sorma saraycam yüzüm yok bugün konuşmaya,dünkü menümü görmedin tabi sen neyse görme en iyisi
Tamam kuzu , ekler hepfit hatun
Ben cuma kilomu bildirdim zaten
Tamamen iftira itibar etmeyinizayyy yoksa menülere sen mi bakıyorsun, tırsıyorum senden lunyaaaa
benden başka senin kaptanlığında olan yok değil mi, bir ben seni tanırım ne kaaa gaddar olduğunu tabisiii
Daha menülerim alıntı da duruyor, saat 2 ye kadar bekliyorum, yazmayanlarr varrrrrrlunya gelmiş
kaç begüm kaç
Canim ya . Sağol düşünüp yazmissin. Yok ben eskisi gibi eve almiorum. Bisküviler çikolatalar bitti. Dün bi kadın almış yavruma . Bende bölup ona verince kendimde yemistim . Abur cubur yiyip de Kilo verme devrim de bitmiş sanirsam sabah 66 gitmişti ellerimın arasindan. 67 gördüm
Bende onu dedim abur cubur seyler o kadar hizli aciktiriyoki tecrube var burda yillarin şişmanı :))vorones meyve en guzeli yaninda mutlaka sütle yada yogurtla.
Cayi bos icememekte kotu aliskanlik.
Kuru uzum kuru dut bulundur vero ufak ufak agzina atip gevelemis olursun.
Abur cuburun eve girisini mumkun oldugunca kisitlamaya calis evdekilere soyle. Diyet degil saglik icinde cok kotu.
Bizde de facia oluyo eve onlar gelince 3 cocuk var biri buyuk ama aninda 5 yas oluyo cildiriyolar gormemis oluyolar.
Arada aliyorum bende almasanda imreniyolar ayyyyyy yazarken bi şiştim :))
Boy 164. Canım. Ya. Sorma ben Kilo alıcam galiba . Hem yiyorum hem de çok mutsuzum . Sebebi . Yürüyüş ya da spor yapamam. Belim geçse de sanki eskisi gibi kosamicam yapamicamvero boy ne?
böyle diyerek kurtulamazsın
vero herkes sana gerekiyorsa çay içme dedi, saat 21:00 yazdıklarını yemek için çok geç bi saat
güzelim yumurtaya hem patates hem kaşar doldurmuşsun, neden?
hamsiye bişey söylemiyorum ama hamsi unluysa ekmek neden var?
hadi diyelim bi şeklide zayıfladın, bu beslenme alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece değil kilo vermek kilo korumak kilo alacaksın
bende ince külotlu çorapla yapıom
kuzu bi de sakatlandın telafi etme ihtimalinde yok
Aaaa
Ayy abla şaka gibi ama . Bu takımın durumu Vs. Tüm düzenimı altüst etti. Yani kimse anlamio tabi de . Kafam dağınık . Liste beni dé heyecanlandrdi.Kızlar dün kendimi banladim
2 gündür ev çocuklar cok ihmal ettim diyete
Bir gece 3 kadar
Sonra gece 1 kadar buradaki yaşananlar kafamı diyetimi uykumu aile hayatımı cok etkiledi
Stres hepimiz gidusmanim
Ama şimdi takımlar tablo hedef gruplar
Yaaa siz biz harikayiz nekadar özverilusin
Hadi su ablanuzida zayiflatin gayri çünkü sizi cok seviyor
Cuma kılomu bildiririm geçen haftaki tablo da farkı yazarız
Uygun bir gruba lutfen ekleyn
sen ne kibarsin ya huu
Hergun istisnasız spor yapacam insallah ahadaa burayaaaa söz veriyorummm
Level atlıcammmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim3 gündür çok fena başım ağrıyor
dün gece ağrılarla uyandım sabaha geçer diye diye uyudum sabah çok az kalmıştı ama şimdi yine şiddetleniyor
kesip atacam artık bu başımı
evet veroo migrenGeçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim
Begüm seni seviyorum demiş miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?