- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ya ben yeni tasindim goreve yeni basladim yerlesme telasi calismaya alismak fln fazla yorgun oluyorum. Bak valla hala uzerimde kotla kazakla duruyorum degismeye halim olmadi.Spor düzeni oturmadı derken, en sporsuz gün de bile 15 dakika yapılmalıdır
Daha değil cuma günü ayıracağız, menüyü bu gün de bekliyorum
@LunyaMenu paylaşımı
Sabah 1 dilim tb ekmegi 1 has yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir havuc turp domates lahana
Ogle 4 yk nohut eklenmiş salata
Ara 1 duble turk kahvesi 1 kare bitter
Aksam elim kadar lavaş 1 porsiyon ızgara kusbası 2 bardak ayran
Spor 3 mile leslıe
Su 3 lt ye tamamlarım 2 bitti ben kimi etıketlıycem bilemedim @Bonus ortim
Tamam bana uyar ben fazla yiyemiyorumNevreste sevgili Tontişdaşımmm , biz tontislere özel çiklotalıı benim kilom senden fazla o yüzden %75 i benim %25 ı senin
Eki Görüntüle 2111180
Ben de deneyecem bakalımTerbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
Terbiyesi için;
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet tavuk budu
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
- 1 adet yumurta
- Yarım limon
- 1 yemek kaşığı un
Selamın Aleyküm hanımlar
Önce düdüklü tenceremize tavuğumuzu alalım. Tavuk pişerken kereviz havuç ve patateslerimizi küp küp doğrayalım. Pişen tavuğumuzu ufak ufak didikliyoruz. Diğer malzemeleri tavuğun suyunun içine koyuyoruz. Düdüklüde bu şekilde 15 dakika daha pişiriyoruz. Sebzeler pişerken ayrı bir kapta terbiyesini hazırlıyoruz. Yumurta limon iyice çırptıktan sonra unumuzu ilave ediyoruz. Sebzelerin pişip pişmediğini kontrol ediyoruz. Terbiyenin içine tavuğun suyundan bi kepçe dökerek iyice karıştırıyoruz. Sonra bütün terbiyeyi çorbanın içine ilave ediyoruz. Didiklediğimiz tavuk parçalarını da ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte pişiriyoruz. Çorbamız servise hazır. bunu patates ve havucsuz olanini yapiyorum.
Terbiyesine istersen yogurt da koyabilirsin.
Besleyiciligi artiyor.
Ben de günceli yazdımkeşke cumayı yazsam.ben günceli yazdım.1600 fazlayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?