gynoferon kullanıyorum canım ben evet folik asitte içeriyor
ama cumartesi günkü kan tahlillerimde kanım biraz düşük çıktı
doktor ilaca devam dedi ciddi değilmiş allahtan hamilelikte genelde düşük oluyormuş
yürüdüğümde yorulma olmuyorda kalçamda ve belimde biraz ağrı oluyor dinlenince geçiyor
62 kilo ile hamile kaldı.şuanda 66 kiloyum 5,5 ayda 4 kilo iyi dedi doktorum
ama asıl kilolar 7.aydan sonra başlıyormuş dikkatli olmalıyım
egzersiz kitabı ve beslenme kitapçıüı verdi doktor uygulayabilirim inş
göbeğim artık kendini belli ediyor hamile kıyafetleri giyiyorum artık
sen nasıl kilo durumun
Aynı ılacı kullanıyoruz o zaman.Ben 62 bucukla hamıle kaldım sanırım suan 63 bucuk falanmıdırçok ıstahım yok
Aynı ılacı kullanıyoruz o zaman.Ben 62 bucukla hamıle kaldım sanırım suan 63 bucuk falanmıdırçok ıstahım yok
güzel gidiyor canım seninde
ilk 3 ay bende 1 kilo almıştım sonraki 2,5 ayda 3 kilo almışım benim iştahın maşallahı var
bulantılarımda olmadı ya benim yediklerimi zevkle yiyebiliyorum çok şükür
sende zorlada olsa yemeğe çalış canım en azından bebeğe yarayacak gıdaları almaya çalış
güzel gidiyor canım seninde
ilk 3 ay bende 1 kilo almıştım sonraki 2,5 ayda 3 kilo almışım benim iştahın maşallahı var
bulantılarımda olmadı ya benim yediklerimi zevkle yiyebiliyorum çok şükür
sende zorlada olsa yemeğe çalış canım en azından bebeğe yarayacak gıdaları almaya çalış
Guzel gıdıyor ama hareketsızım ya ben sen daha sanslısın:)Yaklasık 1 bucuk ay sonra bende belkı 3 kılo fazlasını alırımYıyorum ama az az süt,cevız,incır muz özellıkle her gun.Bebısımde boylu olucak gıbı cunku 1 hafta önde gıdıyor gelısımı.Esım uzun boylu ee bende kısa değilim
Guzel gıdıyor ama hareketsızım ya ben sen daha sanslısın:)Yaklasık 1 bucuk ay sonra bende belkı 3 kılo fazlasını alırımYıyorum ama az az süt,cevız,incır muz özellıkle her gun.Bebısımde boylu olucak gıbı cunku 1 hafta önde gıdıyor gelısımı.Esım uzun boylu ee bende kısa değilim
egzersiz iste canım doktorundan en azından bu hareketlerle formunu koruyabilirsin
azda olsa bebeğine faydası oluyordur mutlaka canım
bizimkide önden önden gidiyor gelişimi
bizimde babamız uzun ben pek uzun değilim babamıza çeker inşallah
selam teyzeleribiz gedik kızımla
giremedim uzun zamandır hiç vaktim olmadı anneannem iki dizindende ameliyat oldu protez takıldı kireçlenme vardı çok şükür şuan iyi durumu
geçmişi okudum ve nehir hamileymiş çok sevindim hayırlısı ile rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bayanruja en en kısa en doğru zamanda inşallah
eylülcüm bugun cinsiyet belli oluyormuş henüz yazmamışsın merak ediyorum umarım bebişin ve sen iyisindir gelince hemen yaz
bizde cumartesi günü gördük kızımızı çok şükür herşey güzel gidiyor.5,5 aylık olduk artık bol bol tekme yiyorum
hatta şuan ondan bahsettiğimi anladı sanırım vurup duruyor
Randevum saat 3 deydi fakat saat 4 e sarktı canım,dısarı cıkmısken yemek yedım azıcık gezdim.:))Hersey yolunda cok sukür normalde 14 haftalığım bebişim 15 haftalık olmuş..Hıc yerınde de durmadı bir oyana bu buyana:))%80 kız dedi
slm canım, sağol güzel dileklerin için, nehir zaten hamile değilmiydi,
sen yenimi duydun yada ben mi yeni duydum ayy kafam karıştı
nehirciiiiiiiim ben sana hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum,
inşallah sağlıkla kucağına alırsın,darısı başıma önümüzdeki ay başlıyoruz
canım yaa muz kabız yapmazmı hergün yiyince.
bende birkaçgündür ceviz,fındık,kayısı yiyom
çok güldüm yaa okuyunca
sende haklısın daha önceden kürtaj düşük yaşayıp konuşunca sürekli hamile gibi oldum
geçen hafta çarşamba hamile olduğumu öğrendim.inşallah bu sefer sağlıklı olacak öyle hissediyorum
hayırlı olsun demiştin diye hatırlıyorum
canım hayırlısı olur senin içinde sendende güzel haberler alırız inşallah
oleyyyyyy kızımız oluyor
siparişini vermiştik zaten; kumral yeşil gözlü,saçları röfleli gibi
5 ay sonra siparişini alabilirsin canım,hayırlı olsun çok sevindim
canım yaa muz kabız yapmazmı hergün yiyince.
bende birkaçgündür ceviz,fındık,kayısı yiyom
Aksıne seytan kulağına wc sounum yok oldu hamılelıkte.)muz bebek ıcın cok faydalı ve kılo aldııyo vede portakal suyu
cevız ye beyın ıcın bıl bol badem falan kuu ıncır kayısı cok iyi
slm canım, dediğin gibi sürekli hamileymişsin gibi oldu biraz
şimdi bunlara gülüyoruz,inşallah bir daha hiç üzülmezsin, bencede bu sefer sağlıklı olacak.
hem senin için hemde kendim için aynı şeyleri hissediyorum.
çok çükür en azından hamile kalma sıkıntımız yok,düşsede aldırsakta eninde sonunda doğurcaz
daha 1 hafta olmuş öğreneli, yeni bir fasulyemiz oldu desene
inşallah aylar çabucak geçerde cinsiyetini öğreniriz.
Ayyyyyinsallah agzından bal damlıyo teyzesi:)öyle olucaz inşallah önce sağ salim doğalımda
Saol canım benım cabuk davanın kızıma arkadas lazım
Aksıne seytan kulağına wc sounum yok oldu hamılelıkte.)muz bebek ıcın cok faydalı ve kılo aldııyo vede portakal suyu
cevız ye beyın ıcın bıl bol badem falan kuu ıncır kayısı cok iyi
badem ve incir hımm onlarada başlıyayım hemen
inşallah canım yaa bizde muradımıza ereriz
Ayyyyyinsallah agzından bal damlıyo teyzesi:)öyle olucaz inşallah önce sağ salim doğalımda
Saol canım benım cabuk davanın kızıma arkadas lazım
badem ve incir hımm onlarada başlıyayım hemen
Canım annem kuru ıncıın ıcıne cevız dolduruyor:)tıksınsemde yıyorum,hergun muz ve portakal suyu,elma(ilk zamanlar fındık badem uzum yedım sımde yemıyorum canım ıstemıyor)vE HER GUN 1 BARDQAK GUNLUK SUT:ben nesquıkle ıcebılıyorum
Bılıyosun ben ıstahsız gecırıyorum et tavuk nerdeyse hıc yemıyorum,yumurta az yıyorum,balık desen zorla
Buna reğmen gelısımı önde bunu cevız ıncır sut portakal borcluyum
Canım annem kuru ıncıın ıcıne cevız dolduruyor:)tıksınsemde yıyorum,hergun muz ve portakal suyu,elma(ilk zamanlar fındık badem uzum yedım sımde yemıyorum canım ıstemıyor)vE HER GUN 1 BARDQAK GUNLUK SUT:ben nesquıkle ıcebılıyorum
Bılıyosun ben ıstahsız gecırıyorum et tavuk nerdeyse hıc yemıyorum,yumurta az yıyorum,balık desen zorla
Buna reğmen gelısımı önde bunu cevız ıncır sut portakal borcluyum
et,kıymaya ağırlık verdim tavukda yiyorum balığada başlamak istiyorum.benim için daha erken tabi
ama şimdiden dikkat edeyim diyorum.
süt severim ama içmiyorum.şimdilik ceviz fındık kayısı yiyorum.badem ve incir hemencik almalıyım
İlk 3 ay ıcın cevız fındık badem ıncrı kayısı falan yeter zaten,sabah peynırını ye sutunu ıc yoğurtunu ye.Ankaradakı doktorum,ilk 3 ay önemlı değil dedı senın yedıklerın ben balık falan yıyemedığımı söyleyınce dediki;gunde 2 öğün sebze 3 öğün meyve ye dedı.
Bebek zaten kandan beslenıyor yanı yedıklerımız bıze faydalı.
Nesquıklı sut sanırım daha fatydalıymıs ıcınde ekstra vıtamın varya
biliyorum canım neticede küçücük zaten ama dengeli beslenmeye başlarsam gün içindeki yorgunluğum belki azalır hemde alışırım diye dedimdi.normalde sebze et vitamin dikkat etmiyorum.çoğunlukta salata yada çorba falan hazır şeyler yiyoruz düzensiz besleniyordum yani şimdi dikkat etmezsem sağlıklı beslenmemiş olurum.
Yok zaten sağlıklı beslen ekstra bıseye görek yanı öyle demek ıstedım.Hem fazla kılo almassın hemde bebeğin gelısımı guzel olur hayırlısıyla..
Bugun bebısıme yıne dayanamdım cıcı aldım:)englısh home dan bır set aldım ılgılenen bayan hedıye sandı,hamıleyım ya dedımsasırdı 4 ay oldum sayılır dedım hıc bellı değil ya diyor:))
Joker soobe de ındırım vardı bır alana ıkıncısı %50 ındırım,zara danda cıtcıtlı aldım beyaz
anladım canım bende fazla kilo almak istemiyorum:18:
cicileriniz hayırlı olsun
İştahın acık olursa alırsın:)benım kapalı allahtan ama bugun acıkmışım ılk defa ıskender bı porsıyon yedım..
Saol canım Ankarada foto paylasırım..İnşaalah bebısıme gıydırmek nasıp olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?