Koş gizYürüdüm de geldim 75 dk. Bugün merkeze incem orda da yürürüm bi 30 dk tamamdır bugünlük
Koş gizbegum75 bak gariban takiminda bi tane spor yapan arkadaşın cıktı tebrik ediyorum tatlim zira spor sizin takımda hayal olmus sahalara dön artık
Amaaann nerden dedim demez olaydım
Vero 7. Takıma bu kadar ağır konusulmusken 7. Takım olarak gidelim yarışalım diyorsun ama konuşmaları bile okumamışsınbiz 7. Takım olarak kırgın ve kizginiz.
Hee yedim de ne oldu 3 kilo geri döndü bana. Yemem artık. Sen ye kızartmalı yağlı sosluyürü ne olacak ki, üstüne güzel bir yemek yersin
GicikkkkMelegiimm22 canim tombik olarak dönmüşsün diye dedikodular var esahhhmi
Bu arada ben yaklaşık 8 kilo verdimde dur k.cimi kasiyim nazar degmesin
dedim sana spordalar cevap veremezler diye,gördün mü bak yüzümü kara çıkarmadı malimKoş gizbegum75 bak gariban takiminda bi tane spor yapan arkadaşın cıktı tebrik ediyorum tatlim zira spor sizin takımda hayal olmus sahalara dön artık
Ben başladımki spora kaç gündürKoş gizbegum75 bak gariban takiminda bi tane spor yapan arkadaşın cıktı tebrik ediyorum tatlim zira spor sizin takımda hayal olmus sahalara dön artık
Sağol kankaEsra vurdu gol olduuuu
Yok canım ya almıyım sağol . Açım mutluyumHee yedim de ne oldu 3 kilo geri döndü bana. Yemem artık. Sen ye kızartmalı yağlı soslu
Canım memlekete gitmeden ve gelince öncesi sonrası resim koysana farkı merak ediyorumGicikkkk
Basladigim yere geri döndüm ben ya
Ama diytede geri döndüm gelsin artk eksiler bidaha gitmemek uzere
Eki Görüntüle 2113014
kızlar
sporlar ne alemde,tablo hiç güzel değil diyor
yarıştayız unutmadık değil mi?
@Lunya
@Sarayca
@Ytmz
malipina
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
@matematik61
@masumm
@Donna_salut
@cakil80
@Kajupi
@igdedali iğde pazar günkü 390 puanı ekledim tabloya sonradan gördüm kusura bakma
deynepnaz
Canım memlekete gitmeden ve gelince öncesi sonrası resim koysana farkı merak ediyorum
Ayy kız dur dur başladığın kiloyla döndün dimi sen pu ha ha ha ha ha ha
Ye yavrum ye çarşamba bi detoks patlatırsın olur biterYok canım ya almıyım sağol . Açım mutluyum
Onun sırf çene çalışıyoesra bugün maşallah performansın on numeroo
Canım ya maşallah senin de 400 puan üstü genel olarak önceki haftaki durumları diyorum yoksa zaten sen öyle çiş lı cos lü bir insan degilsinBen başladımki spora kaç gündür
Hee benki 1800lü puanları görmüş karıyım. Gene görürüm ne varkiCanım ya maşallah senin de 400 puan üstü genel olarak önceki haftaki durumları diyorum yoksa zaten sen öyle çiş lı cos lü bir insan degilsin
Sporumu yaptim nerelerim nerelerim çalıştı bir bilsen ama söylemem sende fazla yaparsın simdi nemelazimOnun sırf çene çalışıyo
Cuma:55.5
Pzt: 54.5
Fark:1
Cumaya %3 az mi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?