Günaydın canım,inşallah ya azıcık korkuyorum aslında bir an önce bilsem,güzel haberle gelip hemen yazıcam(bunu umut ediyorum)
Menünü yesinlerr,ben tavuk hariç yerim yani,yarında kısıra gelirim(şalgam da isterim)
Yaa evet benim bebek sol tarafta idare edicek inşallah:)sağa gidemiyorr garibim,kilolu olmaması lazım(sığabilmesi için)ona şimdiden diyet yaptırcam
hahahaha buna çok güldüm. doğmamış çocuğa diyet haa
benimde rahim uterus bicornis yani Y rahim. bende hamile kalırsam mecbur benimki de diyetçi olması lazım. yoksa sığamaz.
Herkes gitti öğlen yemeği için:))bir ben yemedim meyve yiyorumsen doktora gitmedin dimi canım?
canım erken adet olmamı mı soruyorsun ? yok ya gidemedim. ama telefonla görüştüm doktorumla. düşükten sonra birkaç ay böyle düzensizliklerin olması normalmiş. adet olamamaktansa olmak daha iyidir dedi doktorum. yakında düzene girer dedi. ilk adetinde gel dedi. böyle işte.
Evet canım o yüzden sordum,normalse sorun yok.İlk adette gelmi?adetliyken de vajinal usg den bakıyorlar
Bu arada seni çok iyi gördüm stres azalıyor gibi sanki..
canım düşükten sonra bir adet gördüm ben ama o ay rahim filmi ve rahim emarı için çok ilaç veridler damardan bi de vajinadan ondan geçen ay adetim kısa sürdü. ve geçen hafta aslında yumurtlama günümdü ama adet oldum. ben o yüzden telaşlanmıştım. doktor ilaçların etkisinden böyle olabileceğini söyledi. telaş etme dedi. senin yumurtaların rahim duvarın tüplerin herşeyin normal bir tek rahimin dar dedi. onunda çaresine bakarız sen hamile kalınca dedi. kolay hamile kalabilmek için de yumurta takibi filan yaptıracağım. adetimin 3.cü günü başlayacağım işte doktora. sonra doktor ne derse harfiyen yapacağım bakalım bi de doktor kontrolünde hamilelik deneyeyim diyorum. yaş oldu 28-29 arası bişey.ondan pek ertelemek istemiyorum.ama geçen aya göre çok daha iyiyim şükürler olsun.artık bi ara benim çocuğum olmaza bağlamıştım. .
Olucak olucak ben inanıyorum buna:)Bende 25 yaşındayım bu arada,Hadi inşallah bu ay olsun,doktorunun sözünü dinle tabi:)Senle beraber bu riskli dönemi atlarız hem..
ayyy inşallah canım benim yaa. sen dua et benim yerime de tutar belki kız.
sen neler yapıyorsun ? yarın mıydı senin doktor kontrolü???
Tavuğu eşin yesin diğerlerini ben yerim
Bugün öğlenmi yapıcaksın kısırı,şalgamın iyisi olursa içebiliyorum(çok sosyetiğim dimi)
Evet ya yazık bebeğe diyete gircek,kız olursa bide hayatı zaten diyetle geçicek
Dikkat et üstünü kalın giy:)
Afiyet olsun canım görüsürüz
ben yemekten geldimmmmmm bileeee. afiyet olsun canım sana daa.
Tututcak tutucak duam seninle:)Bende yarın olmasını sabırsızlıkla bekliyorum sabah 9:20 de gidicem,bu iki gündür mide bulantım azaldı,şüphelenmeye başladım(acaba yokmu?)diye
ayy iyiki erken çıkmışım, eve girerken bir yağmur bastırdı eyvahh gök yarıldı sandım, sonra hemen durdu hava yine sapsarı
hiç sevmem, ben güneşin kızıyım yahuuuu
gene kısır yapamadım,valla bi tarafım şişecek kısır diye diye
eşim çok acıkmış hazır yufkadan gözleme yapıverdim.
bende sarmalardan atıştırdım azıcık
hoşgeldiiin baya hızlısın tatlım, afiyet olsun, kolay gelsin.
bir saat kaybolsak alıp başını gidiyor bizim kızlar, yetişemiyorum,
cvp yazamadığım olursa kusura bakmayın arada kaçırdıklarım oluyor.
hoşgeldiiin baya hızlısın tatlım, afiyet olsun, kolay gelsin.
bir saat kaybolsak alıp başını gidiyor bizim kızlar, yetişemiyorum,
cvp yazamadığım olursa kusura bakmayın arada kaçırdıklarım oluyor.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım çok sağol.
canım sen kaçıncı haftadasın şuan???
hadi yarın hayırlı haberlerle gel canım.
canım hazır öğlen arasında sakin iken yazayım dedim hızlı hızlı. benim gene birazdan yoğunlaşır. yazamaz isem eve gidince hepsini okuyup cevaplamaya çalışırım. fırsat oldukça da girerim. benimde kaçırdıklarım yazamadıklarım olursa kusura bakmayın emi ???
amin canım tüüü tüü maşallah diyelim
kayınvalidem başlarda biraz canımı sıksada iyiliklerininde hakkını ödeyemem
her insanın kusuru olur dört dörtlük insan yoktur sonuçta
aynen haftasonu kahvaltılarımız mükemmel olur bizimde ayrı bi özen gösteririm eşimle birlikte hazırlarız
yumurtanın her çeşidini(sucuklu,peynirli,salçalı) süper yapıyor her hafta o yapar mutlakafırından sıcacık ekmekte alır ımmmmm:
hahahaha buna çok güldüm. doğmamış çocuğa diyet haa
benimde rahim uterus bicornis yani Y rahim. bende hamile kalırsam mecbur benimki de diyetçi olması lazım. yoksa sığamaz.
canım düşükten sonra bir adet gördüm ben ama o ay rahim filmi ve rahim emarı için çok ilaç veridler damardan bi de vajinadan ondan geçen ay adetim kısa sürdü. ve geçen hafta aslında yumurtlama günümdü ama adet oldum. ben o yüzden telaşlanmıştım. doktor ilaçların etkisinden böyle olabileceğini söyledi. telaş etme dedi. senin yumurtaların rahim duvarın tüplerin herşeyin normal bir tek rahimin dar dedi. onunda çaresine bakarız sen hamile kalınca dedi. kolay hamile kalabilmek için de yumurta takibi filan yaptıracağım. adetimin 3.cü günü başlayacağım işte doktora. sonra doktor ne derse harfiyen yapacağım bakalım bi de doktor kontrolünde hamilelik deneyeyim diyorum. yaş oldu 28-29 arası bişey.ondan pek ertelemek istemiyorum.ama geçen aya göre çok daha iyiyim şükürler olsun.artık bi ara benim çocuğum olmaza bağlamıştım. .
Güneşli günlere az kaldı canımsen gel buraya güneşli Ankara ilk defa bu sene kış ayı böyle güneşli geçiyor.Bensiz yiyemessin iste diyorum sana:))Annemde hazır yufkadan kaşarlı gözleme yapardı bugünkü menüm sadece ıspanak ve yoğurt.
canım hazır öğlen arasında sakin iken yazayım dedim hızlı hızlı. benim gene birazdan yoğunlaşır. yazamaz isem eve gidince hepsini okuyup cevaplamaya çalışırım. fırsat oldukça da girerim. benimde kaçırdıklarım yazamadıklarım olursa kusura bakmayın emi ???
doğru diyorsun, her insanın kusurları var, en iyisi hoş görülü olup kaynanayı kabullenmek,
sonuçta kendi annemiz bile bazen bizi üzebiliyor,kaldıki kocanın anasından çokta birşey beklememek lazım,
bizim topiğin kızları olarak yemeyi seviyoruz, hepimiz aynıyız valla, yumurtayıda çok severim hertürlü yerim.
ayyy bende çok severim yemeyi. lezzetli olan herşeyi yemeyi çooookkk severim. çok yemem yerken ama severim yemeyi.ayrıca kayınvalidemle de çok içli dışlı değilimdir.ısınamadım ona. o da bana karşı mesafeli ve soğuk.birkaç kez laf sokacak oldu hemen yapıştırdım cevabımı.hayatta laf altında kalaman öyle de pis bir huyum vardır.
ahhh kuzum ya, sendemi düşük yaşadın, hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz, geçmiş olsun,
bende 20 gün önce gebeliğimi sonlandırdım biliorsun, adetten sonra testler için doktora gidicem,
ben bile bazen çocuğum hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ama boşuna can sıkıntısı yapıyoruz,
Tıp çok ilerledi, sen yeterki hamile kal, bir şekilde dünyaya gelir bebişin
evet yaa sizin ahınız mı tuttu yoksa, yicem işte görürsünüz heheh
burasıda geçen seneye göre mükemmel, kar çok az, yollar kapalı değil,
ıspanak ve yoğurt muuuu, yazık çocuğa doğuştan vejeteryan olacak
kız olursa gülşen gibi sıfır beden olmasın
yok canım ben senin halinden anlarım, kusura bakmam.
biz napalım biliyor musun???
bu uykucular yatarken 5-6 sayfa yazışalım, hepsini okumaya çalışmak ne gıcık birşeymiş görsünler
yok canım ben senin halinden anlarım, kusura bakmam.
biz napalım biliyor musun???
bu uykucular yatarken 5-6 sayfa yazışalım, hepsini okumaya çalışmak ne gıcık birşeymiş görsünler
Hahaha yiyemiyosun iste yiyemiyosunevet canım biz otlanıyoruz bebekle,Mersinde olsam;ebegömeci,ısırgan otu falan yerdim.Çok canım istiyor.Hormonsuz kabak ve mücver istiyor canım.Vejeteryan olma yolundayız.Yarın doktora sorucam Mersine gitsem sorun olurmu(kendi memleketimde yatsam)çok sıkıldım bu şehirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?