diyet kardeşliği

Tartil tartil, tartiyla küsünce hemen kilo alıyorum ben sen kapışmaya giriyor musun cuma günü?

Kuzu hepimiz aldık, cuma başlıyoruz hepsini fazlasıyla geri vericez
Ayy hepfitim dimi dimi bı ben saçma değilim . Bu cuma başlayalım. Kapışmaya beni de yaz. Yani ben secemiom sen hedef ve kapışma kişisi versen süper olur

Metobolızmalarımız yavaşlıyor artık galiba daha fazla asılmamız lazım benim de bozulan gunun ardından dikkat ettim mı hemen giderdi 1 kilo ama bugun gıtmedı
Galiba... ama kötu yaa. Ben hiç alışkın değilim ..oyy yaslaniom mu şimdi

Wowwww çok havalı köpük partisi de yapalim mi
Eki Görüntüle 2111471

Diğeri çok can yakar bu daha iyi gibi geldi canım da tatlı yani bu arada storm için de kelepçe buldum
Eki Görüntüle 2111474

Storm kelepçe mi arıyormuş

Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor
Onun dışındaaa menün güzelmiş afiyet olsun

Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum

Gunaydin kizlar kilom dusmem is ya sınır oldum o kadar da dikkat ettim dun odem gideydi Bı yarım kilo barı bugun de düşmezse hıc yarına 2 kilo artidayim
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su

Vero bende eskiden öyleydim, patates kızartması yiyip kilo verdiğimi biliyorum
Şimdi azıcık fazla ekmek yesem ertesi gün + çıkıyorum
Neden öyle oluo ki ya. Bi de ben hareketsizm. Ondan da oluo galiba . Yer gezerdim ben ama şimdi yiyip yavruları uyutunca ben de uyuyorum

Evet iğdem ilk fırsatta flasha leslie yükleyeceğim. Haklısın muhtelemen birden yüklendim

İgdem özür yaa. Tamam bı da olmaz kii. Seneye 14 şubatta yiyim künefe ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…