Sidelya gerçekten iradene hayranım canim kv yaptı diye bi lokma aldim demedigin için tatlimCanım nereye böyle? Burayı ayakta tutan motivasyonu düşürmemek için çaba harcayanlardan biri de sensin. Gitmeni istemem kesinlikle.
igdedali canım tebrik ederim kararlılığın hepimize örnek olsun.
Geçen akşam kv de un helvası yaptı. Servis yaparken ben yemicem deyince ' aman efendim bu yenmez mi olmaz öyle yersin ' dedi. Baktım baş edemiyorum. 'Vallahi yemicem' dedim. 'bir de yemin ediyor , nasıl irade bu. İnsan bunu nasıl yemez' dedi. 'annecim yemin edince yemiyorum iyi oluyor. Sen de dene' dedim.
1. Belli 2kim nehir cimEki Görüntüle 2112998
vorones Floweroflife Antepia27 hippotalamus tevafuk55 Cutemom007 smykmy @derunehatun sidelya Efser Esra_4378 hepfit
Fırtınalar cumaya hazır mısın sporlarımızla kasırgayı devireceğiz haydi yeni bir gün pazartesiden cumaya daha çok yol varzafer bizim olacak
Canım cuma 40 tempolu 20 yavaş yürüyüş varEki Görüntüle 2112998
vorones Floweroflife Antepia27 hippotalamus tevafuk55 Cutemom007 smykmy @derunehatun sidelya Efser Esra_4378 hepfit
Fırtınalar cumaya hazır mısın sporlarımızla kasırgayı devireceğiz haydi yeni bir gün pazartesiden cumaya daha çok yol varzafer bizim olacak
Ooo gerçekten öyle harikasın kuzuBen de kilo bildirimi yapayım
Cuma: 62,8
Bugün: 62,2
İnşallah cumaya bomba gibi geliyorum
Sidelya gerçekten iradene hayranım canim kv yaptı diye bi lokma aldim demedigin için tatlim
1. Belli 2kim nehir cimbegum75 sende paylaş bakalım senin grup
Tabisi ekledim hemenCanım cuma 40 tempolu 20 yavaş yürüyüş var
120 puan
Sana zahmet
Bende de 3 mile leslıe var cuma datlumTabisi ekledim hemen
Bu liste bana cok mantikli geldi listen cok guzel bence bugun ben bu ekmekleri azaltacagim kilo versirmiyor bana
Ay yürüyüşteyimm biliyon nü valla duymamışım ne didin ne didinmalipina nerdesin yafrum
Uyuyormusun, uyu uyu sen. Tatlı yiyip öyle uyusaydın, yağ olsun
Spor da yapıp yorma hiç kendini
Be senin yerine manken olurum
Hemen ekliyorum unutmayın sporlarınızı çoşturacağızBende de 3 mile leslıe var cuma datlum
Günaydın hayırlı sabahlar hanimlar
GuzeG bir gün dileğiyle
hepfit başkanım bugün kilo bildiricez demi
Kilo bildirimi
Cuma 102.9
BuguB 103.0 neyse ki c.tesini temizlemiş in bundan sonrası eksileri olacak inşallah
Okeey beybii mortiyikÇok dürtecem seni . Bayılır dürtmeyetamam kız olalım hadi bakalım
Olur kuzu yürüyüşü yapim patlatırız bi acı kahveGünaydın fıstıklar
Günaydın canım karbon işe yaramaz genelde bende de herkesin bünyesi farklı gerçekten
Ahahah sütçüyü niye kaçırdın kızAfiyet olsun bana da yapan mı gelip içeyim
Günaydın abla bugün yeni bir hafta cumaya inşallah güzel rakam göreceksin aman diyim tut ipin ucunu bak artık bu rakamları görmek yok
Kuzum benimde öyle akşamları çok acıkıyorum şimdi regli öncesi hele var ya açlıklarımı anlatamam
Günaydın canım
Günaydın canım hoşgeldin
Kuzum yeni bir sayfa açtık yediklerimiz yeter gari bahar geldi çattı
Günaydın canım pisiler az ciddi sinirli ortadaki benSağımdaki Begüş solumdaki Miu
Gunaydinnnnnn.
Sağol esroşum.Sidelya gerçekten iradene hayranım canim kv yaptı diye bi lokma aldim demedigin için tatlim
1. Belli 2kim nehir cimbegum75 sende paylaş bakalım senin grup
Hadi bekliyorumOlur kuzu yürüyüşü yapim patlatırız bi acı kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?