Anladım canım, yoksa çok zor açılır da o yüzden sordumSaçlarım hemen yıpranıyo kuzum. İki fön çekim hemen yıpranır. Bi kere açıcı kullandım o da sadece kafamda 15 dk tuttum korkudan. Yandı saçlarım iki senede kestire kestire anca kurtuldum.
Yav sabah beri 900 gr gitti bi sevindirtedin alla alla-500 desene niye laf ebeliği yapion
Cumaya 89.0 görülecek maliiiiiii
Bana da detokstan sonra aynısı oluyo.. bugün akşama kereviz salatası yicem inş.. 1 haftadır sabitim yeter vermeliyim.. resmen farkında olmadan koruma yapıyorum..Açlıktan sonra sebze yoğurt nasiiiiiillllll lezzetli geldi anlatamamkıymetini anladım yemeğin ohmmmmmmm
Yok kız wcden sonra tartıldım. Sonra yürüyüşe çıktım tartıldım en son 90 buçuk. 900 gr poh değil yani
Bence gorursun ben 6 lari bi gorsem 69 a da raziyim o derece hasrer kaldimAyy hadi inşallah Birgün bende 8 kilolar girurmuyuz acep
Allah söyletti çakıl :)
Günaydın kızlar
Gece uykum kaçtı 3 te uyudum .sabah uyuya kaldım apar topar hazırlayıp gönderdim çocukları ...
Kızlar benim yemelerim akşam oluyor gündüz 10 numara gidiyor diyet.
Karnim fena çıktı
Şu ssaate kadar sadece bir simit kactı genel olara güzel tabi diger günlere göretamam kuzu, uzatma amahaftaya topla
çakılcım bunu hesaplamak zor, adımsayarda dakika hesabı yok mu? sanırım 152 dakika yazıyor,onu baz alsak kuzum
@smykmy canım nereye gidiyosunbu olanlar motivasyonunu düşürmesin,sen yolundan asla vazgeçme,kafanı toplayınca mutlaka bekliyorum,yanlız fazla uzun sürmesin üzme beni
daha benim işi halletmedin bekliyorumhalettmezsen yanına kadar gelirim bak ona göre
Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff
Çok havalardan uçuyordunuz hanım hanııııımm.Yarisiyoz ki
Gelsin cici elbiseler
Yaşasın şeker orucuuuuu
Yarisiyoz ki
Şu ssaate kadar sadece bir simit kactı genel olara güzel tabi diger günlere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?