DİYET GÜNLÜĞÜM | 59

hayırlı olsun arkadaşım :KK68:bende bugün diyete başladım kendim bir günlükmü açsam diye düşündüm fakat daha önce açmış ve devam edememiştim vazgeçtim günlükler bölümüne bakayım dedim konuyu bugün açtığını görünce çok sevindim kabul edersen beraberce kilo verelim birlikten kuvvet doğar:KK19:

hayırlı olsun arkadaşım :KK68:bende bugün diyete başladım kendim bir günlükmü açsam diye düşündüm fakat daha önce açmış ve devam edememiştim vazgeçtim günlükler bölümüne bakayım dedim konuyu bugün açtığını görünce çok sevindim kabul edersen beraberce kilo verelim birlikten kuvvet doğar:KK19:
Tabi ki çok memnun olurum :)
Ben yediklerimi,yaptıklarımı,müzik,yazı vs herşeyi paylasacağım. Sende istediğin herşeyi paylaşırsın ve birbirimize yardımcı oluruz :)

Tabi ki çok memnun olurum :)
Ben yediklerimi,yaptıklarımı,müzik,yazı vs herşeyi paylasacağım. Sende istediğin herşeyi paylaşırsın ve birbirimize yardımcı oluruz :)
Günaydııın:KK47::KK47::KK47: sabah kahvaltımı yaptım işe gidiyorum kahvaltımı yazayım dedim iki dilim ekmek arası bir dilim peynir,10 adet zeytin 2 bardak çay Allah'a emanet ol canım

selam nerelerdesin diyetine başladınmı??
ben bugün neler yedim öğlen 6 tane etli lahana sarması 2 yemek kaşığı ekşili kabak yarım dilim ekmek sonra bir tane kalburabastı ve bitki çayı akşamda küçük kase ile karnıbahar yoğurtlu 1 dilim ekmek yemek faslı bitti bugün birde işten eve gelirken yarım saat yürüdüm

selam nerelerdesin diyetine başladınmı??
ben bugün neler yedim öğlen 6 tane etli lahana sarması 2 yemek kaşığı ekşili kabak yarım dilim ekmek sonra bir tane kalburabastı ve bitki çayı akşamda küçük kase ile karnıbahar yoğurtlu 1 dilim ekmek yemek faslı bitti bugün birde işten eve gelirken yarım saat yürüdüm

Ben bugün sabah çorba içtim

Öğlende iki küçük halley , birkaç gofret ve çay içtim biraz fazla oldu ama aksama kadar daha bişey yemem

Ben bugün sabah çorba içtim

Öğlende iki küçük halley , birkaç gofret ve çay içtim biraz fazla oldu ama aksama kadar daha bişey yemem
bu kadarcıkmı yedin bununla kesin kilo verirsin ama bence pek sağlıklı olmamış gofret yerine yemek yeseydin keşke:KK72:ben bugün sabah menemen 3 dilim ekmek zeytin ve çay arada bir dilim turta öğlen bir kase yoğurtlu karnıbahar akşamda bir tabak pırasa yedim sabahki turtayı yemesem iyiydi:KK22: bugün regl oldum acayip şişim ama bırakmıycam devam:KK55::KK55:

Selam günlük

Sana o kadar mutlu bir şekilde yazıyorum ki anlatamam. Üniversite sınavından çok korkmama rağmen barajı geçtim ve lys'ye hazırlanmaya hak kazandım :KK15: Bu yüzden çok çok mutluyum. Sınav biter bitmez tartıldım ve 74 kg gördüm. Tabi bu biraz moral bozdu ama yılmadım. Okuldanda hoşlandığım birisi var ve bu yüzden hazirana kadar 60 kg inmeye karar verdim. Daha üç ay var tabiki . Ama bu hafta p.tesi diyete başlamıştım ve bugün altıncı günüm. Dördüncü günde tartıldığımda 74'den 70.9 a düştüğümü gördüm veee çok sevindim :KK71:
P.tesi tekrar tartılıp yazacağım. Midemi küçültmek ve biraz kendimi alıştırmak için sıvı ağırlıklı besleniyorum. Özellikle çorba içiyorum bunun dışında yoğurt-meyvesuyu-süt gibi şeylere ağırlık verdim. Ama meyve suyu ve sütü sabahları saat 7 de okula giderken içiyorum. Bir saatte yürüyorum okula böylece fazla etkilememiş oluyor yakıyorum çünkü. Eve gelincede ebru şallıdan gördüğüm bacak hareketlerini yapıyorum. Bacaklarımda incelme bile var çok sevdiğim vanslarımı bilekte bir pantolon ile giymeye az kaldıı :KK36: Çok ama çok mutluyum p.tesi bildirimle geri döneceğim ve biraz motivasyon.:KK59:

original.jpg

Merhaba günlüğüm
En son çok mutlu bir şekilde yazmıştım satırlarımı. 1 haftada tam 4 kg vermiştim çünkü. Ta ki pazar akşamı misafir gelene kadar. Annemin çeşit çeşit yaptığı hamur işleri ve tatlılar artık beni nasıl cezbettiyse yedinci gün diyetimi bozdum . Ve sonra ki günler adapte olamadım. Bir haftadır çok fazla yiyorum ama sadece iki kilo ya da daha az bir kilo almışım. Buna sevindim açıkcası. Bugün diyete tekrardan başladım , acıkmadım. Şuan çok iyi gidiyorum. Tek yapamadığım şey su içmek. Su içemiyorum ki içsem daha kolay zayıflayacağım aslında . Neyse tam gaz devam. Mayısa kadar 65 olmam gerek :KK36:
tumblr_litzrd1MZn1qhhh5eo1_500jpg1399399552.jpg

X