Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ama çok teşekkür ederim çok sağolun :)Başarılar canım Azmet,vazgeçme,araştır iyi diyeeetler
Tabi ki çok memnun olurum :)hayırlı olsun arkadaşım bende bugün diyete başladım kendim bir günlükmü açsam diye düşündüm fakat daha önce açmış ve devam edememiştim vazgeçtim günlükler bölümüne bakayım dedim konuyu bugün açtığını görünce çok sevindim kabul edersen beraberce kilo verelim birlikten kuvvet doğar
Günaydııın sabah kahvaltımı yaptım işe gidiyorum kahvaltımı yazayım dedim iki dilim ekmek arası bir dilim peynir,10 adet zeytin 2 bardak çay Allah'a emanet ol canımTabi ki çok memnun olurum :)
Ben yediklerimi,yaptıklarımı,müzik,yazı vs herşeyi paylasacağım. Sende istediğin herşeyi paylaşırsın ve birbirimize yardımcı oluruz :)
Teşekkürler bende takipteyim :)Seni takip edeceğim..:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kiloya-uzanacak-kilo-verme-seruvenim.773688/ günlüğüme beklerim:)
selam nerelerdesin diyetine başladınmı??
ben bugün neler yedim öğlen 6 tane etli lahana sarması 2 yemek kaşığı ekşili kabak yarım dilim ekmek sonra bir tane kalburabastı ve bitki çayı akşamda küçük kase ile karnıbahar yoğurtlu 1 dilim ekmek yemek faslı bitti bugün birde işten eve gelirken yarım saat yürüdüm
bu kadarcıkmı yedin bununla kesin kilo verirsin ama bence pek sağlıklı olmamış gofret yerine yemek yeseydin keşkeben bugün sabah menemen 3 dilim ekmek zeytin ve çay arada bir dilim turta öğlen bir kase yoğurtlu karnıbahar akşamda bir tabak pırasa yedim sabahki turtayı yemesem iyiydi bugün regl oldum acayip şişim ama bırakmıycam devamBen bugün sabah çorba içtim
Öğlende iki küçük halley , birkaç gofret ve çay içtim biraz fazla oldu ama aksama kadar daha bişey yemem