• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş ve uyku sorunu

Olivia20

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
531
225
23
32
13 aylık bebeğimin hep uyku Problemi vardı ama bu ara hiç uyumuyor sürekli ya kucağımda ya memede dayanılacak gibi değil artık hem azi dişleri hem köpek dişleri aynı anda çıkıyor bu yüzden olabilir mi cevremdeki herkes bu kadar uyanmaz disten dolayı diyor

Kesinlikle bu yüzden olabilir. Bebeğim 15 aylık köpek dişleri aynı anda çıkıyor iki tane. Ne tetagil ne calpol. Ben bebeğimin bu kadar ağlayabildiğini bilmiyordum 🥲 köpek dişleri çıkarken daha zorluyor diyordu arkadaşlarım yaşayınca hak verdim hepsine. Eğer siz başka bir problem olmadığından eminseniz dişten olması çok muhtemel

Kesinlikle bu yüzden olabilir. Bebeğim 15 aylık köpek dişleri aynı anda çıkıyor iki tane. Ne tetagil ne calpol. Ben bebeğimin bu kadar ağlayabildiğini bilmiyordum 🥲 köpek dişleri çıkarken daha zorluyor diyordu arkadaşlarım yaşayınca hak verdim hepsine. Eğer siz başka bir problem olmadığından eminseniz dişten olması çok muhtemel
Bende başka problem olmadığını düşünüyorum ama disten bu kadar olmaz dedikleri için kendimi sorgulamaya başladım azi ve köpekler çok zor çıkıyormuş benimde anladığım kadarıyla bende bütün yöntemleri deniyorum ama asla rahatlatmiyor eli uyurken bile ağzında kolaylıkla bir an önce çıkarsınlar su dişleri :(

Back
X