister.
Yaşlar kaç görürsün üzülmeYaa cok tatli ben de eşimin saclarinin beyazladigini gormek istiyorummmduygulandim ya.
Bende tam aksi, eşim bir ara kesmek zorunda sakalanı, sorduğum ilk soru kaç güne eski hâline dönersin olmuştuHiç sevmem sakalın hiç bir türünü. Eşimin şirketinde yaz başından beri serbest bıraktılar sakalı, 4-5 aydır tek tartışmamız sakal yüzünden. Haftada 3’te el sıkıştık şimdilik.
Konu sahibi size gelince; her insanın bir beğenisi vardır ama bunu kesin çizgilerle belirlemek ve bu çizgilerin dışında kalanları direkt elemek doğru bir yaklaşım değil bana kalırsa.
Yaşlar kaç görürsün üzülmeben eşimi tanıdığımda 20 yaşındaydı su gibi uşaktı maşallah hocam maşallah şimdi baya baya beyazı var karadenizli geni diyelim 34 de beyazlamaya başladı sakallarında da var hatta
Cok beklemezsin bak 30 unda artik cogu beyaz gecen aynada bakiyor saclarina anam.nasil beyazlamis diyor. Insallah sizde gorursunuzYaa cok tatli ben de eşimin saclarinin beyazladigini gormek istiyorummmduygulandim ya.
Cok beklemezsin bak 30 unda artik cogu beyaz gecen aynada bakiyor saclarina anam.nasil beyazlamis diyor. Insallah sizde gorursunuz
Hahay aynen ya. Filinta gibiyli. Renkli gozleriyle kivircik saclarina vuruldum. Simdi o kivircik sacladinin cogu beyaz. Neyse yinede guzel boylesi deYaşlar kaç görürsün üzülmeben eşimi tanıdığımda 20 yaşındaydı su gibi uşaktı maşallah hocam maşallah şimdi baya baya beyazı var karadenizli geni diyelim 34 de beyazlamaya başladı sakallarında da var hatta
Bende de var maalesef.. emin ol tip takıntısı olmayan şu anda sevgilisi ya da kocasıyla kim bilir nerelerde geziyor.. ya bizMerhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyorsizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
Sevmek ne güzel dimi ❤
Bunu okurken o gülüşe nasıl aşık olmuşsunuz hissettirdiniz ❤
Gece gece güldürdün beni.. Allahım hep yüzünü güldürsün..Bende dıs gorunuse cok takılırdım. Sonra dombılının tekıne asık oldum, ask beni nası kor ettiyse adamın dombılı oldugunu bile bile baktıgımda Brad Pitt goruyordum.
Evlendik, sonra bosandık.
Bence dıs gorunuse takılın ve askın gozunuzu kor etmesine izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?