Bizden başka da kimse kalmadı heeeeYatim dizine bana masal annat ama erötük olsun
Bizden başka da kimse kalmadı heeee
Sana kırmızı jartiyerli kızın masalını anlatmış mıydım
Bu kırmızı jartiyerli hatun var yaaaa haşin ve yakışıklı kurda kucak dansı yaparmış hep...bizi senelerce kandırmışlar
Hiç annatmadın
Uyku kaçırır la buBu kırmızı jartiyerli hatun var yaaaa haşin ve yakışıklı kurda kucak dansı yaparmış hep...
Sonra bi gün ormanlar kralı aslana yaparken kurt bunları basmış... Sonrasını anlatmiyim işte. Gökten 3 kırbaç düşmüş falan
Bi de kötü cadının afrodizyak etkili elmasını yiyince 7 cücelere saran striptiz prensesi var bakUyku kaçırır la bu
Çok ibretlikmiş
Öyle cadıya can kurban bee. Bana da elma versin kasapla sabbaha kaddar densssBi de kötü cadının afrodizyak etkili elmasını yiyince 7 cücelere saran striptiz prensesi var bak
Benim var da noluyo. Beyin kak gidek diyo gözlerim otur poh yeme diyoAsla ve kat'a uykum yok... Şekersizlik hani uykuyu düzene koyuyordu
Olur valla içek
Ne için içek neyin üstüne içek dedim annamadın benceOlur valla içek
Annadım çaktırma. Çoh yoruldukNe için içek neyin üstüne içek dedim annamadın bence
Bence uyu sen bah
Sen de mi tütün sarıyon gı
He valla yoksa baş edemeyik hergün paket parasıylaSen de mi tütün sarıyon gı
Ben de uyuyamiyorum ve yarın is var yine stresli ve sıkıntılı 5 gün kapıdaGözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum
he valla belimizi büktüler. Gerçi az içiyorum artık günde 3-4 tane... Yine de sarması keyifliHe valla yoksa baş edemeyik hergün paket parasıyla
OhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBen de uyuyamiyorum ve yarın is var yine stresli ve sıkıntılı 5 gün kapıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?