diyet kardeşliği

Yazı beni cok etkiledi
hem duygulandim
hem guldum
hemde icim bi hos oldu

Yazi cok guzel agzina saglik eline saglik sus pusum sen konus hep susma balim
Ben d é alintindn okudum . Evet ya miu aus ne dkadr emek etti .yazık etmeyelm onca emeğe . Tekrar gaza mi geliorum ne. Napim sporsz olmasa yemesiz veriyim kiloari

Cutemom007
Canım ben bugum patates diyetine başladım
Gün içinde iyiyim sonra bı yemek geliyor içimden

Ama gececek 4 ayda 12 kilo gidecek umarım
Insallah kuzum Insallah patatesle odem ler gider iyi olur

ayyy yoksa menülere sen mi bakıyorsun, tırsıyorum senden lunyaaaa

benden başka senin kaptanlığında olan yok değil mi, bir ben seni tanırım ne kaaa gaddar olduğunu tabisiii
Ay hıc sorma Bı keresinde Bı kase corba içtim diye adımı uc dilim ekmege cıkardı Dı mi N Nana

sorma kuzum ya bu hafta berbat geçti, 2 ayda zorla 2 kilo verdiydim, sabah bir baktım veeee şok şok şok oldum
oyle oluyor ya benimde iki günde resmen iki kılo gerı geldi napcaz vücut boyle bizimde

Hos geldın canım hepimiz oyleyiz ama zamanla birbirimizin yaralarına iyi geleceğiz sen mıu ile ozelden de gorusuyordun Dı mı nasıl iyi mi
İyiydi. Sevgililer günümü kutladı yalvardı yakardı nolur beni sev diye ama yüz vermedim

hippotalamus kuzum napiyon borek mi yiyon
Ayy kızz valla kalbin temizmiş .. sen bu satırları yazarken 1 dilim tava böreği yemiş olabilirim..

Kızlar bugün misafirim var.. pek uğrayamam maalesef.. elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıcam

Sen zaten bizimlesin abla gitmek yok buradan o rakamları görüp gideceksin inanıyorum sen her daim pes etmeyen ablamızsın
Ac karna 1saat yurudum. 1mil leslie de yapayim.
Yansin yaglarrrrrr.
Haydi kizlar musait okan kalksin.
Iste olan yeri dar olan da bi 200ip atlasinnnnn
Hayde bakalim
Bende ofisteyim zıplasam mı

begum75 cancağazım görüşemedik seninle
Benimle çok mu görüştün hiç aramıyor gözlerin beni
3 gündür çok fena başım ağrıyor
dün gece ağrılarla uyandım sabaha geçer diye diye uyudum sabah çok az kalmıştı ama şimdi yine şiddetleniyor
kesip atacam artık bu başımı
Geçmiş olsun ballı çörekcik ya niye böyle ki havalardan mı acaba
Kızlar sevgililer günü , yalnizim sizde sevgili takımımsınız size hediye aldım
Eki Görüntüle 2111167
Oyy teşekkür ederiz efenim pek tatlılar ballar
Geldim canlar... İçim buruk. Sizi özledim sadece

Keşke olmasaydı olanlar oldu ama işte hepimizin buruk ama toparlayacağızGel gel bak karşılamaya geldim sen seversin bende seni severim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…