şimdilik açlık hissetmiyorum ama yiyince yiyorum
ne zaman gidiyosun evine
saçlarımın uçlarından aldırtmak istiyorum
Ye canım asırıya kacmadan:)cuma aksam allah ızın verırse evımdeyım.52:kocacım yarın alısverıs yapar,cumada evın tozunu alır.
Ben uzatmak ıstedığım ıcın kestırmıyorum,bıde hurafe varya ona ınanmasamda etkılenıyorum
oooo az kalmış
bugün bende eşimle pazarda buluştum alışverişi beraber yaptık yarında tabi o henüz bilmiyo temizlik yaparız
benim saçlarım biraz kısa kestirmezsem çok şekilsiz olacak.oda aklıma geliyo ama kaş bıyık alıyoruz kaşımızı kesiyoruz ama dimi?
Evet az kaldı kavusmamıza:)işten ıkı gun ızın aldı artık hasret gideririz hayırlısı ile..
Oyyy ne fenayız dımıtemızlık yaptır tabı sen kendıne cok dıkkat et
Diyoum ya sacma hurafe ınanmıyorumda,mantıklı gelmıyo ama etkılenıyorum.Bıde anneannem kestırme nenecım dedidoğumdan sonra uclarından aldırcam
çok fenayız tabi
normalde de kıyamıyo şimdi hiç dayanamıyo zati.
saç olayı benimde kafama takılıyo ondan yazdım ama kesitiririm büyük bi ihtimal
bilemedim ki neyse bi düşüneyim.Canım cok rahatsız olucaksan kestır ama acılıyetı yoksa uzat
folık asıt ıcıyosun dımı canım bıde iğneye ne zaman baslıcan
bilemedim ki neyse bi düşüneyim.
evet canım 5mg folbiole devam ediyorum sabah tok karnına 100mg coraspin içiyorum.doktor bunlara devam dedi başka birşey vermedi.sanırım betahcg değerlerim normal geldi ondan birşey vermedi.iğneyi daha önce söylemişti ama vermedi belki değerlerimden coraspinin yeterli olduğu düşündü bilmiyorum 15 gün sonra gel demişti doktor haftaya cuma yada cumartesi gitmeyi düşünüyorum sorarım.
inşallah canım bende merak ediyorum.Aman canım doktorun ıyıyse sorun yok zaten,cabucak gecsın gunler kontrolune gıtBen yatıyorum canım iyi geceler
Bebısınle sana tatlı ruyalarrr
oooo az kalmış
bugün bende eşimle pazarda buluştum alışverişi beraber yaptık yarında tabi o henüz bilmiyo temizlik yaparız
benim saçlarım biraz kısa kestirmezsem çok şekilsiz olacak.oda aklıma geliyo ama kaş bıyık alıyoruz kaşımızı kesiyoruz ama dimi?
Tamamen batil inanc,sanatcilar sekilden sekile giriyor.yapmatin boyle moral olur sac kestirmek filan,yoksa doguma kadR kadinlar magara adamina doner
evet canım doğru diyorsun doğumdan sonra diyetlere devam ederiz önce hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi alalımda kucağımızaCanım egzersız vereceğini sanmıyorum,yapamam da zaten biliyosun erken doğum riskim var hemde ağrılı gecırıyorum..
canım yaa muz kabız yapmazmı hergün yiyince.
bende birkaçgündür ceviz,fındık,kayısı yiyom
nşallah canım yaa bizde muradımıza ereriz
Canım annem kuru ıncıın ıcıne cevız dolduruyor:)tıksınsemde yıyorum,hergun muz ve portakal suyu,elma(ilk zamanlar fındık badem uzum yedım sımde yemıyorum canım ıstemıyor)vE HER GUN 1 BARDQAK GUNLUK SUT:ben nesquıkle ıcebılıyorum
Bılıyosun ben ıstahsız gecırıyorum et tavuk nerdeyse hıc yemıyorum,yumurta az yıyorum,balık desen zorla
Buna reğmen gelısımı önde bunu cevız ıncır sut portakal borcluyum
et,kıymaya ağırlık verdim tavukda yiyorum balığada başlamak istiyorum.benim için daha erken tabi
ama şimdiden dikkat edeyim diyorum.
süt severim ama içmiyorum.şimdilik ceviz fındık kayısı yiyorum.badem ve incir hemencik almalıyım
batıl inanç canım bende hiç inanmıyorum ve kestirdim saçlarımıselam canım katılıyorum batıl inanç zaten.
kadınlar hamilelik döneminde daha hassas oluyo bizde konuşuyoruz işte
bu arada 9 ayda mağara adamına dönülmez herhalde
tabi ben değil 8 ay birkaç gün bile zor dayanırım herhalde yoksa iyice şekilsiz olur
Yok zaten sağlıklı beslen ekstra bıseye görek yanı öyle demek ıstedım.Hem fazla kılo almassın hemde bebeğin gelısımı guzel olur hayırlısıyla..
Bugun bebısıme yıne dayanamdım cıcı aldım:)englısh home dan bır set aldım ılgılenen bayan hedıye sandı,hamıleyım ya dedımsasırdı 4 ay oldum sayılır dedım hıc bellı değil ya diyor:))
Joker soobe de ındırım vardı bır alana ıkıncısı %50 ındırım,zara danda cıtcıtlı aldım beyaz
evet canım doğru diyorsun doğumdan sonra diyetlere devam ederiz önce hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi alalımda kucağımıza
kiloların hiç önemi yok
bende yiyorum hergün muz kabızlık yapmadı hiç
ama kişiden kişeye değişebilir ancak çok faydalı yemeni tavsiye ederim
canım sen güzel besleniyorsun canın istemese bile yemeye çalışıyorsun
yediklerin bebişine yarasın inşallah
erken diye düşünme canım şimdiden başla
bebişler bizden besleniyorlar ama sen vitaminsiz kalsiyumsuz kalırsan hamileliğinde zorlanabilirsi
batıl inanç canım bende hiç inanmıyorum ve kestirdim saçlarımı
çokta iyi oldu değişiklik lazım arada çok yıpranmıştı şekle girmiyordu
ohh güle güle giysin kızın cicilerini
ayy bende ilk kıyafetlerini aldığım zaman hediye paketi yapalım dediler
hayır bebeğime alıyorum dedim sinir olmuştum ama şimdi ben burdayım diyor artık
hatta geçen gün otobüste bana yer verdiler çok hoşuma gitti
sağol canım o zaman dengeli beslenmeye devam edeyim
iyi yapmışsın değişiklik iyi olur yaz geliyo zaten
uyku tutmadı herhalde seni
devam devam
eşimi bekliyorum araba alacak arkadaşıyla arabaya bakmaya gittiler
merak ediyorum uyku tutmadı o yüzden bide belim ağrıyor yatmak istemiyorum canım hiç rahat rahat yatamıyorum
büyüdü tabiyatarken bacaklarının arasına bi yastık al nette okumuştum belki faydası olur bide sola doğru yatmak gerekiyormulş
hamile yastığı aldım rahat oluyor gerçekten
sola doğru yatınca bebeğe daha çok kan ve oksijen gidiyormuş
sol kolumdan tetanoz aşısı oldum hala ağrıyor üzerine yatamıyorum
sanırım hamileliğin zor evrelerine girmiş bulunuyorum
kızımın tekmeleri ilaç gibi geliyor ama unutuyorum ağrılarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?