Dogru dogru nanaydı o
Dün azıcık kaza geçirdim kuzu, kolum ezildi, çizildiNoldu ki sana brnim gozum den kalmış sanırım gecmis olsun nanam
Üzülmez o kırılmaz banaUzmeseydın mıusumu
Tam olarak leyla ile mecnun yayından kaldırılmış gibiyimSen zaten bizimlesin abla gitmek yok buradan o rakamları görüp gideceksin inanıyorum sen her daim pes etmeyen ablamızsın
Bende ofisteyim zıplasam mı
Eki Görüntüle 2111188
Benimle çok mu görüştün hiç aramıyor gözlerin beni
Geçmiş olsun ballı çörekcik ya niye böyle ki havalardan mı acaba
Oyy teşekkür ederiz efenim pek tatlılar ballar
Keşke olmasaydı olanlar oldu ama işte hepimizin buruk ama toparlayacağızGel gel bak karşılamaya geldim sen seversin bende seni severim çok
Kıyamam. Dikkat et kendineİyiyim çok şükür de canım kıymetli sanırım acı eşiğim biraz düşük galiba ,
Geçmiş olsun ballı çörekcik ya niye böyle ki havalardan mı acaba
Elimden geldik ce kısmını sevmedim . Orda bi kapı var . Hiç yemicem de. Kesin dikkat etcem de. Bırak tontis olsun misafirlerin sen yemeAyy kızz valla kalbin temizmiş .. sen bu satırları yazarken 1 dilim tava böreği yemiş olabilirim..
Kızlar bugün misafirim var.. pek uğrayamam maalesef.. elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıcam
Kıyamam. Dikkat et kendine
Cnm doğru da işte ben kendime göre de bişiler hazırlıyorum tabi.. mesela kereviz salatası ama illa kaçacak bi iki şeyElimden geldik ce kısmını sevmedim . Orda bi kapı var . Hiç yemicem de. Kesin dikkat etcem de. Bırak tontis olsun misafirlerin sen yeme
Bende özledime geçiş yaptık gibiÜzülmez o kırılmaz bana
Tam olarak leyla ile mecnun yayından kaldırılmış gibiyim
Kıyamam. Dikkat et kendine
öpsen geçer bence
Olmayan tansiyonum çıkıyor benimde menüleri görünceBi de çok fazla baklava içli köfte görüyorum la burda
Hele begümün menüsü
Kız Lunya o çikolataların kenarındakiler patlıcan mı@Nevreste sevgili Tontişdaşımmm , biz tontislere özel çiklotalııbenim kilom senden fazla o yüzden %75 i benim %25 ı senin
Eki Görüntüle 2111180
Hoşgeldinnn.. İyi ki geldin...Geldim canlar... İçim buruk. Sizi özledim sadece
Ondan haber alamamak çok kötü. İyice olmasına çok ama çok sevindim.İyiydi. Sevgililer günümü kutladı yalvardı yakardı nolur beni sev diye ama yüz vermedim
vala ben yemedim. . ... ben de kahnem patts vardiBi de çok fazla baklava içli köfte görüyorum la burda
Hele begümün menüsü
Dur hippom daha zirveden düşmeyeceğiz günlerce.Kızlar trend konularda ilk 3teyiz
İşte işte bakın diyet yapan kızın gözü herşeyi sebze görüyorKız Lunya o çikolataların kenarındakiler patlıcan mı
Sen dde daha içim Buruk gelemem edemem deKimse de evladiyeliği eline alıp iki sopa vurmamış.
Ayyy cok gecmis olsun canım dikkat et kendineBak itiraf ettin, o nana, ben değilim o
Dün azıcık kaza geçirdim kuzu, kolum ezildi, çizildi
Tabii öyle ama bu kızartma olacak gibi alaca soyulmuşİşte işte bakın diyet yapan kızın gözü herşeyi sebze görüyor
Bende canım
De hele devam ediyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?