İslam hakkında yeterince bılyorum " islam böyle diyor " demiyorum. İslam bilmem kimleri peygamber kabul ediyor ds demiyorum. Yazdığımı anlamış olsaydınjz bunları yazmazdınız.
İslam onlara göre İbrahim'i son din değil, son peygamber Hz.İsa'dıe, sonrası mesih beklenir, yani arada islam şeygamberını peygamber olarak da kabul etmezler, bılmem anlatabıldım mi!
Neye inanırsanız ınanın umrumda değil hanımefendı hiç umrumda değil, ta ki başkalarına baskı aracı olarak kullanmadığınız sürece.
Çalışmayana para vermek ve virüs sürecini tartışmak İstemıyorum. Çalışmadan para almak ile ne alakası var söylediğimin. Dışarıda virüs olmasına rağmen sen halkını destekleyecek parayı sağlayamıyorsan ve bu sürü insan işe gıtmek zorunda kalıyorsa, sen ölüme terketmiş olmuyor musun dıyorum. Bır sürü iş yeri iflas etti, işsiz kaldı insanlar. Ücretsız izne çıkarıldılar, işsizlik maaşı bıle alamıyorlar işsiz olmadıkları için güya , ben kusur lira para ile geçinsinler diye bekleniyor eme faturalara yağıyor!
Neyse merak etmeyen sadece Türk basını takip etmıyorum ıyı bır yabancı dılım var. Avrupa bır sürü ülkeden oluşuyor yekpare bır yer değil aklınızda bulunsun.