- 3 Aralık 2018
- 333
- 428
- Konu Sahibi gulay_gulay
Neden yok, merak ettim sadece.Neden ?
İnanmıyorum
Neden yok, merak ettim sadece.Neden ?
İnanmıyorum
Bakın işinize gelince nasılda muhasebe yapıyorsunuzDünyaya geliş amacınız ne
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 198 gün geçti.
OkNeden yok, merak ettim sadece.
Cennet inananların gireceği yerdir. Cehennemse inanmayanlarınBakın işinize gelince nasılda muhasebe yapıyorsunuz
Çalıştığınız konudan soru değil mi
Buna şark kurnazlığı derler
Size hayatı sorgulayan analitik bir dörtlük
Dünyaya geliş amacı ile ilgili
Beni özene bazene yaratan kim
sen eee ne yapacağımı yazmışsında önceden
Peki soruyorum nedir bu cenet ve cehenem
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 75 gün geçti.
İspatlaCennet inananların gireceği yerdir. Cehennemse senin gireceğin yer
Kuranı Kerim diyecem inanmıyorsun zaten. Kusursuz yaratılmış bi dünya ve insan vücudu en büyük ispat olur allahın varlığı için ama 40 alim size söz geçiremez kalbiniz taşlaşmış. o yüzden hiç bu topa girememİspatla
Ya sizin hiç mi kısa süreli hafızanız yokKuranı Kerim diyecem inanmıyorsun zaten. Kusursuz yaratılmış bi dünya ve insan vücudu en büyük ispat olur allahın varlığı için ama 40 alim size söz geçiremez kalbiniz taşlaşmış. o yüzden hiç bu topa giremem
Lütfen böyle söylemeyin. Kimin cennete kimin cehenmene gidecegine ancak Allah karar verir. Yorumunuzu silin. Allah inanıp inanmamakta özgür bırakmıştır insanları. Bize sorgulamak düşmez. Hanımefendi hamile. Sinirlendirmeyin.Cennet inananların gireceği yerdir. Cehennemse senin gireceğin yer
benim dinim bana sizin dininiz sizeYa sizin hiç mi kısa süreli hafızanız yok
Sabahtan beri insanların kusuru var saydığınız konu hakkında atıp tutuyorsunuz sonra insan kusursuzdur diyorsunuz
İnaç inanmakla ilgilidir inandığınız değerler doğrultusunda bir kesmi lanetlemek ne kadar etik
Bemde hamileyim oda beni sinirlendirmesinLütfen böyle söylemeyin. Kimin cennete kimin cehenmene gidecegine ancak Allah karar verir. Yorumunuzu silin. Allah inanıp inanmamakta özgür bırakmıştır insanları. Bize sorgulamak düşmez. Hanımefendi hamile. Sinirlendirmeyin.
O onun düşüncesi. Dinde zorlama yoktur. Biz söylememiz gerekeni söyledik. Gerisi için yapabileceğimiz bir şey yok.Bemde hamileyim oda beni sinirlendirmesin![]()
KesinlikleO onun düşüncesi. Dinde zorlama yoktur. Biz söylememiz gerekeni söyledik. Gerisi için yapabileceğimiz bir şey yok.![]()
Yanlış düşünüyorsun ama bir ara özelden yazarım bibi.Eşcinsellere karşı kin ve nefret söylemi olduğunu düşünmüyorum hoşumuza gitse de gitmese de kitapta yazanları söylemişherşeyi abartmaya bayılıyoruz
Ya sizin hiç mi kısa süreli hafızanız yok
Sabahtan beri insanların kusuru var saydığınız konu hakkında atıp tutuyorsunuz sonra insan kusursuzdur diyorsunuz
İnaç inanmakla ilgilidir inandığınız değerler doğrultusunda bir kesmi lanetlemek ne kadar etik