yenidoğdu andan itibaren kullanabilirsin canım
evet canım bütçemizde önemli ihtiyaçları eksikleri hiç bitmiyor çünkü kenarda para olması herzman için iyi
buna şükür canım içime sindi beğendim bunuda hele birde minik kıyafetlerini yerleştirince dahada güzel olacak
çok iyiymiş bende araştırayım minnoşuma
allah korusun.yorgunluktan belki otururken uyuya kalacaksın bilemezsin bence öyle kötü düşüncelerle kafanı yorma Allah hepimize yardım eder.
yenidoğdu andan itibaren kullanabilirsin canım
evet canım bütçemizde önemli ihtiyaçları eksikleri hiç bitmiyor çünkü kenarda para olması herzman için iyi
buna şükür canım içime sindi beğendim bunuda hele birde minik kıyafetlerini yerleştirince dahada güzel olacak
Orası öyle tabi ama yatakda emzirmek bana sakıncalı geliyor nedense,allah korusun bebişlerimizi
sağol canıım.bizimkilerde seninki kadar olurda eşyalarını hazırlarız inşallahbebek gördükçe içim gidiyo hormonların etkisimi bilmiyorum
Kızlar ben kaçar duş zamanımız geldi,hava sıcak terledim iyice.Hepinizi öpüyorumbebişlerinize iyi bakın
uzattım ayaklarımı koltuğa bekliyorum yavrumu
park yatak çok tatlı eylülcüm sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah
vala benimde hormonlarım sürekli alışveriş yap diyor ama tutuyorum kendimi, eksiğimiz çok çok ama vaktimizde çokk sindire sindire yapıcaz inşallah
Samsun'a gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla , orda annemle bütün bebek mağazalarına girip cicilerini alıcaz oğlumun, gelir gelmezde fotolarını eklerim teyzeleri
çok tatlı oluyorlar ya kuzenimin oldu 23 günlük bebeği
iki günde bir sevmeye gidiyoruz şimdi telde konuşuyorum kuzenimle sesi geliyor arkadan cimcimenin
inşallah canım bende istiyom ciciler almayı bi cinsiyetini öğrenelimuzattım ayaklarımı koltuğa bekliyorum yavrumu
park yatak çok tatlı eylülcüm sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah
vala benimde hormonlarım sürekli alışveriş yap diyor ama tutuyorum kendimi, eksiğimiz çok çok ama vaktimizde çokk sindire sindire yapıcaz inşallah
Samsun'a gitmeyi bekliyorum sabırsızlıkla , orda annemle bütün bebek mağazalarına girip cicilerini alıcaz oğlumun, gelir gelmezde fotolarını eklerim teyzeleri
Kızlar ben kaçar duş zamanımız geldi,hava sıcak terledim iyice.Hepinizi öpüyorumbebişlerinize iyi bakın
çok şekerler canım fiyatıda normal heryerde aynıkızlar ben alt açma minderini böyle bir şey almak istiyorumsordum biyerde 50 tl dedi, battaniyeside vardı içinde
kızlar ben alt açma minderini böyle bir şey almak istiyorumsordum biyerde 50 tl dedi, battaniyeside vardı içinde
kızlar ben alt açma minderini böyle bir şey almak istiyorumsordum biyerde 50 tl dedi, battaniyeside vardı içinde
evet cnm birtane de normal bişey lazım misafirliğe vs giderken bunların çantaya sığması sıkıntı yaratırbugün gördüm bi bebek mağazasında 20 tl dedi yaa çok uygun fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?