- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Daha senin sopa potansiyelini farketmedi o, ondan böylebüşraaaaaaaaaaaaaa pastaları erittin mi?
sen pek bi çekinmemeye başladın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha senin sopa potansiyelini farketmedi o, ondan böylebüşraaaaaaaaaaaaaa pastaları erittin mi?
sen pek bi çekinmemeye başladın![]()
EvettttTamamdır biraz karıştırdım tatsızlık olmuş. Sonuç olarak burda herkes yeniden mi toplaştı artık burda mıyız yani
İnsanın adı çıkmayagörsün. Açım sabahtan beri
Yaaaa beni anlıyorsun şimdi dimiİnsanın adı çıkmayagörsün. Açım sabahtan beri![]()
bendeeYaaaa beni anlıyorsun şimdi dimi
![]()
Hadi bakalim nasip...hepfit canım sen menülerwni beğenmedim diyonda benim menümde hiç cıs cos yokki hafif menüler
belki allah nasip ederse o yüzden detoks yapamadım detoks çayıda içemedim canım benim
![]()
hepfit canım sen menülerwni beğenmedim diyonda benim menümde hiç cıs cos yokki hafif menüler
belki allah nasip ederse o yüzden detoks yapamadım detoks çayıda içemedim canım benim
![]()

İnsanın adı çıkmayagörsün. Açım sabahtan beri![]()
Sen de mi detokscusun mali?İnsanın adı çıkmayagörsün. Açım sabahtan beri![]()
o kadar etiket attık yok ortalardaKizlarYaKaMoZz-z vardi o geldi mi ben mi goremedim?
onda haklısın cankmpazar gününü unutamadım
oyyyy özledim de ondan, döverek seviom ben![]()
Begendimmm.Sabah09:00
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 çatal peynir
1 üçgen penir
Dom sal
2 çay k pekmez
Akşam18:00
1 yumurtadan diyet menemen
Yarım dilim ekmek
Ayran yarım demet maydanoz
Su:2 lt
Spor :bugün yok kuzum akşama yapabilirsem inşallah hasta gbiyim ya halim yok
@Lunyabegum75 @Sidelya95
Suan kacsin hipo.Kız aslında ben halimden memnunum şükür biraz onunda etkisi var.. ama 65 i görmeliyim :))