Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

hahahaha buna çok güldüm. doğmamış çocuğa diyet haa
benimde rahim uterus bicornis yani Y rahim. bende hamile kalırsam mecbur benimki de diyetçi olması lazım. yoksa sığamaz.

benimde rahim uterus bicornis yani Y rahim. bende hamile kalırsam mecbur benimki de diyetçi olması lazım. yoksa sığamaz.

Canım ben artık araştırmıyorum,çünkü araştırmadığım site kalmadıbenim uterus didelfis,ama ikimzdeki de çift rahim sonucta,sadece senin tek rahim ağzın var benim çift,hamilelikte çok kilo almamak lazımmış onu duydum.Gerçi almıyorumda(iştahım yok)

Herkes gitti öğlen yemeği için:))bir ben yemedim meyve yiyorumsen doktora gitmedin dimi canım?

canım erken adet olmamı mı soruyorsun ? yok ya gidemedim. ama telefonla görüştüm doktorumla. düşükten sonra birkaç ay böyle düzensizliklerin olması normalmiş. adet olamamaktansa olmak daha iyidir dedi doktorum. yakında düzene girer dedi. ilk adetinde gel dedi. böyle işte.

Evet canım o yüzden sordum,normalse sorun yok.İlk adette gelmi?adetliyken de vajinal usg den bakıyorlar
Bu arada seni çok iyi gördüm stres azalıyor gibi sanki..

Evet canım o yüzden sordum,normalse sorun yok.İlk adette gelmi?adetliyken de vajinal usg den bakıyorlar
Bu arada seni çok iyi gördüm stres azalıyor gibi sanki..

canım düşükten sonra bir adet gördüm ben ama o ay rahim filmi ve rahim emarı için çok ilaç veridler damardan bi de vajinadan ondan geçen ay adetim kısa sürdü. ve geçen hafta aslında yumurtlama günümdü ama adet oldum. ben o yüzden telaşlanmıştım. doktor ilaçların etkisinden böyle olabileceğini söyledi. telaş etme dedi. senin yumurtaların rahim duvarın tüplerin herşeyin normal bir tek rahimin dar dedi. onunda çaresine bakarız sen hamile kalınca dedi. kolay hamile kalabilmek için de yumurta takibi filan yaptıracağım. adetimin 3.cü günü başlayacağım işte doktora. sonra doktor ne derse harfiyen yapacağım bakalım bi de doktor kontrolünde hamilelik deneyeyim diyorum. yaş oldu 28-29 arası bişey. ondan pek ertelemek istemiyorum.ama geçen aya göre çok daha iyiyim şükürler olsun.artık bi ara benim çocuğum olmaza bağlamıştım. .

Olucak olucak ben inanıyorum buna:)Bende 25 yaşındayım bu arada,Hadi inşallah bu ay olsun,doktorunun sözünü dinle tabi:)Senle beraber bu riskli dönemi atlarız hem..

Olucak olucak ben inanıyorum buna:)Bende 25 yaşındayım bu arada,Hadi inşallah bu ay olsun,doktorunun sözünü dinle tabi:)Senle beraber bu riskli dönemi atlarız hem..

ayyy inşallah canım benim yaa. sen dua et benim yerime de tutar belki kız.
sen neler yapıyorsun ? yarın mıydı senin doktor kontrolü???

ayyy inşallah canım benim yaa. sen dua et benim yerime de tutar belki kız.
sen neler yapıyorsun ? yarın mıydı senin doktor kontrolü???

Tututcak tutucak duam seninle:)Bende yarın olmasını sabırsızlıkla bekliyorum sabah 9:20 de gidicem,bu iki gündür mide bulantım azaldı,şüphelenmeye başladım(acaba yokmu?)diye

Dikkat et üstünü kalın giy:)
Afiyet olsun canım görüsürüz

ayy iyiki erken çıkmışım, eve girerken bir yağmur bastırdı eyvahh gök yarıldı sandım, sonra hemen durdu hava yine sapsarı
hiç sevmem, ben güneşin kızıyım yahuuuu
gene kısır yapamadım,valla bi tarafım şişecek kısır diye diye
eşim çok acıkmış hazır yufkadan gözleme yapıverdim.
bende sarmalardan atıştırdım azıcık

ben yemekten geldimmmmmm bileeee. afiyet olsun canım sana daa.

hoşgeldiiin baya hızlısın tatlım, afiyet olsun, kolay gelsin.
bir saat kaybolsak alıp başını gidiyor bizim kızlar, yetişemiyorum,
cvp yazamadığım olursa kusura bakmayın arada kaçırdıklarım oluyor.

Tututcak tutucak duam seninle:)Bende yarın olmasını sabırsızlıkla bekliyorum sabah 9:20 de gidicem,bu iki gündür mide bulantım azaldı,şüphelenmeye başladım(acaba yokmu?)diye

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım çok sağol.
canım sen kaçıncı haftadasın şuan???
hadi yarın hayırlı haberlerle gel canım.

Güneşli günlere az kaldı canımsen gel buraya güneşliAnkara ilk defa bu sene kış ayı böyle güneşli geçiyor.Bensiz yiyemessin iste diyorum sana:))Annemde hazır yufkadan kaşarlı gözleme yapardıbugünkü menüm sadece ıspanak ve yoğurt.

canım hazır öğlen arasında sakin iken yazayım dedim hızlı hızlı. benim gene birazdan yoğunlaşır. yazamaz isem eve gidince hepsini okuyup cevaplamaya çalışırım. fırsat oldukça da girerim. benimde kaçırdıklarım yazamadıklarım olursa kusura bakmayın emi ???

Bakmayız canım sonuçta çalışıyorsun,ev hanımı olsan hadi neyse

doğru diyorsun, her insanın kusurları var, en iyisi hoş görülü olup kaynanayı kabullenmek,
sonuçta kendi annemiz bile bazen bizi üzebiliyor,kaldıki kocanın anasından çokta birşey beklememek lazım,
bizim topiğin kızları olarak yemeyi seviyoruz, hepimiz aynıyız valla, yumurtayıda çok severim hertürlü yerim.

ahhh kuzum ya, sendemi düşük yaşadın, hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz, geçmiş olsun,
bende 20 gün önce gebeliğimi sonlandırdım biliorsun, adetten sonra testler için doktora gidicem,
ben bile bazen çocuğum hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ama boşuna can sıkıntısı yapıyoruz,
Tıp çok ilerledi, sen yeterki hamile kal, bir şekilde dünyaya gelir bebişin

evet yaa sizin ahınız mı tuttu yoksa, yicem işte görürsünüz heheh
burasıda geçen seneye göre mükemmel, kar çok az, yollar kapalı değil,
ıspanak ve yoğurt muuuu, yazık çocuğa doğuştan vejeteryan olacak
kız olursa gülşen gibi sıfır beden olmasın

yok canım ben senin halinden anlarım, kusura bakmam.
biz napalım biliyor musun???
bu uykucular yatarken 5-6 sayfa yazışalım, hepsini okumaya çalışmak ne gıcık birşeymiş görsünler

sana da geçmiş olsun canım yaaa. ben inanıyorum hepimizin bebişi olacak.dua edelim hep allahtan ümit kesilmez..

Hahaha yiyemiyosun iste yiyemiyosunevet canım biz otlanıyoruz bebekle,Mersinde olsam;ebegömeci,ısırgan otu falan yerdim.Çok canım istiyor.Hormonsuz kabak ve mücver istiyor canım.Vejeteryan olma yolundayız.Yarın doktora sorucam Mersine gitsem sorun olurmu(kendi memleketimde yatsam)çok sıkıldım bu şehirden

dimi yaa, hormonsuz sebzeye bende hasret kaldım,
ahh adanada olsam pazara gitsem, her çeşit sebze var miss gibi,
bazıları için bu hayaller komik gelir ama inan hasret kaldım,
burda manavda çürük çarık ne varsa almak zorundayım,mecburen
hormonsuz kabakları yazın rendeleyip buzluğa atmıştım,deneme amaçlı
geçen gün çıkardım kabak mücver yaptım çok güzel oldu, tavsiye ederim,
doktor git dese gidicen yani, kocişin yalnız mı kalacak,
ahh bu adamların çektiği nedir,
bizde aylardır kardeş gibi yatıyoruz doktor yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…