• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

sidelya sidelya bu sana gelsin
Screenshot_20180214-112307.webp

begum75 begum75 canim igdedali igdedali 'na katılıyorum yoğurt mayalamak için satılan küçük boy yoğurtlar var ondan olabilirsin ayran kutularının yarışı kadar oluyor
@malipina yaaa gözü uzerimizdeymis demek çok sevindimmm ya olsun hayırdır sen lefkosa yollarinda yığılıp kalmadın dimi kız spor aralıklı yapacaktın ne oldu o iş

@vorones canim seneye yerim artik demissi n sanki bu sene yemedinmi kız
esroşum işyerinde buzdolabımız var her türlü büyük küçük getiririm sıkıntı olmaz zaten bi ara sürekli yoğurt getiriyodum işyerine yine getireyim bari

KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:

FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111

KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75

katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14. bonus
15.suspushanımcım
16. sarayca
17.hippo (çok uzun siz anladınız :))
18.vorones
19.matematik
20. donna salut

alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @Lunya hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm

Merhabalar. hepfit hepfit Beni de yarindan kapismalara yazarmisin canim ? 2 kilo almiwim. Vereyim sunlari sicagi - sicagina :bicak:
N Nana Esra_4378 Esra_4378 mortilerim :KK54:

yazdım kuzu

Kızlar anladığım kadarı ile takım yarışlarına girmek istemediğiniz için buradasınız bende aynı durumdayım aranıza katılabilir miyim ?

canım 9. takımla yarışıyorsun, biz kendi kendimize takılıyoruz kusura bakma üye almıyoruz

Back
X