Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

adetin son günü bir kaçamak yaptık ama tutmaz heralde :1:
sonrasında korunduk, mayısta başlıycaz tatlım.

Hiç belli olmaz tabi tutacağı varsa tutuyor:))Mayısta ovülasyon günlerini iyi ayarlayın.Benim o sekılde(yanı bır baktım yumurtlama günüme denk gelmiş) kaza sonucu:1:

Hiç belli olmaz tabi tutacağı varsa tutuyor:))Mayısta ovülasyon günlerini iyi ayarlayın.Benim o sekılde(yanı bır baktım yumurtlama günüme denk gelmiş) kaza sonucu:1:

zaten öyle yapıcaz canım, ilk hamileliğimde de hesaplamıştık hemen tutmuştu.
ayrıca dediğin gibi tutacağı varsa olabilir, 2 hafta sonra adet olmazsam haber veririm size :1:

ayrıca deli gibi iştahım açıldı, acayip yiyorum, kilo aldım 66 oldum :43:
acaba hamişlik belirtisi olabilirmi

zaten öyle yapıcaz canım, ilk hamileliğimde de hesaplamıştık hemen tutmuştu.
ayrıca dediğin gibi tutacağı varsa olabilir, 2 hafta sonra adet olmazsam haber veririm size :1:

İnşallah yine hemen tutar,haber vercen tabi yoksa küserim:33:

ayrıca deli gibi iştahım açıldı, acayip yiyorum, kilo aldım 66 oldum :43:
acaba hamişlik belirtisi olabilirmi

Benım de adet günüme yakın bir hafta iştahım cok acıktı,hep salata ekşi acı istiyodum.Hamile olduğumu öğrendiğim gün iştahım 0 landı.Halen de iştahlı değilim.

slm herkese suzanla,mozzerella gelmiş hoş gelmişler,
ayol suzanda mı hamileydi, unutmuşum valla :1:
kızlar hafta sonu rüyamda ikiz doğurmuşum gördüm,
biri küçük biri büyük yan kilo olarak
kız mı erkekmi hatırlamıyorum ama
normal doğumla kolayca doğurup eve gidiyorum,
sıradan birşeymiş gibi,herkes normal hayatına devam ediyor :1:
bende ikisini birden kucağıma falan almaya çalışıom enteresan bir duyguydu :9:
evetttttttttttt:46::46::17::nazar::nazar:ya benımduguma 2 aydan az kaldıı tabıkımde ınsallah darsı sna topıkde hmıssız ler azalıyor sanırımm:52::51:ınsl hayırlısı ıle senn mucızende sıraa:23:

Normal ağrıların olması canım,içini ferah tut kötü düşünme.

Evet canım nehirimiz de hamile:52:

Şimdilik iyi gidiyor canım sen nasılsın?

Slm canım,Suzan ın neredeyse doğum zamanı geldi:52:
İnşallah ikizin olur bir seferde oh ne güzel:1:sen sankı daha öncede böyle bır rüya görmüştün,kolayca doğuruyordun.
ayy ck sevındım yaaa senn bebıs nasıl cn gıttı dr cınsıyet blgısı verdımı dr hayırlısı ıle ınsl kucgaımıza alırızz bızım safak 59-tekırdag:nazar::emir_bebek::49:

Çalısmalara başladınız değil mi?:1:Bol bol söyle canım ki olsun,hamile olsan bile eşin uyurken aynı seyi yapabilir.En azından benim eşim unutuyor hamile olduğumu eziyosun diyorum.
ben o yusden aramıza yastık koyuyorum askım donse bılem yastık engellıyor kucuk paşamda bende raha uyuyoruz ole oluncaa:1:

evetttttttttttt:46::46::17::nazar::nazar:ya benımduguma 2 aydan az kaldıı tabıkımde ınsallah darsı sna topıkde hmıssız ler azalıyor sanırımm:52::51:ınsl hayırlısı ıle senn mucızende sıraa:23:

ayy ck sevındım yaaa senn bebıs nasıl cn gıttı dr cınsıyet blgısı verdımı dr hayırlısı ıle ınsl kucgaımıza alırızz bızım safak 59-tekırdag:nazar::emir_bebek::49:

ben o yusden aramıza yastık koyuyorum askım donse bılem yastık engellıyor kucuk paşamda bende raha uyuyoruz ole oluncaa:1:

Canım %80 kız dedi,artık 7 mayısta kesın bellı olur.Ankaradakı doktorum ne dıyecek bakalım.

İnşallah yine hemen tutar,haber vercen tabi yoksa küserim:33:

Benım de adet günüme yakın bir hafta iştahım cok acıktı,hep salata ekşi acı istiyodum.Hamile olduğumu öğrendiğim gün iştahım 0 landı.Halen de iştahlı değilim.

tabiki haber vercem zaten ailelere söylemicez, ilk önce sizin haberiniz olcak yani :8:

evetttttttttttt:46::46::17::nazar::nazar:ya benımduguma 2 aydan az kaldıı tabıkımde ınsallah darsı sna topıkde hmıssız ler azalıyor sanırımm:52::51:ınsl hayırlısı ıle senn mucızende sıraa:23::1:

ayy tatlım çok giremiyorum artık internete, bide isimleriniz benziyor ya karıştırdığım oluyor,
ben diyet yapan suzanı hatırlıyorum o sen değildin dimi :1:
hamile olduğunu unutmuşum,maşallah bu topicte herkes hamiş :nazar:

tabiki haber vercem zaten ailelere söylemicez, ilk önce sizin haberiniz olcak yani :8:

ayy tatlım çok giremiyorum artık internete, bide isimleriniz benziyor ya karıştırdığım oluyor,
ben diyet yapan suzanı hatırlıyorum o sen değildin dimi :1:
hamile olduğunu unutmuşum,maşallah bu topicte herkes hamiş :nazar:

Diyet yapan suzan iste:1:Zaten ben diyet yapanları tanıyorum hep.

Diyet yapan suzan iste:1:Zaten ben diyet yapanları tanıyorum hep.

anaaaa, o suzan mı :9:
onun avatarında tombiş bir bayan vardı,bebiş fotosu koymuş,
kız bizim diyet kardeşliğimiz kaç ay önce başladı,zaman su gibi geçiyor,
iyice kafam karıştı :37:
maşallah nasıl bir diyet yaptıysak hepimiz hamiş kaldık :1:
bence çocuğu olmayanlar bizim topiğe uğrayıp çıksınlar :9:

anaaaa, o suzan mı :9:
onun avatarında tombiş bir bayan vardı,bebiş fotosu koymuş,
kız bizim diyet kardeşliğimiz kaç ay önce başladı,zaman su gibi geçiyor,
iyice kafam karıştı :37:
maşallah nasıl bir diyet yaptıysak hepimiz hamiş kaldık :1:
bence çocuğu olmayanlar bizim topiğe uğrayıp çıksınlar :9:

Evet canım o Suzan,diyete girdiğindede çocuk istiyordu(uzun zamandır istiyordu)Kilolarını verdi hamile kaldı:52:
20 mart 2012 açmıştım topiği,1 yılı geçti anlıyacağın:)Hahaha hamilelik diyeti yapmışız demekki.Şahsen ben hiç düşünmüyordum ama kısmet işte.

Evet canım o Suzan,diyete girdiğindede çocuk istiyordu(uzun zamandır istiyordu)Kilolarını verdi hamile kaldı:52:
20 mart 2012 açmıştım topiği,1 yılı geçti anlıyacağın:)Hahaha hamilelik diyeti yapmışız demekki.Şahsen ben hiç düşünmüyordum ama kısmet işte.

1 yıl deme yaa, ayıp bana hiç kilo veremedim üstüne fazlasıyla aldım tühhhh bana rezilim ben. :27:

Nehir senin kontrolün ne gündü?nasılsın nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
canımm senden bılgı almak ıcın gırdım topıgee bır de baktım knusmalara nehırı ogrednımm ay o ka sevındımkııııııııııııııııı anlatamammm yaaaaaaaaa:14::14::14:kendım olmusum gıbımmm:14:

canım ebnım dıkat et knedınee demek 5+3 musun fılann ayy ınsl bu sfer kucagınıza almak nasıp olurrr canım benım ne ka sevındım anlatamamm yaaaaaaaaaaaaa:29::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::49::49::49:oh tum sevdıgıklerım hamıs oluyorne ka gusellllllllllllllll:66::66::66:

:62::62::64::64::64::64::64::64::70::70::70::70::70::70::70::87::87::87::118::119::124::124::124::124::124:o kadar cokk sevındımkıı cnm bnm ıkız olursa daha bır ı olur bnde ıkız ıstedıdımm amma kısmet degılmışş paşamm ıı olsundaa fark etmes ınsll

suluugun bnm esıme hazırladgım nzıyor bırde agızlıgı var bnmkınınn yanındaa
Wee-Mini-Bardak-Set-Askili-741_16113_1.jpg
bk bunun kırmızısııı:16::16::16:haydı bakalım ılk ben sonra bırer bırer ınsl kucagımıza almak nasıpp olurrrrrrrr
ayy cok sevındım yaaaaaaaaaaaa:46::46::nazar::nazar:

sağol canım yaa inşallah hayırlısı olur :52::52::52:

Nehir senin kontrolün ne gündü?nasılsın nasıl gidiyor?

canım sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde hafta sonu güneşmi çarptı anlamadım.gözlerim yanıyo halsizim.
onun haricinde iyiyim:16: doktor 15 gün sonra demişti cumartesi gidicez eşimle.

sen nasılsın geldinmi evine?

canım sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde hafta sonu güneşmi çarptı anlamadım.gözlerim yanıyo halsizim.
onun haricinde iyiyim:16: doktor 15 gün sonra demişti cumartesi gidicez eşimle.

sen nasılsın geldinmi evine?

Az kaldı:52:bende pazartesı ya da salı günü gidicem inşallah..Havala bırden aşırı ısındı carpmıs olabılır canım sen önlemini al.
İyi olmana sevindim:))Bende iyiyim hafta sonu esımle iki gün boyunca vakit geçidik doymadık gerçi:52:Geldim evime eşim temizlemiş ama hafta sonu battı,annem saolsun temızledı bugun.

Az kaldı:52:bende pazartesı ya da salı günü gidicem inşallah..Havala bırden aşırı ısındı carpmıs olabılır canım sen önlemini al.
İyi olmana sevindim:))Bende iyiyim hafta sonu esımle iki gün boyunca vakit geçidik doymadık gerçi:52:Geldim evime eşim temizlemiş ama hafta sonu battı,annem saolsun temızledı bugun.

ayy çok sevindim kavuştunuz:52::52::52:
annenden de allah razı olsun gözünden ayırmıyo seni :16:

benim iştahım yok 2-3 gündür canım hiçbirşey istemiyo :50: sen yedinmi yemeğini?

ayy çok sevindim kavuştunuz:52::52::52:
annenden de allah razı olsun gözünden ayırmıyo seni :16:

benim iştahım yok 2-3 gündür canım hiçbirşey istemiyo :50: sen yedinmi yemeğini?

Evet canım annem olmasa napardım:16:Benım gibi oldun sen bence nomal benım yenı yenı yıyebılıyorum

Back
X