• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ne yedin kuzum?
Evde birileri abur cubur yada tatli pasta mi yiyor makbule?
Aksam ustu bozluyor senin yeme icmen.Kan sekerin mi dusuyor acaba bu saatlerde?
Oglen okula kereviz salatası goturmustum onu yedım eve geldım felaket yorgunum Çocuklar elime ayağıma dolaşıyor zaten sonra oglum tum vestiyer yere indirdi kızla birlikte bende oynuyorlar sanıyorum mutfakta yemek yapıyordum cocuk odalarında cekmecelerı ve dolapları icinde ne varsa yere yagdırmıslar bunu gordum ruhum Bı daraldı Bı daraldı anlatamam ve müthiş bir yeme itkısı ile yemek masasının ustunde duran yarım ekmegi yedım yanı benimki tamamen kriz gibi geliyor hayat cok yorucu gelmeye başladı son zamanlarda asırı bunaldıgımı hissediyorum ne yapacagım bilmiyorum

Ay bilmiyorum ki hiç analiz edemem kendimi. Neyse yiyeyim de bakayım ediyor mu:rolleyes:
Aaa olur mu ?
Yazın kilo verirken her gün tartılırdım ki değişik bişey yediğimde yarar mı yaramaz mı anlayayım. Her gün çıkmayın diyorlar ama ben bi zararını görmedim

Oglen okula kereviz salatası goturmustum onu yedım eve geldım felaket yorgunum Çocuklar elime ayağıma dolaşıyor zaten sonra oglum tum vestiyer yere indirdi kızla birlikte bende oynuyorlar sanıyorum mutfakta yemek yapıyordum cocuk odalarında cekmecelerı ve dolapları icinde ne varsa yere yagdırmıslar bunu gordum ruhum Bı daraldı Bı daraldı anlatamam ve müthiş bir yeme itkısı ile yemek masasının ustunde duran yarım ekmegi yedım yanı benimki tamamen kriz gibi geliyor hayat cok yorucu gelmeye başladı son zamanlarda asırı bunaldıgımı hissediyorum ne yapacagım bilmiyorum
Buraya yazsana Makbuşum o kriz anlarında?:KK74:
Hep beraber bi ohhhhmmm seansı çeker rahatlamaz mıyız ki:21:

Ailenle yani anne babanla yasiuorsun diye biliyorum.
Ofkeden dolayi yemissin.
Eskiden bende de vardi.
Oglum kucukken su ictigimi gorse iccicem deyip alirdi hop ustune dokerdi.
O zamnlar dusuk yaptim.
Doktor hic su icmiyor musun demisti.
O zaman ankadim ki ogluma kizginligimdan su icmeye kusmusum.
Su hic icmiyorum.
Sonra yeme icme de ayni sekilde birine ofkelensem yiyordum.
Ama astim cok sukur.
Kendi kendimle konusarak hallettim.

Bide oglenbtika basa doymusmuydun?
O sekilde yiyince de insanin cani bisey istemiyor

Aaa olur mu ?
Yazın kilo verirken her gün tartılırdım ki değişik bişey yediğimde yarar mı yaramaz mı anlayayım. Her gün çıkmayın diyorlar ama ben bi zararını görmedim

Buraya yazsana Makbuşum o kriz anlarında?:KK74:
Hep beraber bi ohhhhmmm seansı çeker rahatlamaz mıyız ki:21:
Ay bilmiyorum ya nasıl bu hale geldim bende anlamıyorum sömestr dan beri bır turlu toparlayamıyorum kendimi cok yorgun hissediyorum okul ev Çocuklar annem babam bizde sureklı Bı kalabalıktan bunaldım tükenmiş hissediyorum ya ağzıma bısıyler atarak rahatlamaya calısıyorum sanki daha beter oluyor Bı zamanlar 59 da korumaya calis tipim kilom simdi 62 lerde koruyamıyorum cikmazda gibiyim

Ailenle yani anne babanla yasiuorsun diye biliyorum.
Ofkeden dolayi yemissin.
Eskiden bende de vardi.
Oglum kucukken su ictigimi gorse iccicem deyip alirdi hop ustune dokerdi.
O zamnlar dusuk yaptim.
Doktor hic su icmiyor musun demisti.
O zaman ankadim ki ogluma kizginligimdan su icmeye kusmusum.
Su hic icmiyorum.
Sonra yeme icme de ayni sekilde birine ofkelensem yiyordum.
Ama astim cok sukur.
Kendi kendimle konusarak hallettim.
Ya aslında sabırlı bir insanım bu kadar bunalmıyordum aslında sömestr da esımle yalnız Çocuklarımızla vakit gecırelım falan demiştik film arsızı falan yaptık hatta ama daha tatil başlamadan gorumcem geldı ve tatil bitene kadar bizde kaldı dinlenmek Soyle dursun cok daha fazla yoruldum misafir falan hıc eksik olmadı onun kızgınlığı ile okula basladim e annem gıl de tekrar geldi tabı onlar da yardımcı aslında ama okuldan gelince Çocuklar ben varken kimseyi istemiyorlar ilgi bekliyorlar ay ne bileyim ya doldum sanırım

Ya aslında sabırlı bir insanım bu kadar bunalmıyordum aslında sömestr da esımle yalnız Çocuklarımızla vakit gecırelım falan demiştik film arsızı falan yaptık hatta ama daha tatil başlamadan gorumcem geldı ve tatil bitene kadar bizde kaldı dinlenmek Soyle dursun cok daha fazla yoruldum misafir falan hıc eksik olmadı onun kızgınlığı ile okula basladim e annem gıl de tekrar geldi tabı onlar da yardımcı aslında ama okuldan gelince Çocuklar ben varken kimseyi istemiyorlar ilgi bekliyorlar ay ne bileyim ya doldum sanırım
Cocuklar uyunca aksamlari esinle disarda biseyler yapsan.
Rutine donusturseniz.
Birax daha rahatlatir seni.
Cumartesi aksamlari mesela yemek kahve icmek yada bulundugunuz yrrde farkli alternatif ne varsa.

Cocuklar uyunca aksamlari esinle disarda biseyler yapsan.
Rutine donusturseniz.
Birax daha rahatlatir seni.
Cumartesi aksamlari mesela yemek kahve icmek yada bulundugunuz yrrde farkli alternatif ne varsa.
Daha dun bununla ilgili bir suru karar aldık aslında spor yapmak gunluk carsambaları Disari cıkmak aksamları arkadaşlarla gorusmek kitap okumam icin bana fırsat yaratması gibi seyler ama tabı daha vakit olmadı Bı de Bı diziye başlayalım dedık Çocuklar uyuyunca Insallah tum bunlar iyi gelir sagol cnm destek oldugun icin yazınca biraz ferahladıgımı hissettim

Kızlar 1 yıl önce dogum yaptım sezeryanla hamileligimde 18 kilo aldım 15 kilo verdim 1 yıl içinde kilo vermeme ragmen sezeryandan dolayı göbegim var göbek için bir öneriniz varmı acaba 1 bardak su bile içsem sönüp balon gibi aynı su içince bile şişiyor

Back
X