diyet kardeşliği

kız ben bunları bilmiodum amanın. Zaten en Son yazılanları okudum . Teklif edilirken bile sinir ziplatici iyisimi actirmamak ben de hayır derim çoğunluk hayır diyor zaten

Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ . bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff

Ağzını bununu öpem senin

Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ . bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff
Neden eksi olmadığını biliyorsun değil mi vero. Lütfen şu çay keyfini kes bitanem. Ve kaçamak yapmamaya dikkat et. Bu hafta yarış haftası.
hedef kilomdasın ne ka güzel
keşke benim olsaaaaa
Benim de hedef kilooom

Kız dur bir daha öpem

Bende bugün okudum midem bulandı

Kral çıplak demeye devam ömrüm yettiğince

Vero o kadar cisa cosa sabitsin ben ise fikkat etmeme ragmen artidayim.Bebegim metanin kıymetini bil ve boğazını tut

Masumum akşam yemeklerini bollaştır bi süre tıka basa ye...
Dün aç değildim dedin ama ye yani tam doydum mesajı ver beyne... Bi de 4-5 gün sık dişini...
İnan canın istemeyecek sonra

Aaa ben de deneyem bunu
Teşekkürler canım

Ayy Kiloya bak.. ma sa ll h canım ya..önceden de sormuşsam kusura bakma senin boy kacti
168 boyum datlım
Senin aklın eski voronese gidiyor. Şimdi spor yapamıyorsun. Dolayısıyla yediğin ballar kaymaklar sabit olarak geri dönüyor. Acilen bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…