dısarıya cıkıcam korkuyorum

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
kızlar sizinle daha önce bu konuya bnzer konu yazmıstım..bn boşanma asamasındayım karsı taraf bebeğime hiç sahip cıkmadılar hamileyken esimden şiddet gördüm.kaynanam bebek bizden değil bile dedi..1 kez cocugumu kacırmaya kalktılar..bi kez dısarıya cıktım kayınpederim bni yakaladı o bnm bizim diye cocgumu sevmeye kalktı ve ben sokun etkisiyle tepksiz kalıp kendime cok kızmıstım..şimdi bn 2 ke< bebeğimle dıssarıya cıkıcam korkmak istemiyorum artık kenimi eve kapatmaktan sıkıldım bunaldım kızlar onlarla karsılasırsam napayım nasıl tepki vereyim bana fikir verin neolur

kızlar sizinle daha önce bu konuya bnzer konu yazmıstım..bn boşanma asamasındayım karsı taraf bebeğime hiç sahip cıkmadılar hamileyken esimden şiddet gördüm.kaynanam bebek bizden değil bile dedi..1 kez cocugumu kacırmaya kalktılar..bi kez dısarıya cıktım kayınpederim bni yakaladı o bnm bizim diye cocgumu sevmeye kalktı ve ben sokun etkisiyle tepksiz kalıp kendime cok kızmıstım..şimdi bn 2 ke< bebeğimle dıssarıya cıkıcam korkmak istemiyorum artık kenimi eve kapatmaktan sıkıldım bunaldım kızlar onlarla karsılasırsam napayım nasıl tepki vereyim bana fikir verin neolur
onlarla karşılaşırsan görmemezliğe gel
rahtsız ederlerse şikayet et başka ne yapabilirsin ki.

Adam çocuğu sevmeye kalkıp o bizim de çocuğumuz dedi ise bunda bir şey yok

eşinle her türlü ilişkiniz bitebilir ama o çocuğun sen anası o da babası

Yarın sana bir şey olsa o çocuğu yasalar senin ailene değil, babasına verecek

Adam çocuğu sevmeye kalkıp o bizim de çocuğumuz dedi ise bunda bir şey yok

eşinle her türlü ilişkiniz bitebilir ama o çocuğun sen anası o da babası

Yarın sana bir şey olsa o çocuğu yasalar senin ailene değil, babasına verecek
hayır bi kez kacırmaya kalktılar hemde 2 günlk bebeği artı bana yasattıkları onlara güvenmiyorum korkuyorum o yüzden

diğer konunuz kapanmmış devam konu olduğu için. buradan yazayım. babası alamaz korkmayın. siz daha üste çıkın. allah yardımcınız olsun.

Konu sahibi hakli ! Allah bilir o hodukler size ne yasatti ! eminim korkuyorsunuzdur ! ama guclu olun onlarin karsisinda hic bisey yapamazlar ! onlarmi dogurmus cocugu yahu ne bicim insanlar var ! o cocugu senden kimse alamaz bosuna ugrasirlar pislikler ..

konun kapanmis, burdan cevap vereyim.. hic kavgaya girmeden sogukkanli sekilde kadina haddini bilmesini, korkmadigini ve cocugun uzerinde hicbi hak talep edemeyecegini ve kendisini sikayet ettigini soyleyip kapiyi goster.. sana kes sesini mi dicek bi de:KK57: hala korkuyosun ya pes! acarsin kapiyi gule gule dersin..

Konu sahibi hakli ! Allah bilir o hodukler size ne yasatti ! eminim korkuyorsunuzdur ! ama guclu olun onlarin karsisinda hic bisey yapamazlar ! onlarmi dogurmus cocugu yahu ne bicim insanlar var ! o cocugu senden kimse alamaz bosuna ugrasirlar pislikler ..
nasil sindirdiklerini tahmin edebiliyorum canim, korkuyo kadincagiz ama bosanma yoluna girilmis artik ve bebegimi alirlar diye korkmasi manasiz.. boyle sinerse daha da tepesine binecek o kadin.. silkelensin kendine gelsin diye ugrasiyoruz bu yuzden.. sanirim seninkiler kadar skntili tip degiller bunlar..

nasil sindirdiklerini tahmin edebiliyorum canim, korkuyo kadincagiz ama bosanma yoluna girilmis artik ve bebegimi alirlar diye korkmasi manasiz.. boyle sinerse daha da tepesine binecek o kadin.. silkelensin kendine gelsin diye ugrasiyoruz bu yuzden.. sanirim seninkiler kadar skntili tip degiller bunlar..
Haklisin cnm ne diyeyim

Abla dikkatimi çekiyor sürekli bu mesele için konu acıyorsunuz ya neden bir polis e veya o insanlara sözü geçen birine gitmiyorsunuz. Korku ile ömür geçmez ki .

X