He yaa ne bilem . Bilmemism. Gel öpem seni . Nanissko
benimkinin maillerini açtım fotoların arasında bana siparişini gördüm karta ne yazdırdığına kadar.Hahhaahhaaaa
Hayin Facebook ne Ocak’lara Ateş düşürüyor
Koz gün daha uzun belki alır..
Kuralları gördüm kabulümdür :) pki tmam
benimkinin yanında halt etmiştir senin kaçamaklarınsorma saraycam yüzüm yok bugün konuşmaya,dünkü menümü görmedin tabi sen neyse görme en iyisi
sen çok yoğunsun bugünlerde işlerinde kolaylıklar dilerim
ankadaradan ses varmı?
ben cuma başlıycam diyete , menü vermeye, beni bi evir çevir döv... bazen okşa amaTamam kuzu , ekler hepfit hatun
Ben cuma kilomu bildirdim zaten
Tamamen iftira itibar etmeyinizsinsice menü yorumu yaptığım mesajları favorilere ekler, cuma hepsini önünüze çıkarırım diye fena mı oluyorum niye kilo veremedim diyene ahanda bu menü yüzünden diyorum pişman değilim
neyse bakalım cuma yeniden başlayalım, yoksa tontiş olup çıkacağız
sana kızmadım kuzum maliye kızdımnolduu
neden kızdın ki
sanki dün görüşmüş gibi hissettim,Sen zaten bizimlesin abla gitmek yok buradan o rakamları görüp gideceksin inanıyorum sen her daim pes etmeyen ablamızsın
Bende ofisteyim zıplasam mı
Eki Görüntüle 2111188
Benimle çok mu görüştün hiç aramıyor gözlerin beni
Geçmiş olsun ballı çörekcik ya niye böyle ki havalardan mı acaba
Oyy teşekkür ederiz efenim pek tatlılar ballar
Keşke olmasaydı olanlar oldu ama işte hepimizin buruk ama toparlayacağızGel gel bak karşılamaya geldim sen seversin bende seni severim çok
kasabıma sevgililer günü hediyem 3 paket hoşbeşAaa üstüme iyilik sağlık bugün 14 şubatmış!!
Ne kadar ormantik bir çiftiz belli oldu
dün eşim kitap ve parfüm almış, kendine aynısını almış benim hediyem olarak ve bunlardan benim haberim yokkasabıma sevgililer günü hediyem 3 paket hoşbeş
3 ayrı çeşit.ne kadan da düşünceliyim
kelepçe derkenNasil kizlar sever benimki bileklikleri bende dogumgunume kelepce istiyorum onun yatirimini yapim dedimEki Görüntüle 2111223
hemen yimeliyiz çukulata mı oooKızlar sevgililer günü , yalnizim sizde sevgili takımımsınız size hediye aldım
Eki Görüntüle 2111167
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?