diyet kardeşliği

Kizlar yas 29 boy 1.64 kiloyu bilmiyorum kizlar tarti alinca yazayim olur mu?
hepfit N Nana beni listeye ekleyebilir misinz?
Tamam kuzu , ekler hepfit hatun

Ben cuma kilomu bildirdim zaten

ayyy yoksa menülere sen mi bakıyorsun, tırsıyorum senden lunyaaaa

benden başka senin kaptanlığında olan yok değil mi, bir ben seni tanırım ne kaaa gaddar olduğunu tabisiii
Tamamen iftira itibar etmeyiniz sinsice menü yorumu yaptığım mesajları favorilere ekler, cuma hepsini önünüze çıkarırım diye fena mı oluyorum niye kilo veremedim diyene ahanda bu menü yüzünden diyorum pişman değilim

Canim ya . Sağol düşünüp yazmissin. Yok ben eskisi gibi eve almiorum. Bisküviler çikolatalar bitti. Dün bi kadın almış yavruma . Bende bölup ona verince kendimde yemistim . Abur cubur yiyip de Kilo verme devrim de bitmiş sanirsam sabah 66 gitmişti ellerimın arasindan. 67 gördüm öyle olunca da . Sacmaladim . Kaymak lâ recel yedim bisuru.

Boy 164. Canım. Ya. Sorma ben Kilo alıcam galiba . Hem yiyorum hem de çok mutsuzum . Sebebi . Yürüyüş ya da spor yapamam. Belim geçse de sanki eskisi gibi kosamicam yapamicam

vorones yesin ama sağlıklı yesin be bonusum, çok ıvır zıvır besin tüketiyor
Aaaa Bonus yaa alintidan okudum mesajini .nasıl iyi geldi bana anlatmam . Kötü hissetmiyim dimi. ya ben aynı senin anlattigin ve beni hissettgin gibiyim.
ilk oğlumda ben dé 6 ay beklemistim . Hatta daha da beklicektim aus sagolsun bana destek olmuştu baslamistim.
Bunda erken başladım evet ve erken strese girdim. . Ve cok mutsuz edio. Dediğin gibi ben manken değilm iki çocuk annesiyim . Hedef 59 olmasın he mi ? Şimdilik 65 mi yapsam . Ne bilim en azından yazın yani mayiş haziran da 5 li ler için zorlasam. bişiler yapmalı !! Dusunmeliyim! !

Yoksa bugün eşime dedim ben birakiom artık diyeti. Ee hani dedı ekmek yemedın yeşillik yedin.. haklı .. bırakmadım. Beni tutun birakmiyim. Şu listeler ı olusturp yaristirin nolarrr . hepfit

Ayy abla şaka gibi ama . Bu takımın durumu Vs. Tüm düzenimı altüst etti. Yani kimse anlamio tabi de . Kafam dağınık . Liste beni dé heyecanlandrdi. Bonus un benim için çabası da. Ben de sizi seni seviyorum

3 gündür çok fena başım ağrıyor
dün gece ağrılarla uyandım sabaha geçer diye diye uyudum sabah çok az kalmıştı ama şimdi yine şiddetleniyor
kesip atacam artık bu başımı
Geçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim

Geçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim
evet veroo migren
bazı aylar hiç gelmiyo,bazen 1 gün bazende böyle 3 gün
uykumda sıkıntım yok 12 de yattım 7 de kalktım,haa kanamadım o ayrı,hafta içi uykuya kanmak ne mümkün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…