Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diş estetiğin zirvede olduğu bi alan olduğu için devlette bu beklenntiyi tam karşılayamadığı için fark artıyor.. ben zirkonyumu tavsiye ederim. Çok memnunum
Vlla bn ozelde yaptım. Devlete sadece konuşmaya gitmiştim ve çok ilgi goremedim.. Aklımda bisuru bisuru soru. Zaten çok onemli bi durum.. O yuzden riske atmadım ve ozele gittim ama benmki belirttiğiniz miktarda değildi daha uygundu
Vlla bn ozelde yaptım. Devlete sadece konuşmaya gitmiştim ve çok ilgi goremedim.. Aklımda bisuru bisuru soru. Zaten çok onemli bi durum.. O yuzden riske atmadım ve ozele gittim ama benmki belirttiğiniz miktarda değildi daha uygundu
ben öndişlerime 6 tane taktırdım özel doktorda, tanesi 600lira ve inanılmaz güzel duruyolar rengi ve büyüklüğü çok doğal ,yaptıracak arkadaşlara tavsiye derim .
zirkonyum tavsiye etmiyorum kızlar. daha sonrasında içi metal destekli olduğu için köklerde koyulaşma oluyor ve zamanla aşağı iniyor. en iyisi lamine cnm lamine ışık geçirgen özelliği olan çok sağlam ve ince bir porselendir. böylece kendi dişin gibi durur ve hiçç farkedilmez