bilemedim valla canım hamileliğim okadar güzel gidiyorki nazar değdirdim kendime sanırım

mide bulantım olmadı çok fazla kilo almadım kontrollerim güzel gidiyor herşey güzel olunca battı bana sanırım
eğerki kalp atışını duymazsan aklına kötü bişey getirme canım erken olduğu için duyulmayabilir içini ferah tut tamam
ben ilk tekmeyi 18+3 te hissettim ilk başlarda günde 1 2 tekme geliyor ilerleyen haftalarda sıklaşıyor şuanda taklalar atıp halay çekiyoruz içerde

eşim anlayışlı allahtan bu düşünceleriminden haberi yok ben bi atlatayım gülerek söylerim inşallah

şimdi gereksiz yere onunda canını sıkmayayım dedim.Hormonların etkisi zaman zaman bu şekilde gelgitler yaşayacağız heralde.
ben çok hareketliyim sanki hamile değilmişim gibi ataklarım oluyordu eşim kızıyordu şimdi göbeğim büyüyünce hareketlerim kısıtlandı
korkmazsın canım

benim elim sürekli göbeğimdeydi hep dinlerdim artık duymak isterdim bi gün hiç beklemediğim anda bir tekme yedim

çok farklı bi duygu yaşayınca anlayacaksınız
temizliğe giriştim bugun tüm odaları temizledim bir salonum kaldı orasını ayrı bir gün yapmayı düşünüyorum
birde yazlıklar çıkacak kışlıkları yıkadım kaldırmam lazım ama eşimi bekliyorum bazayı açması için
yoğurdumu mayaladım yemeğim var dünden yaptıklarımı yeriz
wc ve banyoyu cifleyeceğim şimdi bir mola vereyim dedim
patates salatası yiyorum(canınız istemesin :18:) bi yandanda topiğe göz atıyorum