• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Yaglar her yerine yapismis, yüzün sismis, tosun olmussun diye kendime aciya aciya bugünü bitirdim ;)

Ögle molasinda yarim saat yürüdüm, bir de isten sonra yarim saat yürüdüm. Menüm söyle:

1. Gün: Pazartesi

SABAH
- kahvalti yok

ÖGLE 13:00
- izgara alabalik
- yesil salata

AKSAM
- yemek yok ;)

Yarin sabah 2 hasmlanmis yumurta, ögle balik salata, aksam belki 3 kasik ev yogurdu yemeyi düsünoyrum. ;)

Herkese iyi aksamlar :KK36:

Kahvaltı yapmadım spor çıkışı ızgara köfte ,domates ,soğan söğüş ,ayran birde senenin ilk ve son dondurması sade Türk kahvesi ,maden suyu akşam zeytinyağlı sarımsaklı dereotlu kabak yemeği yanında semizotlu yoğurt spor olarak 1 saat Kardio+2 saat ağırlık birazdan en az 4 saat yürümeyi planlıyorum

Kahvaltı yapmadım spor çıkışı ızgara köfte ,domates ,soğan söğüş ,ayran birde senenin ilk ve son dondurması sade Türk kahvesi ,maden suyu akşam zeytinyağlı sarımsaklı dereotlu kabak yemeği yanında semizotlu yoğurt spor olarak 1 saat Kardio+2 saat ağırlık birazdan en az 4 saat yürümeyi planlıyorum

Cok iyi canim tebrikler. Köfte möfte oh oh mis ;)

Kizlar isten geldim pestilim cikmis haberim yok. :KK66: Su an o güzel cam siselerimden portakal ve limon dilimli soguk su hüpletiyorum. :KK66: Ortalik yaniyor..

Yanaklarim sisligi vallahi inmeye basladi bugün. 58'li kilolar bana hic yakismamisti zaten. Ugurlar olsun diyorum :KK66:
Birazdan KAratay hocanin youtube dan videosunu izleyecegim. :KK66: Hafta sonuna kadar tam disiplinli yola devam. Ne kadar verirsem o kadar kar. Is günleri diyet yapmak hic zor gelmiyor bana.

Buguün ne yedim:

2. Gün: Sali

SABAH 9:30
- 2 haslanmis yumurta

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- izgara domates/kirmizi biber

AKSAM
- yemek yok

Bu da benim en güvendigim zayiflama yöntemim. Aksam yemek yememek bol bol su bitki cayi vs :KK66:.

Yarin sabah 2 haslanmis yumurta ögle de kantinden salata yiyecegim insallah <3

Iyi aksamlar herkese <3

Son düzenleme:
C cerulean nerelerdesin arkadaşım ozlettin kendini. Sana 58 kiloları hiç yakistiramadim sen ki bizim idolumuzsun diyetimize güç verensin beni hemen yola getirmen lazım kendime eziyet ediyorum çünkü patates kızartmaları nutella lar ballı ekmekler perisanim hem bana hem bebeğe zararlı bile bile yiyorum bile bile

Kizlar isten geldim pestilim cikmis haberim yok. :KK66: Su an o güzel cam siselerimden portakal ve limon dilimli soguk su hüpletiyorum. :KK66: Ortalik yaniyor..

Yanaklarim sisligi vallahi inmeye basladi bugün. 58'li kilolar bana hic yakismamisti zaten. Ugurlar olsun diyorum :KK66:
Birazdan KAratay hocanin youtube dan videosunu izleyecegim. :KK66: Hafta sonuna kadar tam disiplinli yola devam. Ne kadar verirsem o kadar kar. Is günleri diyet yapmak hic zor gelmiyor bana.

Buguün ne yedim:

2. Gün: Sali

- 2 haslanmis yumurta

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- izgara domates/kirmizi biber

AKSAM
- yemek yok

Bu da benim en güvendigim zayiflama yöntemim. Aksam yemek yememek bol bol su bitki cayi vs :KK66:.

Yarin sabah 2 haslanmis yumurta ögle de kantinden salata yiyecegim insallah <3

Iyi aksamlar herkese <3
Afiyet olsun Canım:KK200::KK200::KK200::KK200:

Miyav_su Miyav_su sagol canm.. bugün ne yedin ne ictin canim?

saat 20'de eve geldim off off diyorum carsi gezdim bugün ;)
Eve geldim ki ne göreyim patlican kebabi.. o saatte nerdeyse nefsime yenik düsecektim ama yapmadim
Ben de diyetin 3. günü bir irade zayifligi basliyor diyetin 4. günü hele sabah mutfaga inince dolaplar dahil herseyi yiyebilecek duruma geliyorum. Yarin kritik ve hafta sonu. Cumartesini en azindan kilo verme odakli gecirmek istiyorum insallah balik yumurtayla yetinirim.. Pazar ama izgara döner yagli magli demeden ne varsa et yemek istiyorum ;). Sonra Pazartesi tam full konsantrasyon devam..
persembe ve cumartesi insallah güzel gecer kazasiz belasiz

Bugünkü menüm:

3. Gün: Carsamba

- iki haslanmis yumurta

ÖGLE 12:30
- zeytinyagli sebze tabagi (bol mantar, azar azar patlican/kabak/domates kurusu)
- üzerine azicik mozarella ve beyaz peynir

AKSAM 15:00
- sütlü kahve ;) (ama bu hafta baska yok, üstelik market sütüyle yaptim)..

Yarin sabah iki haslanmis yumurta, ögle izgara somon ve yesil salata düsünüyorum. baska bir sey yok.

Kalin saglicakla..

C cerulean nerelerdesin arkadaşım ozlettin kendini. Sana 58 kiloları hiç yakistiramadim sen ki bizim idolumuzsun diyetimize güç verensin beni hemen yola getirmen lazım kendime eziyet ediyorum çünkü patates kızartmaları nutella lar ballı ekmekler perisanim hem bana hem bebeğe zararlı bile bile yiyorum bile bile

Canim peki kendini nasil hissediyorsun?
Gecen cumartesi ben de iki porsiyon patates kizartmasi gömdüm, bol dondurma, pamuk seker bile yedim igrenc..
Ramazan bana hic iyi gelmedi bu sene. Ramazanda basladim aslinda bol karbonhidratli beslenmeye.. Bisküvi misküvi gec saatlerde yiyip yatma ve sunu gördüm

- bagirsaklarim cok mutsuzdu (dogal olarak ben de).. karnim davul gibiydi aksama kadar
- cildim bozuldu ya resmen..
- cok susadim
- kendimi üzerime agirliklar cökmüs gibi hissediyordum
- ve gece yiyip yatinca tabi yari uyanik geciriyordum geceyi ve dinlenmemis uyaniyordum..

Dolayisiyla canim aklin yolu bir neden sürdürelim ki böyle kötü bir yasam bicimini? Seker uyusturuyu gibi bir sey canim cabuk alistiriyor kendine su an mesela beynim ferrero giotto diye yalvariyor. Ama biliyorum bir süre sonra yemedikce unutup gidecegim. Seker orucuna basladim zaten bu forumda 10 gün sonra hic cikolata canim istemeyecek, daha önce de yapmistim biliyorum. Insan 21 gün bir sey yemeyince onun tadini unuturmus. Bence 10 gün yeterli ;). Sen de katilsana istersen?

Ayrica canim bu seker benim icimdeki hayvani cikariyor ahaha. Yedikce yediriyor aklim fikrim yemekte oluyor bundan sonra ne yesemde oluyor. köpük yutmus gici doyuma da varamiyor insan. kan sekeriyle fena oynuyor ondan bence. bir bakmissin 1.5 paket bisküviden sonra doymadan 1000 kalori almissin bile ;). Halbuki 1.5 döner gömebilirinsan o kaloriye..

Bir kac bir sey daha yazacagim sana daha sonra. O zamana kadar sevgiyle kal ;)

C cerulean gÜnaydın Canım inşallah bu haftayı istediğin gibi atlatırsın somon dondurulmuş alıcaksın bizim buradaki balık pazarında yerli somon var biliyorsun onlarda sunni yem ile yetiştiriliyor bende dün kahvaltıda 1 muz ,zeytin,peynir,domates yeşillik ve 1çay bardağı kuruyemiş tükettim sade Türk kahvesi ve şekersiz çay akşam ise 1 gün önceki kabak yemeği ve yanında domates,soğan söğüş 1.30 saat spor yaptım salonda sonra birden rahatsızlandım gece midemdeki herşeyi boşalttım :olamaz:eşim zorla kivi yedirdi gece saat 11.00 de:KK43:

C cerulean gÜnaydın Canım inşallah bu haftayı istediğin gibi atlatırsın somon dondurulmuş alıcaksın bizim buradaki balık pazarında yerli somon var biliyorsun onlarda sunni yem ile yetiştiriliyor bende dün kahvaltıda 1 muz ,zeytin,peynir,domates yeşillik ve 1çay bardağı kuruyemiş tükettim sade Türk kahvesi ve şekersiz çay akşam ise 1 gün önceki kabak yemeği ve yanında domates,soğan söğüş 1.30 saat spor yaptım salonda sonra birden rahatsızlandım gece midemdeki herşeyi boşalttım :olamaz:eşim zorla kivi yedirdi gece saat 11.00 de:KK43:
Canım geçmiş olsun neden oldun ki öyle
Yediğin mi dokundu acaba?

Gece ikinci sporunu da yapmışsın hastalık durumu metabolizmayı çok çalıştıran bir durum bu nedenle o saatte yediğin kivi yapışmamıştır
İnşallah iyisindir herşeyin başı sağlık miğde rahatsızlığıda ayrı bir ağır oluyor ;)

Kızlar bugün beklediğim gibi saçma sapan şeyler yedim. Karatay a uygun ama yağ yakmaya hiç uygun şeyler değil ;)

SABAH 6:30
- patlıcan kebabı yedim resmen daha çok Eti'ni seçtim
- pastırma da yedim ne alakaysa..
- ve bir yemek kaşığı tahin artık bu da nerden estiyse ;)
- ve bir fincan sütlü kahve içtim (inşallah haftanın geri kalanını sütsüz geçireceğim dünde böyle demiştim ama olsun)

ÖĞLE
- yemek yok

AKŞAM 18:30
- yarım porsiyon döner
- salata
- 100 gr taze Hindistan cevizi içi (bir 360 kalori de buradan aldım aferin bana ;)

En azından yarın öbür gün tekrar asılma kuvveti geldi.. Bu da iyidir özellikle cumartesi diyet havasında geçerse benim için büyük başarı hafta sonu çozutuyorum normalde..

Yarın için 2 haşlanmış yumurta - zeytinyağlı sebze yemeği - ve yoğurt düşünüyorum.. Ve kahveyi siyah içmeyi planlıyorum ;)

Haydi bakalım hayırlısı
İyi akşamlar herkese

Canım geçmiş olsun neden oldun ki öyle
Yediğin mi dokundu acaba?

Gece ikinci sporunu da yapmışsın hastalık durumu metabolizmayı çok çalıştıran bir durum bu nedenle o saatte yediğin kivi yapışmamıştır
İnşallah iyisindir herşeyin başı sağlık miğde rahatsızlığıda ayrı bir ağır oluyor :KK66:
Yok Can'ım ben şeker var stres tetikledi şuan çok iyiyim şükür sagol teşekkür ederim

Kızlar bugün beklediğim gibi saçma sapan şeyler yedim. Karatay a uygun ama yağ yakmaya hiç uygun şeyler değil :KK66:

SABAH 6:30
- patlıcan kebabı yedim resmen daha çok Eti'ni seçtim
- pastırma da yedim ne alakaysa..
- ve bir yemek kaşığı tahin artık bu da nerden estiyse :KK66:
- ve bir fincan sütlü kahve içtim (inşallah haftanın geri kalanını sütsüz geçireceğim dünde böyle demiştim ama olsun)

ÖĞLE
- yemek yok

AKŞAM 18:30
- yarım porsiyon döner
- salata
- 100 gr taze Hindistan cevizi içi (bir 360 kalori de buradan aldım aferin bana :KK66:

En azından yarın öbür gün tekrar asılma kuvveti geldi.. Bu da iyidir özellikle cumartesi diyet havasında geçerse benim için büyük başarı hafta sonu çozutuyorum normalde..

Yarın için 2 haşlanmış yumurta - zeytinyağlı sebze yemeği - ve yoğurt düşünüyorum.. Ve kahveyi siyah içmeyi planlıyorum :KK66:

Haydi bakalım hayırlısı
İyi akşamlar herkese
Afiyet olsun Can'ım Karatay'da tahin yasak değil mi

Back
X