Dış görünüşe çok takılıyorum..

evet değişik.

Yaşın baya genç galiba, 20 yaşımda ben de böyleydim. Kafamda belirlediğim bir tip vardı, sarışın renkli gözlü olmasa olmazdı mesela. Sonra sarışın erkekler tam tersi itici gelmeye başladı, erkek dediğin esmer olur dedim kaşlı gözlü esmer erkekleri beğenmeye başladım. Esmer olmazsa flört bile etmiyordum.

Sonra 20’lerimin ortalarında eşimle tanıştım, onunla tanıştığımda artık kafamda herhangi belirlenmiş bir standart tip yoktu, ne esmer ne sarışın, kumral eşim. İlk olarak sadece yakışıklı gelmişti. Daha ilk buluşmamızda herşeyiyle beni etkilemişti; duruşu,gülüşü, dürüst olması, bana yaklaşımı...

Yani özetle diyeyim bir süre sonra o insanın kafasındaki standart tip kavramı kaybolabiliyor. Bir elektriğe bakıyor herşey, yani bakarsın günün birinde şimdi hiç tipin olmayan esmer sakallı birine aşık olmuşsun,çekim meselesi. Kalıplara takılmamak lazım.

Ben kel olmasın benden 10-15 santim uzun olsun isterdim oldu.Bende öyleydim maalesef

Konu sahibi güzelmi acaba?
Konuyu iyi okusaydınız meselenin güzellik yakışıklılık olmadığını anlardınız. Çok çirkin erkeklere kapıldığımda oldu ama hepsinde aynı belirli fiziksel özellikler arıyorum onlar varsa ciguli bile olsa okey. Ama o özellikler yoksa ı ıh asla ısınamıyorum

Etrafınızda çirkin şansı olan kızların yanındakilere bakmayı denediniz mi mesela onları onlar kaparlar genelde. Sizin kriterde birisi belki de çoktan kraker olmuştur bile

Bari adam falso cikınca degerdı be yunan heykeli gıbı adamdı der, dombılının bana yaptıklarına bak demez
Valla benimki hem yunan heykeli gibiydi hem de sesi çok güzeldi. Böylesi daha acı verici oldu, eski sevgililerim ayrıldıktan sonra çirkin gelirdi amann tipe bak diye düşünür çok takmazdım buna bakıyorum hala yakışıklı hala müthiş yine bi içim cız ediyo

Fiziksel özelliklere karşı önyargım yok,her tiple olabilirim, ama bir gerçek var ki;

Esmer, ela/kahverengi gözlü, kıvırcık saçlıysa ve 1.80-1.90 arası ise, benim için bu iş bitmiştir. Şu an da bir kıvırcığı yakın takibe almış durumdayım.

Neyseki sarışın erkekler kadar rağbet görmüyorlar da, rahat ediyoruz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…