- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
TAKIMI AÇTIRMAK İSTEYENLERE HATIRLATMA
Saygı yoksunları.... seaBahar size ne yaptı be ? kadın 10 senedir kıçınızı toparladı şurada gönüllü olarak. Vefa borçları varmış sizin gibilerin ne borcu olsun ne alacağı......
üslubumu beğenmeyen defolup gider 3 gündür ben sustukça bir havaya girdiniz....
BUNLAR 7. TAKIMA DENDİ!
Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .Gunaydin kizlar dun o kadar cabama ragmen 3 gunde 200 gr vermek cok agir geldi bu diet bana uygun degil bunu doktorla gorusecegim mitsuzum gercekten cok karbon var. Kabul ediyorum karbon isime geliyor ama sonuc vermiyor. Kilo korumada ise yarar ama suan hayir yaramiyor test ettim onayladim 79.8 kilo ile isyanimi bastim simdi
Hedef kilom değil ammma keske benim de olsaaaahedef kilomdasın ne ka güzel
keşke benim olsaaaaa
Naptın canım okula başladın mıKız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff
Ağzını bununu öpem seninTAKIMI AÇTIRMAK İSTEYENLERE HATIRLATMA
Saygı yoksunları.... seaBahar size ne yaptı be ? kadın 10 senedir kıçınızı toparladı şurada gönüllü olarak. Vefa borçları varmış sizin gibilerin ne borcu olsun ne alacağı......
üslubumu beğenmeyen defolup gider 3 gündür ben sustukça bir havaya girdiniz....
BUNLAR 7. TAKIMA DENDİ!
Neden eksi olmadığını biliyorsun değil mi vero. Lütfen şu çay keyfini kes bitanem. Ve kaçamak yapmamaya dikkat et. Bu hafta yarış haftası.Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff
Benim de hedef kilooomhedef kilomdasın ne ka güzel
keşke benim olsaaaaa
Kız dur bir daha öpemarkadaşlar ben takım açılırsa sohbete gelirim demiştim ama sohbete de gelmem, paylaşım alanındaki cıvıklığı sevgi gösterilerini gördükten sonra oraya adım atmayacağım. kralcıklar ülkesi bana göre değil. bi kaç arkadaşa sohbete gelirim demiştim ama ona da gelmem
Vero o kadar cisa cosa sabitsin ben ise fikkat etmeme ragmen artidayim.Bebegim metanin kıymetini bil ve boğazını tutKız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff
kuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!
06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata
spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p
toplam=270 p
@Lunya @igdedali @Floweroflife @Esra_4378
Masumum akşam yemeklerini bollaştır bi süre tıka basa ye...Günaydın kızlar
Gece uykum kaçtı 3 te uyudum .sabah uyuya kaldım apar topar hazırlayıp gönderdim çocukları ...
Kızlar benim yemelerim akşam oluyor gündüz 10 numara gidiyor diyet.
Karnim fena çıktı
Aaa ben de deneyem bunuCanım nereye böyle? Burayı ayakta tutan motivasyonu düşürmemek için çaba harcayanlardan biri de sensin. Gitmeni istemem kesinlikle.
igdedali canım tebrik ederim kararlılığın hepimize örnek olsun.
Geçen akşam kv de un helvası yaptı. Servis yaparken ben yemicem deyince ' aman efendim bu yenmez mi olmaz öyle yersin ' dedi. Baktım baş edemiyorum. 'Vallahi yemicem' dedim. 'bir de yemin ediyor , nasıl irade bu. İnsan bunu nasıl yemez' dedi. 'annecim yemin edince yemiyorum iyi oluyor. Sen de dene' dedim.
168 boyum datlımAyy Kiloya bak.. ma sa ll h canım ya..önceden de sormuşsam kusura bakma senin boy kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?