Günaydıın. Sütçü kaçmış boşyere uyandım gene. Neyse bi kave içim
Günaydın ablacım. Dünkü gerginlikten arada kaynadı heralde ablacım kusura bakmaGünaydın canım
Dur sana trip atayim
Dün gece yazmadın oğlum dedim Kıbrıs dedim
Bizim sütçü kapıya getiriyor seninde öyle olsa ama olmuyor herhalde
Günaydın ablacım. Dünkü gerginlikten arada kaynadı heralde ablacım kusura bakma
Sütçü kapıya gelmiyo malesef ben gidiyom yola inip geri eve yürüyom. Tok sütçü bu
Hee buldum mesajını ablaİyi geceler canım oğluşum Kıbrıs ta bak yine hatirlattin
En büyük sorunumuz gece çekelemeleri zaten. Gece yapacak faaliyet olmayınca insan boşluğa düşüyo eli ağzına gidiyo hepGünaydın kızlar
Gece uykum kaçtı 3 te uyudum .sabah uyuya kaldım apar topar hazırlayıp gönderdim çocukları ...
Kızlar benim yemelerim akşam oluyor gündüz 10 numara gidiyor diyet.
Karnim fena çıktı
Canım öncesi sonrası fotomu gördüm maşallah. Ama yandan da işteyim poz . O zaman daha net oluyor farkNazar etmezsin kuzum korkma ben de basari hikayelerinde fotolara bakip dururdum..o kararlilik birden geliyo.bak ben nisan ayında zayiflasam iyi olur dedim.haziranda emzirmeyi biraktim bahanem de kalmadi.ama anca eylulu buldu kafami toplamam.sen de yaparsin inaniyorum.
En büyük sorunumuz gece çekelemeleri zaten. Gece yapacakl faaliyet olmayınca insan boşluğa düşüyo eli ağzına gidiyo hep
Şu kararından 250 grcık da bana versene nolooorBugün başladım Allahın izniyle. Bir aylık mola yeter bana. Yemedigim şey kalmadı. Aklımda kalan bir yiyecek yol artık
Nisan sonunda 50 leri ucundan da olsa görmüş olamak istiyorum, sonra sakin sakin devam olur.
Ama nisan sonuna kadar spor + diyet sıfır kaçamak hedefim
Ben de hesaplayamadim bilelim 152 dakika yazıyorum. 10.15 km 538 kalori 14500 adım listeye adım içinde puan koysak. Onun için hiç konmamis. Ya da yavaş yuruyusle mi degerlendirsek 10 adım 1 puan olsa ya da ip atlama gibi hergün 10 000 adım atmadan uyumayacagim
@nehirnil111begum75 hepfit ve diger canım arkadaşlarım
Kızlar tekrardan bir gündem tekrardan bir olay orası açıldı mı tekrardan yeni bir seyler bir oaraya bakiyorum bi diger sayfaya bir paylasim alanına kendimi iyi hissetmiyorum.Bu sebeple kendime en iyi nerde hissederim diyorum bi süre hic bir yerde..
Konusuldukca hayatımı diyetimi etkileyen bir ortam oldu kk
Cok etkilendim o yazılanları defalarca okudum.
Sizden ayrılmak istemiyorum ama malesef konular kapanmadıkca huzursuz oluyorum. Ki kapanması oldukca zor ..
Herkesi yanaklarından kocaman opuyorum kendinize iyi ve guzel bakın .
Iyi geceler canlarım
Her zaman çok mu çok sevildiniz
Ben gece atıştırmalarını kestim bikaç gündür ama benim spor için dürtülmem lazım. Hiç yapasım gelmiyo yürüyüşe bile üşeniyorumAynen mali , bunu da yiyim
Aman şunu da yiyim
Ama bitmiyor yaaaa yemekle
igdedali senide tebrik ederim aklıma gelmişken
Süperkuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!
06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata
spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p
toplam=270 p
@Lunya @igdedali @FloweroflifeEsra_4378
Poh içinSüper
Zeytinyağı niçin peki.merak ettim
Ornek menü diye cerceveletmemiz lazım canim superkuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!
06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata
spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p
toplam=270 p
@Lunya @igdedali @FloweroflifeEsra_4378
Cok şükür ablam iyiz is ev ugrasiyoruz bebiste büyüyor iste :) sen nasilsin ne alemde suan kilonKelebeğim nasılsın bebişim saglicasağ büyüt inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?