Dış görünüşe çok takılıyorum..

Kenan İmirzalıoğlu'na çirkin dediğiniz için size teessüf ederim. Kendisi eşimle aramızda tatlı atışmalara sebep olan fiziksel hayranlık duyduğum tek erkektir.
Ama çirkin bir adamdır
Altın orandan oldukça uzak, yüzü kusurlarla dolu bir adam.
Onu biz kadınlara sevdiren tek şey bakışlarıdır.
Kadın görsel bir varlık değil çünkü, hissel bir varlık.
Bakışlarında sevgi var adamın biz ne yapalım yani
Benim kocama teee 18 yaşımda vurulma sebebim de 3 dk süre ile aynı bakışı atmasıdır, hiç meselenin 2 çocuğa kadar geleceğini düşünmemiştim ergenus olarak o ayrı
Az tipine, ailesine bakaydım iyiydi.

Hahahahaha çok güldüm
Benim pabucum dama atıldı çoktan. Kızı sakallıyken öpmek istemiyormuş diye artık sakal hiç uzatmayacakmış beyefendi.
Gs ugruna bizimkilerde damda malesef..iki cocuk yaptim ikisinide sakalli sakalli hunharca operdi tepesinde panter gibi beklerdim yavas opsun diye :)

Biz eşimle görücü usulü tanıştık ve evlendik 8 senelik evliyiz ben bekarken hep mert adam gibi sözünde duran yüzü ahlaki güzel sakin bir adam olsun isterdim kimle gorustuysem olmadi içim isinmadi bir türlü.
Ama eşimi ilk gördüm takim elbiseyle gelmiş çok güzel bir parfüm kokusu elleri yüzü disleri tertemiz ve bakımlı dedim ki ben bu adami alirim sonuç aldim iki de bebe yaptık
Eşim dikkat çeken bir adam ama ben tabi ki boyu posu gozune hoş geliyor ama karakteri sağlam olmasa cidden ilerlemezdi evli kalamazdik evet görünüş ilk başta onemli ama ilerleyen evrelerde karakter kaldığı için şans verin o derece seçmek türkiye sartlarini düşünürsek zor

Ben 26 eşim 34 yasinda yakinda 35 olcak daha beyaz gormedim

Zamanin getirdigi beyazlama, hafif cizgiler filan bunlara şahit olmak bence cok romantik nebileyim. Ya da ben duygusala bagladim
Anaa sen bebeymişsin ya eşinin beyazlama zamanı geçiyor bazısı baya geç beyazlıyor şanslı gen diyelim benimde saçlarım bildim bileli beyaz bıkmışım hiç koç a yakışıyor mu bu duygusal şeyler

Benim sakal takıntım yok.
Ama sevgilimi ilk kez, tanışıklığımız 7, ilişkimiz 3,5 senelikken sakalsız gördüm. Bildim bileli sakallıydı yani, öyle benimsemiştim. Saçına yorum yapardım ama sakalına yapmadım hiç.

Sakalı kesti, kesiş o kesiş. 6 aydır uzattırmıyorum Gözüm gönlüm açıldı resmen.
Bazı erkekler makyajsız daha güzel

Siz şanslı azınlık olabilirsiniz o zaman
Çok şanslısınız valla

Hepsi corabini yere atiyo napim tipini ilk sene atmadi simdi geliyo yere atiyo..camasir sepetine at desemde bos...dertliyim cok ne guzel dertler..en azindan coraplari ben seciyorum..
Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmaz hatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler

Sakallı erkeklerden hiç hoşlanmazdım hatta eğriti gelirdi eşim sakallı ve ben onun sakallı haline bayılıyorum takılmayın görüntüye ruh eşiniz olması zaten yetiyor

Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmaz hatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Başak değilse de o sepete atılmayan çorapları yedirirler
Daha az önce bir şeye kızıp tehdit ettim ‘bana bak eksik yapacaksan ben de eksik yapacağım, her hafta 1 adet donunu yıkarım sadece gerisini sen düşün’ dedim, yaparsın biliyorum tamam demek zorunda kaldı

Etme eyleme bacim adam kokacak tövbe tövbe

Babasinin saclari erken beyazlamamis muhtemelen beyazladigini gormem biraz zaman alacak benim

Burcum koç olabilirrr ama yukselen burcum akrep, su grubu yani disarilarda cok belli etmesemde duygusallik var aslinda

Etme eyleme bacim adam kokacak tövbe tövbe
yaparım, daha önce ilk evlendiğimizde uyardım sepet dışında, üstünde, yerde olan hiçbir şeyi ellemem diye.
Sonuç 2 haftada tüm kıyafetleri tükendi.
Geçen yine kızdım, 1 hafta bulaşıklar bekledi(kendi akıtıp koyuyor ondan kokmadı) tabak kalmayınca lafıma yine geldi

Hele sakal, sakalsız asla yaklaşmam.
Dün kestirmiş gelmiş yanaşıo, şurdan voltanı al da git böyle bebe gibi olmuşsun bir de tahriş eder diken diken tenimi dedim dehledim

Böyle anlatınca falakaya da yatırıyorum gibi geldi bana

Babasinin saclari erken beyazlamamis muhtemelen beyazladigini gormem biraz zaman alacak benim

Burcum koç olabilirrr ama yukselen burcum akrep, su grubu yani disarilarda cok belli etmesemde duygusallik var aslinda
Adeta bensin benimde yükselen akrep vay babayın ne cevherler vardır sende kendimden sey ediyom

Günde 3 öğün dövüyorsun dimi hadi itiraf et enişte seni kimlerin eline bıraktılar

Tebrik ediyorum sizi, ruh ikizim misiniz nesiniz, bu kadar benzerlik olur herhalde ancak
Böyle böyle yola gelecekler aynen devam

Ben eşimin dış görünüşüne vurulmuş olabilirim ilk görüşte tâbi sadece dış görünüşüne bakarak evlenmedim, huyu suyu da güzel çıktı şükür.

Kenan İmirzalıoğluna çirkin yakıştırmasını ise kabul etmem mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…