diyet kardeşliği

@Lunya
igdedali
Floweroflife

Ben çoğunluk nasıl karar alırsa ona uyarım

TAKIMI AÇTIRMAK İSTEYENLERE HATIRLATMA

Saygı yoksunları.... seaBahar size ne yaptı be ? kadın 10 senedir kıçınızı toparladı şurada gönüllü olarak. Vefa borçları varmış sizin gibilerin ne borcu olsun ne alacağı......
üslubumu beğenmeyen defolup gider 3 gündür ben sustukça bir havaya girdiniz....

BUNLAR 7. TAKIMA DENDİ!

Efser ne olursa olsun kopma kopunca kilo alıyor insan

Zeytinyağı iç

Siz benle mi dalga geciyonuz, bi tane meyve yiyin ben de sizinle dalga gecicem
Cuma görüşürüz yüzdelerde
Bazen herşey üste üste gelir ya işte tamda öyle bir dönemdeyim kopmayı hiç düşünmedim zaten ama Sizde üzmek istemiyorum o yüzden ben liste dışı bir iki hafta toplanma menüleri vereyim hem kendimi toplarım hem biraz motive olurum diye düşündüm yine buralardayım merak etmeyim hata gelmezsem tut saçlarımdan getir beni

tamam kuzu, uzatma ama haftaya topla

arkadaşlar ben takım açılırsa sohbete gelirim demiştim ama sohbete de gelmem, paylaşım alanındaki cıvıklığı sevgi gösterilerini gördükten sonra oraya adım atmayacağım. kralcıklar ülkesi bana göre değil. bi kaç arkadaşa sohbete gelirim demiştim ama ona da gelmem

Bu liste bana cok mantikli geldi listen cok guzel bence bugun ben bu ekmekleri azaltacagim kilo versirmiyor bana

Gunaydin kizlar dun o kadar cabama ragmen 3 gunde 200 gr vermek cok agir geldi bu diet bana uygun degil bunu doktorla gorusecegim mitsuzum gercekten cok karbon var. Kabul ediyorum karbon isime geliyor ama sonuc vermiyor. Kilo korumada ise yarar ama suan hayir yaramiyor test ettim onayladim 79.8 kilo ile isyanimi bastim simdi

Süper irade kutlarim canım

Hoşgeldin canım

Canım aynı bende gerginlik hiç yaramıyor ama burdada iyiyiz
Sen kopma canim

Canım kilo bildiriminde yanlışlık var sanki
88 79 anlsmafim

Çocuklar i eşimi gönderdim
Eşime diyorum yarın benim tatilim başlıyor hafta sonu yoğun geçiyor
Eskiler bilir ilk geldiğimde 99 olursam mevlüt okutucam diye adak etmiştim
3 Mart babamın ölüm yıldönümü nde okutucam inşallah
Vee ev yılın en kirli halsizlestim nde halı duvar falan şimdi o güne kadar büyük temizliğe başlıyorum bugün
Kilerle basliycam hadi bana ve hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…