- 2 Ekim 2014
- 2.482
- 5.389
- 358
- 39
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
+1O dombili kaybettiğine ağlasın, top olup yuvarlanıp duramazken.
ay ben eşimi hiç sakalsız/bıyıksız görmedim yaa (çocukluk fotoları hariç) acaba görsem yadırgar mıyım bi çirkinler gibi sanki benimki sakalsızHiç sevmem sakalın hiç bir türünü. Eşimin şirketinde yaz başından beri serbest bıraktılar sakalı, 4-5 aydır tek tartışmamız sakal yüzünden. Haftada 3’te el sıkıştık şimdilik.
Konu sahibi size gelince; her insanın bir beğenisi vardır ama bunu kesin çizgilerle belirlemek ve bu çizgilerin dışında kalanları direkt elemek doğru bir yaklaşım değil bana kalırsa.
ay ben eşimi hiç sakalsız/bıyıksız görmedim yaa (çocukluk fotoları hariç) acaba görsem yadırgar mıyım bi çirkinler gibi sanki benimki sakalsız
benimki de top sakal tarzı gibi zaten ama tanıştığımızdan beri aynı çok da gür sakallı bi adam değil yani az sayılır sakalları ama şimdi bi düşünüyorum da sakalsız bi tuhaf gelir sanki gözümeBen seviyom sakalsız erkek böyle kaymak gibi yumuş yumuş. Rahmetli babam hasta yatağında traş olurdu her sabah, o yüzden sanırım sevemedim sakal.
Eşim bazen top sakal bırakıyo, onu bile kesince bir iki gün acayip görünüyo gözüme. Yani siz yadırgarsınız.
benimki de top sakal tarzı gibi zaten ama tanıştığımızdan beri aynı çok da gür sakallı bi adam değil yani az sayılır sakalları ama şimdi bi düşünüyorum da sakalsız bi tuhaf gelir sanki gözümeEski eşim de sakalsızdı bi kere top sakal bırakmıştı çok tuhafıma gitmişti
Ben de onem veririm dis gorunuse canim. Burda buna benzer konu açmistim ileri geri bazilari yorum yapmisti tercih meselesi elbette. Ask dis gorunusmu falan filan abuk sabuk konustular ben de dis gorunusunu begenmedigim kisiyle o sekilde dusunemiyorum ve sohbet etmek istemiyorum. Once tip sonra huy diyenlerdenim ama olmuyo şans birazda sevmek sevilmek herkese nasip degilmisMerhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyorsizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
Merhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyorsizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
E öyle tabi.
5 sene önceki fotoğraflarıma bakıyorum, değil tır uçak delmiş geçmiş gibi üzerimden.
Bana bunu yapan hayat, başkasına neler yapmaz
O sebeple elbet beğendiğimiz şeyler artık gün gelecek göze güzel gelmeyecek ya da biz değişeceğiz, zevklerimiz de değişecek.
Huyu güzel oldu mu, o dönüşüme girmez işte:)
tipi bozuk olanlar çürük meyve tanımına girmez yalnız, karakteri bozuksa çürük meyvedir asıl. tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil ama bir kara kaşa bir kara göze ömür geçmiyor isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun karakter yoksa en çürüğü odur.Manavda bile çürük meyveleri almıyoruz sorun sizde değil yani
Konuyu sabote etmek istemem ama esiniz nerede sacini ektirmis, Memnun mu ?eşim suanda hoş adam olarak nitelendirilir cevremce
ancak biz ilk tanıstıgımızda keldi mesela sac ektirmiş bilmiyordum ve ben kelleri hic sevmem derdim öyle bi güldü ki gelde aşık olma yahu dedirtti :) sonradan ufak ufak saclar cıkmaya basladı biz birlikteyken güzelleşti beyimiz :)
Ask kapiyi caldiginda gozlerin kor olacagi icin sorun yokMerhaba hanımlar çok yanlış olduğunu bilmeme rağmen dış görünüşe çok takılıyorum. Biriyle konuşuyoruz mesela aklımda belli bir kalıp var ona uymuyorsa baştan hiç ısınamıyorum. Mesela sakallı erkek hiç sevmem esmer erkek hiç sevmem.Ama bu kadar takıntılı kalıp yargılarım olunca da şans verebileceğim kişileri de itiyorum maalesef. Yıllardır ilişkim yok diyebilirim ancak çevremde sevgilisi olan arkadaşlarıma bakınca dış görünüş pek önemli değil gibi çok güzel bir kız arkadaşımın sevgilisi mesela ona göre pek de gösterişli değil-doğru kelimeyi bulamadım- ve bence doğru olanda bu . Ama işte şu illa bebek yüzlü zayıf olacak takıntımı atmam gerekiyorsizin de bu şekil takıntılarınız var mı yoksa ben mi değişik düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?