- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Oyle ayrintiya takilma icine sinsin yeterMerhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyorsizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
Dövülecek adam gerçekten de benimkiGünde 3 öğün dövüyorsun dimi hadi itiraf et enişte seni kimlerin eline bıraktılar
O adam güzelse valla ben kainat güzeliyim yani öyle diyeyimBen eşimin dış görünüşüne vurulmuş olabilirim ilk görüştetâbi sadece dış görünüşüne bakarak evlenmedim, huyu suyu da güzel çıktı şükür.
Kenan İmirzalıoğluna çirkin yakıştırmasını ise kabul etmem mümkün değil
Özellikle gözleri küçük olmalı mesela badem badem. Büyük yuvarlak gözlü olunca ısınamıyorum falan çok garip takıntılarDövülecek adam gerçekten de benimki
Dilimle dövüyorum ama ne yalan söyleyeyim.
Kıssadan hisse, ne dombililer ne çirkinler ne de en yakışıklılar hiç farketmiyor, hepsi evlenince kokuşuk çorap ve beyaz atlete dönüşüyorlar.
Bal kabağına dönmeleri için imza yeterli.
Ama zaten bal kabağı olarak da sevebilmek mesele.
Erkek sonuç olarak, ne bekliyoruz ki?
Biz gibi muhteşem olamayacakları bir gerçek...
Erkekte güzel göz çok severim ben.Özellikle gözleri küçük olmalı mesela badem badem. Büyük yuvarlak gözlü olunca ısınamıyorum falan çok garip takıntılar
Siz şanslı azınlık olabilirsiniz o zaman
Çok şanslısınız valla
Laftan anlamayanın hakkı kötektir lafı boşa denmemiş.Tebrik ediyorum sizi, ruh ikizim misiniz nesiniz, bu kadar benzerlik olur herhalde ancak
Böyle böyle yola gelecekler aynen devam
Benim gibisin sen yaaaaÖzellikle gözleri küçük olmalı mesela badem badem. Büyük yuvarlak gözlü olunca ısınamıyorum falan çok garip takıntılar
Yaa sormayın, adamın yüz hatlarına daha yeni vâkıf oldum. Yanağa hasret kalmışım haberim yok
Bence evlenmeden önce iki haline de bakmak lazım. Ne çıkacağı belli olmaz :)
Bazıları toplumdaki sakal algısının kurbanı oluyor olabilir
Vallahi billahi kendiside bir temiz az once buz dolabini ayikliyodu bu ne bunun ne isi var burayi duzenle diye ee her horoz kendi coplugunde :) midesine giden yola ugrayacaklar duzgun olacak peki ama ben beni beni bihterini niye uzuyo :))Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmazhatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Kesinliklee başaklaaa evleninn gecen gun tozdan rahatsiz olmus yerleri süpürüyordu masa üstünün tozunu çekiyordu süpürgeyle. Aferin bize iyi koca bulmusuz galibaYok kız hepsi atmıyor benim ki atmazhatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Çok sevindim valla. Küçük gözler benim için çok önemliBenim gibisin sen yaaaa
Benimki akrep, kocam da yapar ev işi.Kesinliklee başaklaaa evleninn gecen gun tozdan rahatsiz olmus yerleri süpürüyordu masa üstünün tozunu çekiyordu süpürgeyle. Aferin bize iyi koca bulmusuz galiba
Evet cok daha nasil desem sahiplenici ve sadık oluyorlar galiba benim esimin gözü hem küçük hem düşük bayık biraz bazi erkekler kötü bakıyor...Çok sevindim valla. Küçük gözler benim için çok önemli
Hatta sizde akreptiniz galiba dimiBenimki akrep, kocam da yapar ev işi.
Ama ben yapmadığımdan yapar
Benimki akrep, kocam da yapar ev işi.
Aksine kadınla erkeği çok farklıHatta sizde akreptiniz galiba dimipeki nasil anlaşılıyor o senin içinden geçeni anlıyor sen onun icinden geçeni. Böyle mi?
Arada sevgi aşk olunca demek ki. Birbirinizin kodlarini da çözünce 13 degil 33 sene beraber olursunuz bence ay akrep guzel burc yaaaAksine kadınla erkeği çok farklı
Ama gerçekten tek bir bakış ya da hareketinden ertesi gün neyi planladığını anlayabilirim ya da niyetini.
Ciğerini bilmek meselesi.
Sadece uç noktalarımız aşırı aynı sivri dil, sinir, inat vs.
Birbirimizi boğmadan 13 senedir nasıl beraberiz ben de anlamadım.
Mesela bir başakla asla olamam ben kafayı yerim, kendi kocam bile işe güce söylenir de yapar başaklar kadar takık olsa cinnet geçiririm valla.
Zor sizin işiniz ciddiyim.
Akreple uğraşmak deve hendek meselesi valla, ben de aynı deli olduğundan çekiyorum da üzüldüm size.Benimki akrep, kocam da yapar ev işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?