- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Malzemelerigüzelse tarif ver, ben pek bilmem kerevizi
Yarışmaya katılsana cabimTerbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
Terbiyesi için;
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet tavuk budu
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
- 1 adet yumurta
- Yarım limon
- 1 yemek kaşığı un
Selamın Aleyküm hanımlar
Önce düdüklü tenceremize tavuğumuzu alalım. Tavuk pişerken kereviz havuç ve patateslerimizi küp küp doğrayalım. Pişen tavuğumuzu ufak ufak didikliyoruz. Diğer malzemeleri tavuğun suyunun içine koyuyoruz. Düdüklüde bu şekilde 15 dakika daha pişiriyoruz. Sebzeler pişerken ayrı bir kapta terbiyesini hazırlıyoruz. Yumurta limon iyice çırptıktan sonra unumuzu ilave ediyoruz. Sebzelerin pişip pişmediğini kontrol ediyoruz. Terbiyenin içine tavuğun suyundan bi kepçe dökerek iyice karıştırıyoruz. Sonra bütün terbiyeyi çorbanın içine ilave ediyoruz. Didiklediğimiz tavuk parçalarını da ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte pişiriyoruz. Çorbamız servise hazır. bunu patates ve havucsuz olanini yapiyorum.
Terbiyesine istersen yogurt da koyabilirsin.
Besleyiciligi artiyor.
gayet besleyici canım aklımda olsun, benimkiler öyle alışmadıkları tadı pek sevmezler ama yemeyince nasıl alışacaklar değil miTerbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
Terbiyesi için;
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet tavuk budu
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
- 1 adet yumurta
- Yarım limon
- 1 yemek kaşığı un
Selamın Aleyküm hanımlar
Önce düdüklü tenceremize tavuğumuzu alalım. Tavuk pişerken kereviz havuç ve patateslerimizi küp küp doğrayalım. Pişen tavuğumuzu ufak ufak didikliyoruz. Diğer malzemeleri tavuğun suyunun içine koyuyoruz. Düdüklüde bu şekilde 15 dakika daha pişiriyoruz. Sebzeler pişerken ayrı bir kapta terbiyesini hazırlıyoruz. Yumurta limon iyice çırptıktan sonra unumuzu ilave ediyoruz. Sebzelerin pişip pişmediğini kontrol ediyoruz. Terbiyenin içine tavuğun suyundan bi kepçe dökerek iyice karıştırıyoruz. Sonra bütün terbiyeyi çorbanın içine ilave ediyoruz. Didiklediğimiz tavuk parçalarını da ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte pişiriyoruz. Çorbamız servise hazır. bunu patates ve havucsuz olanini yapiyorum.
Terbiyesine istersen yogurt da koyabilirsin.
Besleyiciligi artiyor.
ben Leman SAM dinliyorum bonus un hediyesiHadi bakalım başlıyoruz o zaman
Benim de işten çıkma durumum var beraber takılalım mı cici kızNoruyonuz kızlarr
Evde olduğum günlerde uykuya verdim kendimi , bugün uyumadım şükür
Benim de işten çıkma durumum var beraber takılalım mı cici kız
Sivas'ta biraz zor banum ama takmıyorum pek...Ana Ana gercekten mi
Sen bulursun ya gosgocaman mesleğin var
Hoş bulduk matematiğimSabah 8 de cikmistim simdi dönüyorum eve cok acimmmm ogleden sonra da ara yapmam lazim fazla yoruluyorum.
igdedali hosgeldin
Bu banaydı galibaHoşgeldin canikimmm
canım iyiyim bende sana sormuştum görmedin sanırım.. nasılsın işlerinde bir gelişme var mı?Sarayca saraycam nasılsın
Sivas'ta biraz zor banum ama takmıyorum pek...
Bakalım daha belli değil. İstifa edeyim diye uğraşıyorlar. Mücadele her yerde
Hoş bulduk matematiğim
Öğleden sonra da ara yap tabii ki hem akşamı daha rahat atlatırsın
Benden duymuş olma millet siz gidince bi yedi bi yedi hep artıdalar cuma tam başlarız diye yemeye devam eden bilem var baklava yiyen yumurtalı ekmek gömen börekler havada ucusuyorEeee hele deyin kim cumadan beri kaç kilo verdi@Lunya yı biliyorum. Okurken dedim ki ula hökümet gibi gadın maşallah
canım iyiyim bende sana sormuştum görmedin sanırım.. nasılsın işlerinde bir gelişme var mı?
hayırlısı olsun kuzum. kpss ağırlık ver iğdemSivas'ta biraz zor banum ama takmıyorum pek...
Bakalım daha belli değil. İstifa edeyim diye uğraşıyorlar. Mücadele her yerde
Hoş bulduk matematiğim
Öğleden sonra da ara yap tabii ki hem akşamı daha rahat atlatırsın
olur inşallah, sen tatilin tadını çıkar, düşünüp durma sakın.Aaa görmedim canım ,kusura bakma
Şuan bekliyorum ama sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?