Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Aaa anne usulü süper oluyo canım o konuda sonuna kadar sana katılıyorum. Ama napcan bazen insanın canı çok istiyor o zaman alıyoruz marketten. Ya birde sizin o taraflarda mantıyı üçgen şekilde yapıp ondan çorba yapıyorlar ben çok seviyorum.kimisi ismine yüzük çorbası diyor kimisi de yüksük çorbası. Adana da ki arkadaşımın annesi yapardı benim için hususi.ayyy bi de içli köfte :-)

İşte ben anne usulu dısında yıyemıyorum,alışmısım ya diğeri cok sahte gelıyo:)esımın canı cektığınde hazır alıyorum bazen ama ben yemem.Bızde ucgen seklınde yapıyoruz mantıyı,yüzük corbasını bohca seklınde kapatırız cok severız,esım bayılır.Anneannem icli köfte yaptı onuda yedim,Eşim için gitmeden önce yaptırcam..

İşte ben anne usulu dısında yıyemıyorum,alışmısım ya diğeri cok sahte gelıyo:)esımın canı cektığınde hazır alıyorum bazen ama ben yemem.Bızde ucgen seklınde yapıyoruz mantıyı,yüzük corbasını bohca seklınde kapatırız cok severız,esım bayılır.Anneannem icli köfte yaptı onuda yedim,Eşim için gitmeden önce yaptırcam..

oohh oh ye bakalım içli köfteleri. :)

hu huuu eylüüüüül :24: daha doktordan gelmedin mii,
merakla bekliyorum kız mı erkek mi diye :emir_bebek:
hadi teyzesini bekletme,hayırlı haberlerini getir bebişin. :54:

selam teyzeleri :3:biz gedik kızımla :emir_bebek:
giremedim uzun zamandır hiç vaktim olmadı anneannem iki dizindende ameliyat oldu protez takıldı kireçlenme vardı çok şükür şuan iyi durumu
geçmişi okudum ve nehir hamileymiş çok sevindim hayırlısı ile rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bayanruja en en kısa en doğru zamanda inşallah
eylülcüm bugun cinsiyet belli oluyormuş henüz yazmamışsın merak ediyorum umarım bebişin ve sen iyisindir gelince hemen yaz
bizde cumartesi günü gördük kızımızı çok şükür herşey güzel gidiyor.5,5 aylık olduk artık bol bol tekme yiyorum:emir_bebek:
hatta şuan ondan bahsettiğimi anladı sanırım vurup duruyor:emir_bebek::nazar::1:

hu huuu eylüüüüül :24: daha doktordan gelmedin mii,
merakla bekliyorum kız mı erkek mi diye :emir_bebek:
hadi teyzesini bekletme,hayırlı haberlerini getir bebişin. :54:

Randevum saat 3 deydi fakat saat 4 e sarktı canım,dısarı cıkmısken yemek yedım azıcık gezdim.:))Hersey yolunda cok sukür normalde 14 haftalığım bebişim 15 haftalık olmuş..Hıc yerınde de durmadı bir oyana bu buyana:))%80 kız dedi:52::nazar:

giremedim uzun zamandır hiç vaktim olmadı anneannem iki dizindende ameliyat oldu protez takıldı kireçlenme vardı çok şükür şuan iyi durumu
geçmişi okudum ve nehir hamileymiş çok sevindim hayırlısı ile rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
eylülcüm bugun cinsiyet belli oluyormuş henüz yazmamışsın merak ediyorum umarım bebişin ve sen iyisindir gelince hemen yaz
bizde cumartesi günü gördük kızımızı çok şükür herşey güzel gidiyor.5,5 aylık olduk artık bol bol tekme yiyorum:emir_bebek:
hatta şuan ondan bahsettiğimi anladı sanırım vurup duruyor:emir_bebek::nazar::1:

Ay eylül senı merak edıyordum iyi ki geldin yerım ben senın kızını:54:anneannene gecmıs olsun canım,şifa diliyorum.Masallah nazar değmesin 5-5 ay olmus

Randevum saat 3 deydi fakat saat 4 e sarktı canım,dısarı cıkmısken yemek yedım azıcık gezdim.:))Hersey yolunda cok sukür normalde 14 haftalığım bebişim 15 haftalık olmuş..Hıc yerınde de durmadı bir oyana bu buyana:))%80 kız dedi:52::nazar:

ayy bir kız daha geliyor kızıma arkadaş :)) gelişimi güzel demekki önden gidiyor 1 hafta

Ay eylül senı merak edıyordum iyi ki geldin yerım ben senın kızını:54:anneannene gecmıs olsun canım,şifa diliyorum.Masallah nazar değmesin 5-5 ay olmus

sağol canım amin inşallah
olduk valla büyüyoruz hiç anlamadan geçiyor zaman

/QUOTE]

canımmmmm bugün cinsiyet öğrenmişsin. ama inan ki en baştan beri senin kızın olcağını düşünmüştüm hep öyle geçmişti içimden. ayyy ne güzel elbiseler alırsınız yaa pembiş pembiş. çoook sevindim canımmm.

/QUOTE]

canımmmmm bugün cinsiyet öğrenmişsin. ama inan ki en baştan beri senin kızın olcağını düşünmüştüm hep öyle geçmişti içimden. ayyy ne güzel elbiseler alırsınız yaa pembiş pembiş. çoook sevindim canımmm.

Canım tesekkür ederim daha ½80 ama:1:yerinde durmadıkı hiçç:nazar:Benımde gönlümdeki kızzdı,sağlıklı olsun inşallah.Darısı tüm istiyenlere olsun.Kız cici aldım bile:52:

Canım tesekkür ederim daha ½80 ama:1:yerinde durmadıkı hiçç:nazar:Benımde gönlümdeki kızzdı,sağlıklı olsun inşallah.Darısı tüm istiyenlere olsun.Kız cici aldım bile:52:

canımmmm mesaj kutun doluuuuuu :) siliver fazlalıklarıııı

canımmmm sana bir haberim vaaaarrrr. kocişim beni mayıs ayında ayın 12 si gibi mersin e götüreceeeekkk. tadilat işi bitsin kalan para ile götüreyim seni kalalım 5 gün dediiiiiiiiiiiii :34:
o yüzden çooookkk mutluyumm. ayrıca attım negatifleri tamam pozitifim bak ++++++ görüyon mu artıları :1:

canımmmm mesaj kutun doluuuuuu :) siliver fazlalıklarıııı

canımmmm sana bir haberim vaaaarrrr. kocişim beni mayıs ayında ayın 12 si gibi mersin e götüreceeeekkk. tadilat işi bitsin kalan para ile götüreyim seni kalalım 5 gün dediiiiiiiiiiiii :34:
o yüzden çooookkk mutluyumm. ayrıca attım negatifleri tamam pozitifim bak ++++++ görüyon mu artıları :1:

Esımle konusuyodum yeni gördüm canım sildim:1:
Ooo hadii gözünaydın ben gidicem sen gelıcen:1:
Cok iyi yaptın pozıtıfız bız:54:

selam kızlar. efeeylül cüm tapiğinizde bir hamiş daha varmış hadi hayırlısı olsun çoookkk sevindim. nehirasi çooookkkkk tebrik ederim. allah kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin inşallaaahhh. aynı dualarım efeeylül cüm için de geçerli. kızlar benimde adet günüm çarşamba günü. bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım. inş adet olmam diye dua ediyorum bakalım kısmet. gerçi hamile kalsam sa bu sefer rahim anormalisi yüzünden telaş başlayacak bende. 9 ay aman bişey olursa ya sıkışırsa ya kalbi durursa sıkıntısı. gerçi daha önce hamile kalmayı becerebilmeliyim ki o dertlere sıra gelsin dimi ama :) kızlar daha adetime 4 gün var ama bu hafta sabahları uyandığımda hep mide bulantım vardı öğürerek kalkıyorum resmen. birde durduk yere uyku basıyor ve gece ateşler basıyor. bunlar ne ki sizce ? bu kadar erken belirti olur mu yaaa? yada psikolojik mi acaba diyorum. belki de klomen kullandım ya ay başında ondandır diyorum. efeeylül canımm mersin nasıl ??? :)

inşallah canım çok sağol Allahım isteyen herkese versin:16:
Sağol canım anneannene geçmiş olsun bebişine iyi bak tekmelere dikkat :9::9::9:

olleyyy kız oluyo yuppii:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım çok sevindim sende kız istiyordun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16:

inşallah canım çok sağol Allahım isteyen herkese versin:16:

olleyyy kız oluyo yuppii:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım çok sevindim sende kız istiyordun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16:

Kesin değil ama%80 daha:))amin inşallah canım sağlıklı olsunda..Tam cıkıyorum sen geldın canım bugun yoruldum yatıyım.Sen iyisin dimi hersey yolunda?

%80 ihtimalide güzel :16::16::16::16:

herşey yolunda canım yarın evdeyim girerim nete sana iyi uykular :54:

Herseyı guzel canım kıpır kıpır resmen rahmı tırmalıyordu:))insallah sende göruceksın yakın zamanda:52:
Sevındım canım hep iyi olsun hersey yolunda olsun yaın görusuruz canım sizede iyi uykular:54:

sağol canım amin inşallah
olduk valla büyüyoruz hiç anlamadan geçiyor zaman[/QUOTE

Benım bebıs de 5-5 olsun hemen ya:))ara ara ağrım oluyodu doktor magnezyum verdı canım sende ıcıyomusun?
ben kullanmadım canım magnezyum kramplar içinde veriyormuş doktor
benim hiç ağrım olmadı çok şükür bazen çok yürüdüğümde kalçamda ağrılar oluyor normal dedi doktor
şuanda sadece kan hapımı içiyorum
dün tetanoz aşısı oldum kolum ağrıyor ya :19:

amin canım sağol.Tekmelere okdar alıştımki doğumdan sonra özleyeceğim sanırım :1:

ben kullanmadım canım magnezyum kramplar içinde veriyormuş doktor
benim hiç ağrım olmadı çok şükür bazen çok yürüdüğümde kalçamda ağrılar oluyor normal dedi doktor
şuanda sadece kan hapımı içiyorum
dün tetanoz aşısı oldum kolum ağrıyor ya :19:

amin canım sağol.Tekmelere okdar alıştımki doğumdan sonra özleyeceğim sanırım :1:

Kan hapı grofen gıbı bısıydı folıkasıt de ıcerıyo.Her hamılelıkte ağrı olmazmış ama bende oldu:52:10 dk yurusem sankı 1 gun yurumusum gıbı:)))
Acııtıyomu o ası

Kan hapı grofen gıbı bısıydı folıkasıt de ıcerıyo.Her hamılelıkte ağrı olmazmış ama bende oldu:52:10 dk yurusem sankı 1 gun yurumusum gıbı:)))
Acııtıyomu o ası

Canım kac kılo oldun sen:52:göbek nasıl

gynoferon kullanıyorum canım ben evet folik asitte içeriyor
ama cumartesi günkü kan tahlillerimde kanım biraz düşük çıktı
doktor ilaca devam dedi ciddi değilmiş allahtan hamilelikte genelde düşük oluyormuş
yürüdüğümde yorulma olmuyorda kalçamda ve belimde biraz ağrı oluyor dinlenince geçiyor
62 kilo ile hamile kaldı.şuanda 66 kiloyum 5,5 ayda 4 kilo iyi dedi doktorum
ama asıl kilolar 7.aydan sonra başlıyormuş dikkatli olmalıyım:19:
egzersiz kitabı ve beslenme kitapçıüı verdi doktor uygulayabilirim inş
göbeğim artık kendini belli ediyor hamile kıyafetleri giyiyorum artık:49::49:
sen nasıl kilo durumun

Son düzenleme:
Back
X