Katılıyorum tmm cumaya göre 2 kilo verin değil ama ekside eksidir yaniKızlar yapmayın Allah aşkına. Dün süspüsün mesajından etkileniyorsunuz akşama hoppa cuppa sonra cuma artı.
Dikkat edenlere sözüm yok ama toparlanalım lütfen. Önceki günler hata yapmış olabiliriz ama bugün perşembe bugün hatalarımızı telafi edelim lütfen.
oooooo o zaman çok iyi heman görüş canımHande onlar beni aradi gelin görüşelim diyeeeStorm-
Sağol tatlim
Hastanedeyim doktoru bekliyorumm
nilişko çok yoğun bugün
Canım sabah ekmek öğlen çorba ikiside karbon akşam dediğin gibi karbon tuketme bugün perşembeEsra_4378
yarı menümü veriyim
sabah(07:30)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yumurta
1 kivi
öğlen (12:00)
mercimek çorbası
salata
akşam yine karnıbahar+salata yerim,çorba yemem diye düşünüyorum
1 de elma var yanımda belki ara öğün onu yerim
nasıl menüm?
Yok canim biz zaten takımdık kovuldukKızlar anladığım kadarı ile takım yarışlarına girmek istemediğiniz için buradasınız bende aynı durumdayım aranıza katılabilir miyim ?
ordada öğlen olmuş tünaydın flawırGünaydın herkese
Yaw iki gündür ne aksın ve verdim kilo aynıyım..
Tartıya çıkmamak lazım daha fazla bir de spor...
Kaçışım yok, sporsuz kilo veremiyorum
Canım sabah ekmek öğlen çorba ikiside karbon akşam dediğin gibi karbon tuketme bugün perşembe
Kuzum benim yoğunluğum hiç belli olmuyor. Bu ara sakinim ama bi bakmışsın 1 hafta 10 gün kafamı kaldıramamışım işlerden. Bence ben böyle yancı olayım sizlere. Birinizin işi çıkar takımla ilgilenemezseniz paslaşırız.
Patronla aram iyi açıkçası. Tee öğrenciyken gidip gelirdim o zamandan tanışıyoruz. Kendi demişti zaten bitirince başka yere gitme burada başla diye. Öyle de oldu... Geçen dönem formasyon vardı ona göre düzenledik çalışma saatlerimi
Eee gruplara ayirdinizmi kim kimdepeki kuzum
Duuu o zaman biraz daha yazayım
Cuma günü grup oluşturulacak
Tamam kuzu
Eeee nasıl gectiSelam kızlar iş görüşmesine. Gidip geldim patates yoğurt yedim çocukları almaya gidicem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?