Kız gözlerin bozuk muTabii öyle ama bu kızartma olacak gibi alaca soyulmuş
Forower köz patlıcan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gözlerin bozuk muTabii öyle ama bu kızartma olacak gibi alaca soyulmuş
Forower köz patlıcan![]()
İşte işte bakın diyet yapan kızın gözü herşeyi sebze görüyor![]()
Musmustlu sağlıklı huzurlu yaşları olsunYaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
Musmustlu sağlıklı huzurlu yaşları olsun
Hee noldu kiKız gözlerin bozuk mu![]()
Fururuz Lunyam ayıp ediyon. Dur senin elin sargılı söyle kimi furayım. Tetikçin olayım LunyaOlmayan tansiyonum çıkıyor benimde menüleri görünce![]()

Yohh loooo. Gelmeyecek olsam hesabı açtırmazdım. Geldim de işte resmimin altında miu bana aşık neyin yazıyor amaaan hep bildiğim şeyler gerçiSen dde daha içim Buruk gelemem edemem de![]()
Allah yavrularına uzun hayırlı ömür versin ablacımYaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
Hepsini hepsini ayrım yokFururuz Lunyam ayıp ediyon. Dur senin elin sargılı söyle kimi furayım. Tetikçin olayım Lunya![]()

Brokoli o brokoliHee noldu ki![]()
Lunya. .nananais mi . Hani eski kaptan 7. Takımda . ??Canım nanam geçmis olsun kuzu
Hayın facebook de bana anılar bildirmiş 3 sene önce eşim gül almış bana... hele bugün tık yokkkkAaaaaaa!!!!
İgdedalı gelmiş!!
Hoşgeldin kuzu, çok sevindim!!
Rabbim nice sağlıklı mutlu yaşam versin canımYaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
11:20 de de Tünaydın olabilür amaGünaydın herkese
(hemen atlamayın burada saat 11.20)
![]()

Kız yeni mi biliyorsunLunya. .nananais mi . Hani eski kaptan 7. Takımda . ??
He yaa ne bilem . Bilmemism. Gel öpem seni . NanisskoKız yeni mi biliyorsun![]()
HahhaahhaaaaHayın facebook de bana anılar bildirmiş 3 sene önce eşim gül almış bana... hele bugün tık yokkkk![]()
Fururuz Lunyam ayıp ediyon. Dur senin elin sargılı söyle kimi furayım. Tetikçin olayım Lunya
Yohh loooo. Gelmeyecek olsam hesabı açtırmazdım. Geldim de işte resmimin altında miu bana aşık neyin yazıyor amaaan hep bildiğim şeyler gerçi
Allah yavrularına uzun hayırlı ömür versin ablacım
Lunya. .nananais mi . Hani eski kaptan 7. Takımda . ??
Ablam iyi ki dogurmusn oglanlari. Sağlıklı günleri olsun.
Bu arada Nuray hafiftas ölmüş. Kolon kanserimis üzüldüm
Rabbim nice sağlıklı mutlu yaşam versin canım
11:20 de de Tünaydın olabilür ama![]()
Yaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
Günaydın herkese
(hemen atlamayın burada saat 11.20)
![]()
Allah razı olsun inşallah canimHersey gönlünce olsun sağlıkla kucağına al![]()