diyet kardeşliği

Günaydın canım
Dur sana trip atayim
Dün gece yazmadın oğlum dedim Kıbrıs dedim
Bizim sütçü kapıya getiriyor seninde öyle olsa ama olmuyor herhalde
Günaydın ablacım. Dünkü gerginlikten arada kaynadı heralde ablacım kusura bakma
Sütçü kapıya gelmiyo malesef ben gidiyom yola inip geri eve yürüyom. Tok sütçü bu

En büyük sorunumuz gece çekelemeleri zaten. Gece yapacak faaliyet olmayınca insan boşluğa düşüyo eli ağzına gidiyo hep

Canım öncesi sonrası fotomu gördüm maşallah. Ama yandan da işteyim poz . O zaman daha net oluyor fark

Bugün başladım Allahın izniyle. Bir aylık mola yeter bana. Yemedigim şey kalmadı. Aklımda kalan bir yiyecek yol artık
Nisan sonunda 50 leri ucundan da olsa görmüş olamak istiyorum, sonra sakin sakin devam olur.
Ama nisan sonuna kadar spor + diyet sıfır kaçamak hedefim

Şu kararından 250 grcık da bana versene nolooor

çakılcım bunu hesaplamak zor, adımsayarda dakika hesabı yok mu? sanırım 152 dakika yazıyor,onu baz alsak kuzum

smykmy canım nereye gidiyosunbu olanlar motivasyonunu düşürmesin,sen yolundan asla vazgeçme,kafanı toplayınca mutlaka bekliyorum,yanlız fazla uzun sürmesin üzme beni
daha benim işi halletmedin bekliyorumhalettmezsen yanına kadar gelirim bak ona göre

Aynen mali , bunu da yiyim
Aman şunu da yiyim
Ama bitmiyor yaaaa yemekle

igdedali senide tebrik ederim aklıma gelmişken
Ben gece atıştırmalarını kestim bikaç gündür ama benim spor için dürtülmem lazım. Hiç yapasım gelmiyo yürüyüşe bile üşeniyorum

Süper
Zeytinyağı niçin peki.merak ettim

Ornek menü diye cerceveletmemiz lazım canim super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…