• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim

Merhaba kızlar
Üç gün düzenli diyet yaptım ya 4. Gün hemen sıkıldım şu an bir taşkınlık yapasım var gidip bitter çikolataya dalmak gibi :KK47:
Allahım şu 4-5 kiloyu ne büyüttüm gözümde
İçimden sesler verirsinde 5 kg kimse görmez diye dalga geçiyordu bugün ahaha ;)
Resme stres yaptım ..

Merhaba kızlar
Üç gün düzenli diyet yaptım ya 4. Gün hemen sıkıldım şu an bir taşkınlık yapasım var gidip bitter çikolataya dalmak gibi :KK47:
Allahım şu 4-5 kiloyu ne büyüttüm gözümde
İçimden sesler verirsinde 5 kg kimse görmez diye dalga geçiyordu bugün ahaha :KK66:
Resme stres yaptım ..
Merhaba canım kuru meyve ye hurma yAda kuru incir hemen biter

Benimde dünkü menüm : 1 avakodo ,semizotlu peynirli salata ,kuruyemiş öğlen Hindistan cevizli Türk kahvesi yanında ,çiğ badem akşam : kuru patlıcan yemeği yanında yoğurt spor yok su 3,5-4 litreye yakın tükettim
Canım afiyet olsun
10 numara mönü olmuş
Alkali, low carb high fat;)

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :kahvaltıda avakodo,yeşillik ,peynir ,zeytin 3 yeni dünya ,kuruyemiş akşam buzluktaki taze fasulyeden yaptım yanında yoğurt

IMG_9871.webp

Yarında d&r kitap alıcaktım vazgeçtim Atatürk'ü hakaret eden müsvedde dergiyi sattıkları için artık ne d&r nede idefix alırım bitti diğer yerde sipariş vermeyi düşünüyorum birkaç kitap daha var

Kizlar olan oldu aksam yeme yoktu planda ama rahatladim ve abartmadan korka korka yedim bir kac bir sey
Bu nasil psikolojiyse yemek yiyip rahatlamak :KK66:
Ac degildim halbuki...

Bugünkü menüm

Sali
SABAH 6:00
- tere yaginda iki yumurta
- 30 gr 85% bitter cikolata

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata

ARA 16:00
- 1 kase keten tohumlu ev yogurdu

AKSAM 20:00
- bir avuc aycicek cekirdegi citledim
- biraz bitter cikolata yedim 85% lik
- 3-4 kasik annemin et suyuna yaptigi yuvalama köftenin suyundan ictim

Hafta sonuna kadar aksam gec yeme yok insallah tam gaz devam, 1 kilo versem 1 kilo 1 kilodur

2 litre su, 1 kupa yesil cay ictim (cok mutluyum, nefret ediyorum yesil caydan :KK59:)
Yarim saat da olsa yürüdüm bugün

Allahima sükür evde bitter kalmadi, 2-3 gündür resmen sarmistim cikolataya..

Sevgiler herkese

Back
X