Haydin iyi geceler kızlar
Bana diyorsun eflal, ben kimseyi taraflı olarak tutmadım..
İyi madem haklısın bana b.k yemek düşer bundan böyle yazmam.
Hadi iyi geceler
Üzülme canım. Anlayan anladı.Evet hayirin neden ı soruluyor ki lunyam ..mesele o değil. Yani evet demenin nedenini yazdım dà mesele buna cözüm bulunmasi. Hadi başka takıma git madem der gibi. Takım delisiyim sanki ben .burada ki bağı motivasyonu seviorum o kadar .. üzülüyor insan anlasilmayinca
Bencede 7. Takimi açmak isteyen takım da kurabilir ki illa herkes olacak diye bişey de yok kiKimse vicdan ya da baskı hissetmesin. Demokratik bi oylama yapıyoruz kızlar. Herkes istediği şekilde oy versin.kimse kimseyi kararından ötürü yargılamaz zaten. Gönül rahatlığıyla yazın kararınızı
Demé öyle çakılım şahsen ben isterim sen orda ol. Ha listede olmazsin ama . Burdan pilimizi pirtimizi toplar giderdik evimize . Belki diğerleri bu ay olmasa sonra gelir di.Bencede 7. Takimi açmak isteyen takım da kurabilir ki illa herkes olacak diye bişey de yok ki
Bencede midem sırtıma yapıştı
Kuzu hep açlıktan bunlar, kahvaltı dan sonra konuşalımSanırım üstüme vazife olmayan şeyler yazdım, takım huzuru falan filan derken biraz abartıp ortaya atladım sürekli..
Dersimi aldım...
Herkese iyi geceler
Kuzucum, 7.takimin açılmasını 1 kişi dahi istoyis ise takım zaten açılabilir , ama açılırsa 10kisiden 2si gidiyor geri kalanı açılsa da gitmem diyor.Evet hayirin neden ı soruluyor ki lunyam ..mesele o değil. Yani evet demenin nedenini yazdım dà mesele buna cözüm bulunmasi. Hadi başka takıma git madem der gibi. Takım delisiyim sanki ben .burada ki bağı motivasyonu seviorum o kadar .. üzülüyor insan anlasilmayinca
Bende burdakiler ve olmayanlar gelsin isterdim eskisi olsak isterdim 7. Takım biz içinde oldugumuz için 7. Takımdı özlediğim şey takımlar değil 7. TakimDemé öyle çakılım şahsen ben isterim sen orda ol. Ha listede olmazsin ama . Burdan pilimizi pirtimizi toplar giderdik evimize . Belki diğerleri bu ay olmasa sonra gelir di.
Sohbete gelirim sonuçta sizi seviyorum ama söylenenleri unutmak güç o nedenle kilo bildirimi veya takımda olmak istemiyorum ama hep yanınızda sohbete varım onda şüphe yok. 7 takım açılabilir yeni üyeler de olabilir kilo verdiğimiz sürece kime iyi geliyorsa onu desteklerim. Takımda olmak size iyi gelecekse orda takımda olmalisiniz. Ama beni geriyor orası keyifli gelmiyor son konusulanlar yapılan hirslar. Kilo vermek ömür boyu sürecek birsey 1 yılda birakacagimiz birsey değil o nedenle herkes kendine iyi gelecek şeyi seçmeli. Belki zamanla kırgınlık geçer yine bir takım oluruz bunu zaman gösterir ama ben o yazıları okuduktan sonra 40 yaşını almış koca insanların sözlerini gördükten sonra ben bunlar için kilo vermiyorum benim hayatım fazlası ile gergin sıkıntılı daha fazlası benim kilo vermemi engeller. Ama benim çene düşük ben heryerde sohbete hazırım.Demé öyle çakılım şahsen ben isterim sen orda ol. Ha listede olmazsin ama . Burdan pilimizi pirtimizi toplar giderdik evimize . Belki diğerleri bu ay olmasa sonra gelir di.
Haklısın canım . insan kendinı nerde iyi hissediosà orda olmalı . Dedim ya . Orda hep beraber yeni bi sayfa acilmiscasiNa olmak isterim . Yeni yarışlar yeni heyecanlAr. Dediğin gibi oylesi sana iyi gelmez bana iyi gelir . Lakin ben de sohbeti severim bağı severim. Tek başına yaban ellerde gibi olunsun istemem anca beraber kanca beraber.,)Sohbete gelirim sonuçta sizi seviyorum ama söylenenleri unutmak güç o nedenle kilo bildirimi veya takımda olmak istemiyorum ama hep yanınızda sohbete varım onda şüphe yok. 7 takım açılabilir yeni üyeler de olabilir kilo verdiğimiz sürece kime iyi geliyorsa onu desteklerim. Takımda olmak size iyi gelecekse orda takımda olmalisiniz. Ama beni geriyor orası keyifli gelmiyor son konusulanlar yapılan hirslar. Kilo vermek ömür boyu sürecek birsey 1 yılda birakacagimiz birsey değil o nedenle herkes kendine iyi gelecek şeyi seçmeli. Belki zamanla kırgınlık geçer yine bir takım oluruz bunu zaman gösterir ama ben o yazıları okuduktan sonra 40 yaşını almış koca insanların sözlerini gördükten sonra ben bunlar için kilo vermiyorum benim hayatım fazlası ile gergin sıkıntılı daha fazlası benim kilo vermemi engeller. Ama benim çene düşük ben heryerde sohbete hazırım.
Haklısın canım . insan kendinı nerde iyi hissediosà orda olmalı . Dedim ya . Orda hep beraber yeni bi sayfa acilmiscasiNa olmak isterim . Yeni yarışlar yeni heyecanlAr. Dediğin gibi oylesi sana iyi gelmez bana iyi gelir . Lakin ben de sohbeti severim bağı severim. Tek başına yaban ellerde gibi olunsun istemem anca beraber kanca beraber.,)
Az önceeee arkaaş geldi kahveye...Açimmmmmigdedali gel gel ohmmmmmmmmmmmmmmm
bizim için hala daha çok taze ve sıkıntılı bi konu Flavırım. Ondandır ki sinirler geriliyor... Çok normal...Sanırım üstüme vazife olmayan şeyler yazdım, takım huzuru falan filan derken biraz abartıp ortaya atladım sürekli..
Dersimi aldım...
Herkese iyi geceler
İşte bunlar hep libidoGözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum
Yatim dizine bana masal annat ama erötük olsunİşte bunlar hep libido
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?