Dış görünüşe çok takılıyorum..

Oyle ayrintiya takilma icine sinsin yeter

Günde 3 öğün dövüyorsun dimi hadi itiraf et enişte seni kimlerin eline bıraktılar
Dövülecek adam gerçekten de benimki
Dilimle dövüyorum ama ne yalan söyleyeyim.

Kıssadan hisse, ne dombililer ne çirkinler ne de en yakışıklılar hiç farketmiyor, hepsi evlenince kokuşuk çorap ve beyaz atlete dönüşüyorlar.
Bal kabağına dönmeleri için imza yeterli.
Ama zaten bal kabağı olarak da sevebilmek mesele.
Erkek sonuç olarak, ne bekliyoruz ki?
Biz gibi muhteşem olamayacakları bir gerçek...

O adam güzelse valla ben kainat güzeliyim yani öyle diyeyim
Ama çok karizmatik, tartışılmaz.
Zaten bir erkeği çekici yapan, kusurladır ki.
Kalemle çizilmiş olsa, resim deriz geçeriz.

Özellikle gözleri küçük olmalı mesela badem badem. Büyük yuvarlak gözlü olunca ısınamıyorum falan çok garip takıntılar

Özellikle gözleri küçük olmalı mesela badem badem. Büyük yuvarlak gözlü olunca ısınamıyorum falan çok garip takıntılar
Erkekte güzel göz çok severim ben.
Ama renkli değil, aksine koyu koyu derin bakan.
Büyük, çekik, kiçük hiç dikkat etmedim ama, anlamlı baktıktan sonra hepsi güzel geliyor ama değil mi?
Böyle sipariş usulü olsa bence işin içinden çıkamayız biz

Hep çirkin sevdim. Bana göre dünya yakışıklılarıydı o ayrı. Sevgililerim hep aynı modeldi. Nasıl diyeyim Acun’un hep sarışın, uzun bacaklı kızlarla takılması gibi. Hepsi doğuluydu. Esmer, ortalama 1.80 boy. Saç, sakal o biçim. Evlenmeden önce fotoğraf temizliği yaparken isimleri karıştıracak kadar benziyorlardı birbirine. Kimi egolu, kimi sadakatsizdi, kimi namertti.

Asla tipim olmayan sarışın, 1.88 boy, yeşil gözlü biriyle evlendim. Ama kelmiş. Etrafım öyle diyor yani ama benim boy 1.60 olmadığından mıdır ne, göremiyorum.

Her gün 3-4 defa aşık oluyorum kendisine. Onun kadar zeki, çalışkan, mert ve egosuz biriyle karşılaşmadım bile. Ayy yine aşık oldum ya.

Siz şanslı azınlık olabilirsiniz o zaman
Çok şanslısınız valla

Yaa sormayın, adamın yüz hatlarına daha yeni vâkıf oldum. Yanağa hasret kalmışım haberim yok

Bence evlenmeden önce iki haline de bakmak lazım. Ne çıkacağı belli olmaz :)
Bazıları toplumdaki sakal algısının kurbanı oluyor olabilir

Ay evet cidden evlenmeden önce sakalsız halini bilseydim belki hiç flört bile etmezdim, gerçi etmemem için çok sebep vardı ama. Şeytan tüyü dedikleri şey doğru galiba

Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmaz hatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Vallahi billahi kendiside bir temiz az once buz dolabini ayikliyodu bu ne bunun ne isi var burayi duzenle diye ee her horoz kendi coplugunde :) midesine giden yola ugrayacaklar duzgun olacak peki ama ben beni beni bihterini niye uzuyo :))

Yok kız hepsi atmıyor benim ki atmaz hatta kendi kıyafetlerini kirli sepetine atmama bile izin vermez başaklarla evlenin paçiler
Kesinliklee başaklaaa evleninn gecen gun tozdan rahatsiz olmus yerleri süpürüyordu masa üstünün tozunu çekiyordu süpürgeyle. Aferin bize iyi koca bulmusuz galiba

Hatta sizde akreptiniz galiba dimi peki nasil anlaşılıyor o senin içinden geçeni anlıyor sen onun icinden geçeni. Böyle mi?
Aksine kadınla erkeği çok farklı
Ama gerçekten tek bir bakış ya da hareketinden ertesi gün neyi planladığını anlayabilirim ya da niyetini.
Ciğerini bilmek meselesi.
Sadece uç noktalarımız aşırı aynı sivri dil, sinir, inat vs.
Birbirimizi boğmadan 13 senedir nasıl beraberiz ben de anlamadım.
Mesela bir başakla asla olamam ben kafayı yerim, kendi kocam bile işe güce söylenir de yapar başaklar kadar takık olsa cinnet geçiririm valla.
Zor sizin işiniz ciddiyim.

Arada sevgi aşk olunca demek ki. Birbirinizin kodlarini da çözünce 13 degil 33 sene beraber olursunuz bence ay akrep guzel burc yaaa
Zor tabi onun yüzünden 1 deri 1 kemik kaldım icime göçtüm bide bazi huylari var taktiklarini belli etmemek (ego ve kibiri en cok bu burcta gördüm aslan falan hikaye )sonradan söylemek al kafasini vur duvara yani ama cok seviyorum napim
Birde yükseleni ikizler
Ben konusmasam gunde 6 cümle kurar bana herhalde
Hahahhahaa

Benimki akrep, kocam da yapar ev işi.
Ama ben yapmadığımdan yapar
Akreple uğraşmak deve hendek meselesi valla, ben de aynı deli olduğundan çekiyorum da üzüldüm size.
Akrep kurbanı bir kadın daha ama Allahtan taş gibi karakteriniz var, burç da destekliyor da dinginliyorsunuzdur.
Yoksa ilişkide at koştururlar, pis akrepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…