- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlım ben varım akşama menümü sporumu yazarım
Selam Can'ım sabah kahvaltıda pek Can'ım birşey istemedi 1 muz ve maden suyu içip spora gittim oradan gelince taze börülce yemeği ve sade Türk kahvesi içtim akşam kavurma ve salata yedim birde pilav arkadaşımda olunca malesef yemiş oldum
Kahvaltı yapmadım spor çıkışı ızgara köfte ,domates ,soğan söğüş ,ayran birde senenin ilk ve son dondurması sade Türk kahvesi ,maden suyu akşam zeytinyağlı sarımsaklı dereotlu kabak yemeği yanında semizotlu yoğurt spor olarak 1 saat Kardio+2 saat ağırlık birazdan en az 4 saat yürümeyi planlıyorum
Sagol tatlım teşekkür ederimCok iyi canim tebrikler. Köfte möfte oh oh mis![]()
Afiyet olsun CanımKizlar isten geldim pestilim cikmis haberim yok.Su an o güzel cam siselerimden portakal ve limon dilimli soguk su hüpletiyorum.
Ortalik yaniyor..
Yanaklarim sisligi vallahi inmeye basladi bugün. 58'li kilolar bana hic yakismamisti zaten. Ugurlar olsun diyorum
Birazdan KAratay hocanin youtube dan videosunu izleyecegim.Hafta sonuna kadar tam disiplinli yola devam. Ne kadar verirsem o kadar kar. Is günleri diyet yapmak hic zor gelmiyor bana.
Buguün ne yedim:
2. Gün: Sali
SABAH 9:30
- 2 haslanmis yumurta
ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- izgara domates/kirmizi biber
AKSAM
- yemek yok
Bu da benim en güvendigim zayiflama yöntemim. Aksam yemek yememek bol bol su bitki cayi vs.
Yarin sabah 2 haslanmis yumurta ögle de kantinden salata yiyecegim insallah <3
Iyi aksamlar herkese <3
C cerulean nerelerdesin arkadaşım ozlettin kendini. Sana 58 kiloları hiç yakistiramadim sen ki bizim idolumuzsun diyetimize güç verensin beni hemen yola getirmen lazım kendime eziyet ediyorum çünkü patates kızartmaları nutella lar ballı ekmekler perisanim hem bana hem bebeğe zararlı bile bile yiyorum bile bile
eşim zorla kivi yedirdi gece saat 11.00 deCanım geçmiş olsun neden oldun ki öyleC cerulean gÜnaydın Canım inşallah bu haftayı istediğin gibi atlatırsın somon dondurulmuş alıcaksın bizim buradaki balık pazarında yerli somon var biliyorsun onlarda sunni yem ile yetiştiriliyor bende dün kahvaltıda 1 muz ,zeytin,peynir,domates yeşillik ve 1çay bardağı kuruyemiş tükettim sade Türk kahvesi ve şekersiz çay akşam ise 1 gün önceki kabak yemeği ve yanında domates,soğan söğüş 1.30 saat spor yaptım salonda sonra birden rahatsızlandım gece midemdeki herşeyi boşalttımeşim zorla kivi yedirdi gece saat 11.00 de
![]()
Yok Can'ım ben şeker var stres tetikledi şuan çok iyiyim şükür sagol teşekkür ederimCanım geçmiş olsun neden oldun ki öyle
Yediğin mi dokundu acaba?
Gece ikinci sporunu da yapmışsın hastalık durumu metabolizmayı çok çalıştıran bir durum bu nedenle o saatte yediğin kivi yapışmamıştır
İnşallah iyisindir herşeyin başı sağlık miğde rahatsızlığıda ayrı bir ağır oluyor![]()
Afiyet olsun Can'ım Karatay'da tahin yasak değil miKızlar bugün beklediğim gibi saçma sapan şeyler yedim. Karatay a uygun ama yağ yakmaya hiç uygun şeyler değil
SABAH 6:30
- patlıcan kebabı yedim resmen daha çok Eti'ni seçtim
- pastırma da yedim ne alakaysa..
- ve bir yemek kaşığı tahin artık bu da nerden estiyse
- ve bir fincan sütlü kahve içtim (inşallah haftanın geri kalanını sütsüz geçireceğim dünde böyle demiştim ama olsun)
ÖĞLE
- yemek yok
AKŞAM 18:30
- yarım porsiyon döner
- salata
- 100 gr taze Hindistan cevizi içi (bir 360 kalori de buradan aldım aferin bana
En azından yarın öbür gün tekrar asılma kuvveti geldi.. Bu da iyidir özellikle cumartesi diyet havasında geçerse benim için büyük başarı hafta sonu çozutuyorum normalde..
Yarın için 2 haşlanmış yumurta - zeytinyağlı sebze yemeği - ve yoğurt düşünüyorum.. Ve kahveyi siyah içmeyi planlıyorum
Haydi bakalım hayırlısı
İyi akşamlar herkese