- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.420
- 798
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ama çirkin bir adamdırKenan İmirzalıoğlu'na çirkin dediğiniz için size teessüf ederim. Kendisi eşimle aramızda tatlı atışmalara sebep olan fiziksel hayranlık duyduğum tek erkektir.
Gs ugruna bizimkilerde damda malesef..iki cocuk yaptim ikisinide sakalli sakalli hunharca operdi tepesinde panter gibi beklerdim yavas opsun diye :)Hahahahaha çok güldüm
Benim pabucum dama atıldı çoktan. Kızı sakallıyken öpmek istemiyormuş diye artık sakal hiç uzatmayacakmış beyefendi.
Çirkin demeyeydin iyiydiEn karizmatik çirkin
Anaa sen bebeymişsin yaBen 26 eşim 34 yasinda yakinda 35 olcak daha beyaz gormedim
Zamanin getirdigi beyazlama, hafif cizgiler filan bunlara şahit olmak bence cok romantik nebileyim.Ya da ben duygusala bagladim
Ay cidden sakallı erkek sevmemek bir tek bana mı garip geliyor dedim ben de
Eşimi ilk defa evlendikten 1 yıl sonra sakalsız gördüm ben, 2 yıl söz nişan flört döneminde sakallıydı, düğün nişan filan da dahil.
Evlenmeden önce görseymişim fikrim değişirmiş dedim resmen.
Susamsız simit gibi
Şimdi sürekli traş olmak zorunda gerçi iş dolayısıyla, alıştı artık göz ama hala sakallarını özlüyorum
Benim sakal takıntım yok.
Ama sevgilimi ilk kez, tanışıklığımız 7, ilişkimiz 3,5 senelikken sakalsız gördüm. Bildim bileli sakallıydı yani, öyle benimsemiştim. Saçına yorum yapardım ama sakalına yapmadım hiç.
Sakalı kesti, kesiş o kesiş. 6 aydır uzattırmıyorumGözüm gönlüm açıldı resmen.
Bazı erkekler makyajsız daha güzel
Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmazHepsi corabini yere atiyo napim tipini ilk sene atmadi simdi geliyo yere atiyo..camasir sepetine at desemde bos...dertliyim cok ne guzel dertler..en azindan coraplari ben seciyorum..
Başak değilse de o sepete atılmayan çorapları yedirirlerYok kız hepsi atmıyor benim ki atmazhatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Etme eyleme bacim adam kokacak tövbe tövbeBaşak değilse de o sepete atılmayan çorapları yedirirler
Daha az önce bir şeye kızıp tehdit ettim ‘bana bak eksik yapacaksan ben de eksik yapacağım, her hafta 1 adet donunu yıkarım sadece gerisini sen düşün’ dedim, yaparsın biliyorum tamam demek zorunda kaldı
Anaa sen bebeymişsin yaeşinin beyazlama zamanı geçiyor bazısı baya geç beyazlıyor şanslı gen diyelim benimde saçlarım bildim bileli beyaz bıkmışım hiç koç a yakışıyor mu bu duygusal şeyler
Etme eyleme bacim adam kokacak tövbe tövbe
Adeta bensin benimde yükselen akrep vay babayın ne cevherler vardır sendeBabasinin saclari erken beyazlamamis muhtemelen beyazladigini gormem biraz zaman alacak benim
Burcum koç olabilirrr ama yukselen burcum akrep, su grubu yani disarilarda cok belli etmesemde duygusallik var aslinda
Günde 3 öğün dövüyorsun dimi hadi itiraf et enişte seni kimlerin eline bıraktılaryaparım, daha önce ilk evlendiğimizde uyardım sepet dışında, üstünde, yerde olan hiçbir şeyi ellemem diye.
Sonuç 2 haftada tüm kıyafetleri tükendi.
Geçen yine kızdım, 1 hafta bulaşıklar bekledi(kendi akıtıp koyuyor ondan kokmadı) tabak kalmayınca lafıma yine geldi
Hele sakal, sakalsız asla yaklaşmam.
Dün kestirmiş gelmiş yanaşıo, şurdan voltanı al da git böyle bebe gibi olmuşsun bir de tahriş eder diken diken tenimi dedim dehledim
Böyle anlatınca falakaya da yatırıyorum gibi geldi bana
yaparım, daha önce ilk evlendiğimizde uyardım sepet dışında, üstünde, yerde olan hiçbir şeyi ellemem diye.
Sonuç 2 haftada tüm kıyafetleri tükendi.
Geçen yine kızdım, 1 hafta bulaşıklar bekledi(kendi akıtıp koyuyor ondan kokmadı) tabak kalmayınca lafıma yine geldi
Hele sakal, sakalsız asla yaklaşmam.
Dün kestirmiş gelmiş yanaşıo, şurdan voltanı al da git böyle bebe gibi olmuşsun bir de tahriş eder diken diken tenimi dedim dehledim
Böyle anlatınca falakaya da yatırıyorum gibi geldi bana
Ben eşimin dış görünüşüne vurulmuş olabilirim ilk görüşteAma çirkin bir adamdır
Altın orandan oldukça uzak, yüzü kusurlarla dolu bir adam.
Onu biz kadınlara sevdiren tek şey bakışlarıdır.
Kadın görsel bir varlık değil çünkü, hissel bir varlık.
Bakışlarında sevgi var adamın biz ne yapalım yani
Benim kocama teee 18 yaşımda vurulma sebebim de 3 dk süre ile aynı bakışı atmasıdır, hiç meselenin 2 çocuğa kadar geleceğini düşünmemiştim ergenus olarak o ayrı
Az tipine, ailesine bakaydım iyiydi.
Adeta bensin benimde yükselen akrep vay babayın ne cevherler vardır sendekendimden sey ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?