Diyet arkadaşı aranıyor :)

besskvl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
35
3
28
Bir ay içinde 4 kg vermek istiyorum. Yarından itibaren başlıyorum. Benimle birlikte kilo verecek biri var mı aranızda? Tecrübelerinizi de aktarırsanız çok mutlu olurum. :)

slm ben sana katılabilirim canım uzun zamandır kilo vermek istiyorum fakat bir türlü sonuca ulaştıramadım sürekli verip almalar sonucu bıkkınlık oluştu. Ve şimdi hiç de mutlu değilim bu durumdan onun için bu sabah itibari ile başlamaya karar verdim istersen beraber sürdürebiliriz. senin ne kadar fazlan var bilmiyorum ama benim yolum uzun biraz. Aslında verilemeyecek kilo yoktur ama insan hemen sonuca ulaşmak istediği için gözü korkuyor.

slm ben sana katılabilirim canım uzun zamandır kilo vermek istiyorum fakat bir türlü sonuca ulaştıramadım sürekli verip almalar sonucu bıkkınlık oluştu. Ve şimdi hiç de mutlu değilim bu durumdan onun için bu sabah itibari ile başlamaya karar verdim istersen beraber sürdürebiliriz. senin ne kadar fazlan var bilmiyorum ama benim yolum uzun biraz. Aslında verilemeyecek kilo yoktur ama insan hemen sonuca ulaşmak istediği için gözü korkuyor.
Mrb, uzun derken boy, kilo kaç? Merak ettim de...

Mrb canim bende 5 kilo vermek istiyorum ve bu ay içinde vermem gerekiyor yaz geliyor yine :mad: sana arkadaslik edebilirim en bastan guzelce baslayalim az once tartildim 59.3 ciktim son 4 5 aydir boyle 58 59 arasinda gidip geliyorum boyum da 163 hedefim 54 falan :KK37: bu arada bildirimleri tartinin resmini koyarak yapalim bu bizi daha cok kasar ve beyaz yalanlari onler :KK66:

Bana numaralarınızı atın özelden whatsapp grubu kurup baslayalım uygunsa size foruma çok giremiyorum :) Başaracağızz :)

Merhaba ben de sizinle birlikte zayıflamak istiyorum boyum 163 kilom 58 vermem gereken 8kg ı'm var doktorumunda dediği bu yağ oranın kilo çok olmamasına rağmen çok fazla 6 kg yağdan vermem gerekiyormuş bugün çok kararlı olarak başladım bana destek olursanız çok sevinirim birlikte olursak eminim çok daha kolay ilerleriz yaza istediğimiz gibi gireriz

X