- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.533
- 798
- 36
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Teknoloji cok ilerledi yalnız estetikle istedigin surat oluyorsun neredeyseDış görünüşü kişi kendi seçemiyor ki ...
Aslında hiçbir şey.
Gercekten içini sevdiğin birinin dışı da guzel geliyor bir zaman sonra
Ama mesela ilk görüşte tipi değilse hiç şans vermiyormuş konu sahibinin ki biraz öyle bir sorun Anladığım kadarıyla güzellik çirkinlikle alakalı değilTeknoloji cok ilerledi yalnız estetikle istedigin surat oluyorsun neredeyse
Bende dıs gorunuse cok takılırdım. Sonra dombılının tekıne asık oldum, ask beni nası kor ettiyse adamın dombılı oldugunu bile bile baktıgımda Brad Pitt goruyordum.
Evlendik, sonra bosandık.
Bence dıs gorunuse takılın ve askın gozunuzu kor etmesine izin vermeyin.
Bu benzetmeniz hoş mu şimdi?Manavda bile çürük meyveleri almıyoruz sorun sizde değil yani
Sakalli erkek sevmemekte ne bileyim
Takıntı değil ama benim içinde dış görünüş önemliydi, göz beğenmeli ilk önce sonra gönül sevmeli. Nitekim bizde öyle oldu.
Ama tek bir tip belirlemekte çok doğru değil gibi geldi bana.
Yok gercekten dombılıydı severken de asıkkende bildigim bıseydı. Dombılı dombılıdır yani bakınca inkar edilmeden goruluyor malesef
Sevgi söz konusu olunca dombiliden prens çıkar.
Ama sevgi azalıp, olumsuzlar artıkça prens kurbağaya dönüşür.
Karşınızdaki brad olsaydı da farketmezdi, onu da bildiğim kadarıyla 3 kadın boşadı...
Çok yakışıklı olsun meselesi de değil. Yüzüne bile bakmayacağınız bir sevgilim de oldu ama hepsinin ortak noktası çok zayıf olmak,açık tenlilik,bebek yüzlülük.Ama mesela ilk görüşte tipi değilse hiç şans vermiyormuş konu sahibinin ki biraz öyle bir sorun Anladığım kadarıyla güzellik çirkinlikle alakalı değil
Sıskadansa dombili tercihim, uzun saçtansa keltoş :)Yok gercekten dombılıydı severken de asıkkende bildigim bıseydı. Dombılı dombılıdır yani bakınca inkar edilmeden goruluyor malesef
Ben ona asıkkende lakabını TOSUN koymustum tosun diye seviyordum
Baby FAce diyorlar öyle tipler miydi ?Çok yakışıklı olsun meselesi de değil. Yüzüne bile bakmayacağınız bir sevgilim de oldu ama hepsinin ortak noktası çok zayıf olmak,açık tenlilik,bebek yüzlülük.
Susamsız simit, çok güldüm bunaAy cidden sakallı erkek sevmemek bir tek bana mı garip geliyor dedim ben de
Eşimi ilk defa evlendikten 1 yıl sonra sakalsız gördüm ben, 2 yıl söz nişan flört döneminde sakallıydı, düğün nişan filan da dahil.
Evlenmeden önce görseymişim fikrim değişirmiş dedim resmen.
Susamsız simit gibi
Şimdi sürekli traş olmak zorunda gerçi iş dolayısıyla, alıştı artık göz ama hala sakallarını özlüyorum
Allah gonlunuze gore versın, simdilik kimse tercihim degıl buyukte konusmak istemem dombiliden sonra vıdanjore asık falan olurum neme lazımSıskadansa dombili tercihim, uzun saçtansa keltoş :)
Tabi ki zevk, ama karşımdaki insanda kendi zevkimi arayamayacağımı bilecek kadar hümanistim.
Ne tipine göre adam seçerim ne de yargılarım.
Keza kocam çirkin bir adamdır, ben erkekte zaten güzel sevmem yani.
Güzel diye kadına denir, kadınsı özellik taşıyan erkek hele hiç sevmem, baby faceler, kaymak gibi kılsız tüysüz tipler, aşırı bakımlılar falan:)
Brad örneğinden gittik kapımda yatsa bakmam
Ama Kenan İmirzalioğlu bakıldığında gerçekten çirkin adamdır, ama benim için erkekte ülkemizde zirvedie.
Kenan İmirzalıoğlu'na çirkin dediğiniz için size teessüf ederim.Sıskadansa dombili tercihim, uzun saçtansa keltoş :)
Tabi ki zevk, ama karşımdaki insanda kendi zevkimi arayamayacağımı bilecek kadar hümanistim.
Ne tipine göre adam seçerim ne de yargılarım.
Keza kocam çirkin bir adamdır, ben erkekte zaten güzel sevmem yani.
Güzel diye kadına denir, kadınsı özellik taşıyan erkek hele hiç sevmem, baby faceler, kaymak gibi kılsız tüysüz tipler, aşırı bakımlılar falan:)
Brad örneğinden gittik kapımda yatsa bakmam
Ama Kenan İmirzalioğlu bakıldığında gerçekten çirkin adamdır, ama benim için erkekte ülkemizde zirvedie.
Dunde gs maci kaybetti diye sen git canim sakali biyigi kes (iddaya girmis)Dedim bey top yuvarlak neyne guvendin? napcam ben bunla bilmiyorum. :)
Kenan İmirzalıoğlu'na çirkin dediğiniz için size teessüf ederim.Kendisi eşimle aramızda tatlı atışmalara sebep olan fiziksel hayranlık duyduğum tek erkektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?