Dış görünüşe çok takılıyorum..

Şahsen ben esmer erkeklerden hoşlanıyorum baya baya esmer kaşı gözü kara boylu poslu eşim de tam tersi uzun boylu ama beyaz tenli kara kaş kara göz değil ama yakışıklı her görensöyler yakışıklı eşin diye ama ne bilim hep içimde ukte kalmıştır esmer erkek

Son zamanlardaki sakal modası çok sinir bozucu . Sakal çoğu erkeği çirkin gösteriyor ve artık kirli sakal bile nadir görülüyor, herkeste bir ortadoğu sakalı . Profil resmindeki sakallı ama , diyebilirsiniz fakat onunki hafif ve ona yakışıyor.

Son düzenleme:
ay ben eşimi hiç sakalsız/bıyıksız görmedim yaa (çocukluk fotoları hariç) acaba görsem yadırgar mıyım bi çirkinler gibi sanki benimki sakalsız

ay ben eşimi hiç sakalsız/bıyıksız görmedim yaa (çocukluk fotoları hariç) acaba görsem yadırgar mıyım bi çirkinler gibi sanki benimki sakalsız

Ben seviyom sakalsız erkek böyle kaymak gibi yumuş yumuş. Rahmetli babam hasta yatağında traş olurdu her sabah, o yüzden sanırım sevemedim sakal.
Eşim bazen top sakal bırakıyo, onu bile kesince bir iki gün acayip görünüyo gözüme. Yani siz yadırgarsınız.

benimki de top sakal tarzı gibi zaten ama tanıştığımızdan beri aynı çok da gür sakallı bi adam değil yani az sayılır sakalları ama şimdi bi düşünüyorum da sakalsız bi tuhaf gelir sanki gözüme Eski eşim de sakalsızdı bi kere top sakal bırakmıştı çok tuhafıma gitmişti

Sakal çok değiştiriyor erkekleri. Ama bana etrafta sakallı şekilsiz adam görmekten gına geldi valla. Sakal bırakmak değil o salmak bence. Çoğu bakımsız eğri büğrü. Hadi top sakal bıraksalar ya da şeklini düzeltseler bi derece ama diğer türlüsü ı ıh.

Tamamen dis gorunus odakli olmak ergence. ama azcik da nefsine hitap etmeli. Seviseceksin onunla sonucta

Kk da okuduğum en sevimli konu oldu bu
Ya tipe göre etkilenip içinin böyle birden zıplaması çok hoş bir duygu tabi ama en son 7 yıllık kankasina asik olup çok mutlu olan biri olarak ruhun ve iletişimin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Tabi temizlik hepsinden önemli neyseki yukselen başak benimki de

Bu takıntı bende vardı. Hala var. İlkel bilinçaltımda doğacak çocuğumun görünüşünü önemsiyordum sanırım. Sonuç olarak tam istediğim gibi mavi gözlü sarışın bir oğlum var

Bu arada doğru demiyorum ama hepimizin içinde biraz ilkellik yok mu Eskiden de en çok hayvan avlayan en iyi savaşan erkekler seçilirmiş, doğacak çocukların da öyle olması içgüdüsü yüzünden. Olabiliyor böyle şeyler.

Dış görünüş elbette önemli hem kadın için hem de erkek için. Bakımlı ve güzel giyindiğim, güzel hissettiğim günlerde özgüvenim ve tavrım bile daha farklı oluyor açıkçası ve bu karşı tarafa da yansıyor illa ki. Dış görünüş önemli bu inkar edilemez ve önemli de olmalı zaten, bu insanın kendisine ve karşısındakine de saygısıdır aynı zamanda bence. Ama şu var ki illa bir biscolata erkeği gibi bir beklentim de olmadı benim hiç. Çünkü hepimiz görmüşüzdür ki en yakışıklısı bile eğer zeka ve karakter olarak boşsa zamanla çirkin bile geliyor insana, ama eğer orta halli bir erkekse ama kendine bakan, özgüvenli, düzgün karakterli, kendine ve insanlara hele de bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilen, güzel giyinen güzel konuşan, kendine saygı duydurtan ve sana saygı duyan, eğlenceli, karizmasını kendi yaratan biriyse zamanla çok daha yakışıklı geliyor gözünüze. Tabi ki hiçbir şekilde içine sinmeyen hiç beğendiğin birisiyle olamazsın ama eğer oluru olmayan şekilde irite olmadıysan bence insanlara biraz zaman ve şans vermek gerekir.

Ben de onem veririm dis gorunuse canim. Burda buna benzer konu açmistim ileri geri bazilari yorum yapmisti tercih meselesi elbette. Ask dis gorunusmu falan filan abuk sabuk konustular ben de dis gorunusunu begenmedigim kisiyle o sekilde dusunemiyorum ve sohbet etmek istemiyorum. Once tip sonra huy diyenlerdenim ama olmuyo şans birazda sevmek sevilmek herkese nasip degilmis

Armutun sapı üzümün çöpü dersen 5 yıl sonra görürüm ben seni Fiziki özellik ilk görüşte muhakkak önemlidir ki zaten bizi cezbeden de odur ilk başta. Ama kimi insanlar vardır fiziksel olarak çok çekici olmasa da davranışları, hal, hareketleri ve kişiliği ile kendisini gösterir zamanla...

Bundan dolayı insanlara şans vermelisin. Sonuçta en güzeli de zamanla değişecek ama o kişilik var ya ölene kadar aynı kalacak

Aslında aşık olunca tip hikaye demek istemiştim, o elektriği alınca beğenmeyeceği şeyleri bile beğeniyor insan.
Ama katılıyorum söylediklerinize.
İnsanız sonuçta, eskiyoruz, yıpranıyoruz, kırışıyoruz, sarkıyoruz. Aşık olduğumuz insan da hep aynı kalmayacak biz de.

Ne kadar değişse de yine benim aşık olduğum kişi olarak kalacak (öyle umuyorum yani :))
Kıkır kıkır güldüğünde ya da kahkaha attığında yine aynı adam. Yine sohbetinden keyif alacağım.
Yaşı genç ama saçları beyazlamaya başladı, morali bozuluyor. Oysa ben bütün saçlarının beyazladığı, kırış kırış olduğumuz zamanları hayal ediyorum.
Beraber yıpranmak da güzel bence.

Manavda bile çürük meyveleri almıyoruz sorun sizde değil yani
tipi bozuk olanlar çürük meyve tanımına girmez yalnız, karakteri bozuksa çürük meyvedir asıl. tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil ama bir kara kaşa bir kara göze ömür geçmiyor isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun karakter yoksa en çürüğü odur.

Sendeki takıntı değil caniko sen aşık olacagin, sevecegin birini henüz bulamamışsın ondan böyle. Sen bul bak ne oluyor o zaman sakal makal kalmıyor Allah ne verdiyse diyorsun

Konuyu sabote etmek istemem ama esiniz nerede sacini ektirmis, Memnun mu ?
Benim esimde ektirmek istiyorda , sormak istedim.ozelden yazabilir misiniz?

Dış görünüş önemli evet. Mesela dişler ve koku. Bir de ayakkabilari. Bunlar ilk 20 saniye ilgilenmem için yeterli bir sebep.

Ask kapiyi caldiginda gozlerin kor olacagi icin sorun yok he ask bitip de gozun acilinca, tipini begenmedigin bir erkegin kollarinda oldugunu farkedince ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…