- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sabah sormuştum arada kaynadı, ben sakız çiğnersem inanılmaz tok tutuyor beni..Tesadüfen gördüm şimdi
Yazmıştım yürüyüş diyesen de menü ve spor yorumlayacaksıno kadarcıkla kurtulamazsın elimden spor nerde
Puffff pazartesi salı gidince mahvoldu iste 2 kilo iki günde
Eeee nasıl gecti
masum gidip geldim demişsin en heyecanlı yerinde kesmişsin sonuç ne oldu desene
Yazmıştım yürüyüş diyetamamdır eve bir gideyim herkesi tek tek yorumlicam
Kuzu çok mu ters özelden yazsana nerde?İyi geçti ama tabi biz bı diğer adaylarla da görüşelim dediler
Otobüsle gitmem gerekecek kızlar
Eşimin bırakma durumu olmaz
Bı fabrikanın bölge müdürlüğü
Hafta sonu tatil
Sabah 8:30 akşam 17:30
Yemek çıkıyor maassta eh işte çok iyi değil ama büyük bı firma
Bakalım aramadilar Otobüslede
Nasıl olur bilmiyorum
Menün çok güzel canım bence diğerlerinin spor geçmişi bizden fazla o yüzden biz ham kalıp çabuk yoruluyor olabiliriz bir kaç aya vücut alışınca daha fazlasını yorulmadan yapabiliyorMenüm gelsin o zaman
Sabah bir bardak limonlu su
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates maydonoz nane
Yeşil çay
Öğle 13:30
4 yk haşlanmış kuşbaşı et
Ara 17:00
1 bardak tarçınlı süt
1 kuru kayısı
Akşam 19:30
1 kepçe şehriyeli havuç çorbası
3 yk keten tohumlu yoğurt
6 yk taze fasulye
Gece 21:00
Yeşil çay
Çeyrek çay bardağı portakal suyu
Su 2.5 lt
40 dk zumba
Ha bir de kızlar hazır etiketlemişken sorayım. Herkese bakıyorum süper sporlar. Ama ben şu kadarcık sporla mahvoluyorum. Spor yapmaya enerji bulamıyorum kendimde. Zorla yapıyorum. Sonrasında toparlanamıyorum.
Eşim birkaç gündür çok mutsuz ve halsiz duruyorsun dedi
@Lunya @begum75 @nehirnil111 @igdedalihepfit @Ytmz
Benimde ezelden bir zayıflama planım var hiç başarılı olamadım ama burası çok iyi geliyorHastaydım ya kuzu. Bi de uzun süre iştahsızlık vardı... Çok gitti ama toparladım bence artık durmalıyım... Karbon bağımlılığı fena. Siz olmasanız elli kez dalmıştım bugün tatlıya
Yeni başlayanlara en iyi leslieMenün çok güzel canım bence diğerlerinin spor geçmişi bizden fazla o yüzden biz ham kalıp çabuk yoruluyor olabiliriz bir kaç aya vücut alışınca daha fazlasını yorulmadan yapabiliyor
Vay be bu spor azminden bende istiyorumFıstıklar telde internet yok tabi eşimleydim yazamadım
Sabah
10.00
Zeytin peynir yeşillik menemen
15.00
Bir portakal yarim elma azıcık süt
Akşam
19.30
Bir kepçe mercimek
4yk et yemeği
Salata cacık
Çay
Şu 2.5
Spor
30dk leslie
30 dk zumba
5 dk kol
Veeeee
1000 ip
@nehirnil111 @Lunyahepfit @begum75
@igdedali
Isteme yapVay be bu spor azminden bende istiyorum
Ben vücudun rakamlardan daha önemli olduğunu düşünüyorum sikilasmadan tartı dussede bi önemi yok o sebeble spor candirVay be bu spor azminden bende istiyorum
Doğru söylüyorsun ama bende elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim okula her gün gidişim 1 saat sürüyor mahvoluyorum bu yorgunlukla zor ancak yürüyüşe çıkabiliyorumIsteme yap
Evet hem size menü yükü daha az olur
Ay şimdi gördüm mesajı, o zaman sen yancılar takımına bakKuzum benim yoğunluğum hiç belli olmuyor. Bu ara sakinim ama bi bakmışsın 1 hafta 10 gün kafamı kaldıramamışım işlerden. Bence ben böyle yancı olayım sizlere. Birinizin işi çıkar takımla ilgilenemezseniz paslaşırız.
Patronla aram iyi açıkçası. Tee öğrenciyken gidip gelirdim o zamandan tanışıyoruz. Kendi demişti zaten bitirince başka yere gitme burada başla diye. Öyle de oldu... Geçen dönem formasyon vardı ona göre düzenledik çalışma saatlerimi
Doğru söylüyorsun ama bende elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim okula her gün gidişim 1 saat sürüyor mahvoluyorum bu yorgunlukla zor ancak yürüyüşe çıkabiliyorumbitirdin beni mühendislik fakültesiiiiii
Gözü kuşağı sopası herşeyi bizde olsun yakımda işşaallaahhBugün Miu kulaklarımı çekti artıdayım diye.ben de azcık kendime geldim.bana kızmasını bile özlemişim hınzırın.gözü üstümüzdeymiş
Doğru söylüyorsun bende başlicam spora :)Kuzu sen gencmissin bak ne güzel metabolizma hızlı, evde leslie ya da jillian yapbizde gün boyu çalışıyoruz bi de coluklu çocuklu olanlar var onlar spor yapıyorsa biz yapmazsak ayıp olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?