Dış görünüşe çok takılıyorum..

Tip ne değilde kalbine aşık ol derim. Merhametli vicdanlı anlayışlı Saygılı düşünceli olsun.. Giyimini kuşamını sen değiştirebilirsin.. Ama karakter ini asla...

Sevgi söz konusu olunca dombiliden prens çıkar.
Ama sevgi azalıp, olumsuzluklar arttıkça prens kurbağaya dönüşür.
Karşınızdaki brad olsaydı da farketmezdi, onu da bildiğim kadarıyla 3 kadın boşadı...

Son düzenleme:
Zihninizde böyle kalıplar varsa değiştirmesi zor gibi. Benim öyle takıntım olmadı hiç. Dış görünüşe takılsam esimi çoktan reddetmiştim. İyi ki de redd etmemişim. Anlayış merhamet hepsinden önemli.

Ay cidden sakallı erkek sevmemek bir tek bana mı garip geliyor dedim ben de
Eşimi ilk defa evlendikten 1 yıl sonra sakalsız gördüm ben, 2 yıl söz nişan flört döneminde sakallıydı, düğün nişan filan da dahil.
Evlenmeden önce görseymişim fikrim değişirmiş dedim resmen.
Susamsız simit gibi
Şimdi sürekli traş olmak zorunda gerçi iş dolayısıyla, alıştı artık göz ama hala sakallarını özlüyorum

Yok gercekten dombılıydı severken de asıkkende bildigim bıseydı. Dombılı dombılıdır yani bakınca inkar edilmeden goruluyor malesef
Ben ona asıkkende lakabını TOSUN koymustum tosun diye seviyordum

Ama mesela ilk görüşte tipi değilse hiç şans vermiyormuş konu sahibinin ki biraz öyle bir sorun Anladığım kadarıyla güzellik çirkinlikle alakalı değil
Çok yakışıklı olsun meselesi de değil. Yüzüne bile bakmayacağınız bir sevgilim de oldu ama hepsinin ortak noktası çok zayıf olmak,açık tenlilik,bebek yüzlülük.

Yok gercekten dombılıydı severken de asıkkende bildigim bıseydı. Dombılı dombılıdır yani bakınca inkar edilmeden goruluyor malesef
Ben ona asıkkende lakabını TOSUN koymustum tosun diye seviyordum
Sıskadansa dombili tercihim, uzun saçtansa keltoş :)
Tabi ki zevk, ama karşımdaki insanda kendi zevkimi arayamayacağımı bilecek kadar hümanistim.
Ne tipine göre adam seçerim ne de yargılarım.
Keza kocam çirkin bir adamdır, ben erkekte zaten güzel sevmem yani.
Güzel diye kadına denir, kadınsı özellik taşıyan erkek hele hiç sevmem, baby faceler, kaymak gibi kılsız tüysüz tipler, aşırı bakımlılar falan:)
Brad örneğinden gittik kapımda yatsa bakmam
Ama Kenan İmirzalioğlu bakıldığında gerçekten çirkin adamdır, ama benim için erkekte ülkemizde zirvedie.

Susamsız simit, çok güldüm buna

Eşimi dokuz senedir tanıyorum, tanıdığım günden beri sakallı, birkaç kez sinek kaydı denilen şekilde tras olmusluğu var, hep bir gülme gelir ilk günler sakal mühim yani.

Herkesin zevkine kimse karışamaz :))

Beğenmediğiniz kimseyle olmayın tabii ama kriterlerinize uyan herkesi beğeneceksiniz, uymayanların hiçbirini beğenmeyeceksiniz diye bir şey yok.

Ben beyaz tenli erkekleri beğenirim ama sevgilim tam esmer olmasa da beyaz değil. Yine de çok beğeniyorum.
Bu kadar katı olmayın.

Allah gonlunuze gore versın, simdilik kimse tercihim degıl buyukte konusmak istemem dombiliden sonra vıdanjore asık falan olurum neme lazım Allah herkesi bahtından guldursun

Kenan İmirzalıoğlu'na çirkin dediğiniz için size teessüf ederim. Kendisi eşimle aramızda tatlı atışmalara sebep olan fiziksel hayranlık duyduğum tek erkektir.

Dunde gs maci kaybetti diye sen git canim sakali biyigi kes (iddaya girmis)Dedim bey top yuvarlak neyne guvendin? napcam ben bunla bilmiyorum. :)

Hahahahaha çok güldüm
Benim pabucum dama atıldı çoktan. Kızı sakallıyken öpmek istemiyormuş diye artık sakal hiç uzatmayacakmış beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…