Bir de Coco yazmıştı sabah sporundan sonra geri yatıyorum ,faydası olmaz mı diye sormuştu.Miu da yatabilirsin demişti,sen de vur kafayı yat sabah spor yapıncaEvet iğdem ilk fırsatta flasha leslie yükleyeceğim. Haklısın muhtelemen birden yüklendim
Bakacayiz. Eğer 13 şubatta hedef kilonda olursan korumayı başarmışsan neden olmasınİgdem özür yaa. Tamam bı da olmaz kii. Seneye 14 şubatta yiyim künefe ok
Girerim tabiTartil tartil, tartiyla küsünce hemen kilo alıyorum bensen kapışmaya giriyor musun cuma günü?
Kuzu hepimiz aldık, cuma başlıyoruzhepsini fazlasıyla geri vericez
Tamam kuzuAyy hepfitim dimi dimi bı ben saçma değilim . Bu cuma başlayalım. Kapışmaya beni de yaz. Yani ben secemiom sen hedef ve kapışma kişisi versen süper olur
Oyyy vero uyku çok yavaşlatıyor metabolizmayiNeden öyle oluo ki ya. Bi de ben hareketsizm. Ondan da oluo galiba . Yer gezerdim ben ama şimdi yiyip yavruları uyutunca ben de uyuyorum
Eferim :)Ben de giremedim kuzum son sayfada gördüklerime sessiz kalamadım
Tamam kuzu yazdım sana da görmedin, bence de uzak kalma
Ben de öyle daldım ıgdem
canım bisküvi ve turşu olmazsa harika turşu ödem yapar nohut sende şişlik yapmıosa güzelDünkü menümhepfit
Tesadüfen gördüm şimdi
O da aynı şeyi söylüyor ama Temmuzda sınav var. Burada dersaneye kayıt yaptım ödememi yaptım büyük oranda... Şmdi yepyeni bi şehre gidip sil baştan düzen kurmak 1 ayımı alacak... Onu da göze alamıyorum. Kpss olmasa giderdim. İşte 2-3 tip var istifa edeyim diye uğraşıyor. Patronum iyi bi kadın ama o da arada kalıyor...
Ogluma cisli coslu bisey yaptim ama tadina bile bakmadim.
Kokuyor mu evet hem de nasil .
Ama yemeyecegim suyumu icecegim.
Bi lokma yesem ;
doyurmaz
tatmin etmez
hem de kilo vermemi geri teper
yaptigim sporlar yagdan degil yediklerimden goturur.
Bi lokma bunlara sebep olacaksa niye yiyelimki?
Ye ye nereye kadar.
O zaman hedefimize kadar yemeyelim.
Nisana ne kaldi baharda efil efil giyecegimiz kiyafetleri dusunelim.
Millet yazin sütun gibi bacaklarla gezerken biz "keske yemeseydim" in pismanligini yasamayalim.
Iyi ki yememisim deyip citir citir gezmelerin keyfini cikaralim.
KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİThepfit
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
@Lunya
@hepfit
@Donna_salut
@derunehatun
@Floweroflife
@Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@Sidelya95
@eflalim
@suspushanimcim
@Kajupi
@matematik61
@Daydream_
@tevafuk55
@malipina
@masumm
@yakamozz-z
Esra_4378
@Bonus
@eflalim
cakil80
@Efser
@60kiloyum
@smykmy
@hippotalamus
deynepnaz
@Ytmz
@Makbule007
@CocoChanelmademoiselle
@MySoul
@Ahu060812
@ecemavi
@tevafuk55
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @Lunya hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
hepfit etiket yaparak yazdım herkesi,duymadım demesin kimse diye
@Lunya
@hepfit
@Donna_salut
@derunehatun
@Floweroflife
@Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@Sidelya95
@eflalim
@suspushanimcim
@Kajupi
@matematik61
@Daydream_
@tevafuk55
@malipina
@masumm
@yakamozz-z
Esra_4378
@Bonus
@eflalim
cakil80
@Efser
@60kiloyum
@smykmy
@hippotalamus
deynepnaz
@Ytmz
@Makbule007
@CocoChanelmademoiselle
@MySoul
@Ahu060812
@ecemavi
@tevafuk55
töbeee niye etiketler çıkmıyo
anlamadım bendeoyyy iyi niyetli kuzum benimama etiketler çıkmamış
Insallah canımTartil tartil, tartiyla küsünce hemen kilo alıyorum bensen kapışmaya giriyor musun cuma günü?
Kuzu hepimiz aldık, cuma başlıyoruzhepsini fazlasıyla geri vericez
Bende degilim ama yaşlanıyoruz galiba...Galiba... ama kötu yaa. Ben hiç alışkın değilim ..oyy yaslaniom mu şimdi
Insallah gider biran once resmen iki günde 1 haftam cope gitti basa sardım ya zaten en buyuk hatam bu 2 ileri 2 gerı cabalar cabalar hep aynı yerdeyim yorulduk ya
Storm kelepçe mi arıyormuş
Spora yeni başladın sanıyorum kuzum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Ben haziran gbi başlamıştım. Akşam 10 dedin mi yorgunluktan düşüp kalıyordum yatağa...
Bi süre sonra o ilk hamlık gidince sporun daha çok enerji verdiğini hissedeceksin. Bence zumba yerine biraz daha hafif bişeylerle başla. Zumba epey kondisyon gerektiren bir spor
Onun dışındaaa menün güzelmiş afiyet olsun
Emzirmekten de olabiliiiiiir yediğin künefe kan şekerinle oynadığı için de olabiliiiir. La vero 2 lavaş üstüne künefe nedir allasen. Neyse bugün perşembe hadi bak dünün telafisi bi menü bekliyorum
Makbuşum sıkma canını genel olarak iyiydin bu hafta. Evet arada kaçtı ondan olabilir. İçebiliyorsan ödem çayı+bol su
Kuzum benim yoğunluğum hiç belli olmuyor. Bu ara sakinim ama bi bakmışsın 1 hafta 10 gün kafamı kaldıramamışım işlerden. Bence ben böyle yancı olayım sizlere. Birinizin işi çıkar takımla ilgilenemezseniz paslaşırız.
Patronla aram iyi açıkçası. Tee öğrenciyken gidip gelirdim o zamandan tanışıyoruz. Kendi demişti zaten bitirince başka yere gitme burada başla diye. Öyle de oldu... Geçen dönem formasyon vardı ona göre düzenledik çalışma saatlerimipatronla aran iyiyse, saatlerin ve çalışma gün sayın iyiymiş iğde sakın bırakma (ivet geçmişten geliyorum)
la bi seveyim mi senigel buraya öpecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?