• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Tamamdır, koşa koşa patates almaya gidiyorum :spor:, hatta ip atlaya atlaya gideyim :KK48:. Forumda yazmayı özlemişim yahu, kendimi uzun zamandır izlediğim bir diziye konuk oyuncu olarak katılmış gibi hissediyorum. Kızlar hepiniz meşhursunuz, star'sınız he, fan club kuracağım sizin için :rapci:.

he sen benden r uzunsun ben 164 de 55 az değil mi kız. Yani zor hedef 57 ol bari :KK66:)
Ben de şöyle bir problem var. 57 iken de kendimi zayıf görmüyorum hâlbuki en zayıf halim. Bir de 55 olayım diyorum belki begenebilirim kendimi :-)
Ayy nevoşum demek öyle. Sanırım şuan da bir de aynı kilodayız dimi ?

Ben de şöyle bir problem var. 57 iken de kendimi zayıf görmüyorum hâlbuki en zayıf halim. Bir de 55 olayım diyorum belki begenebilirim kendimi :-)

Evet canım öyleyiz;)
Ama senin hedef büyük ben 60 olsam yeter:KK45:

Hey gidi günler ben de 59 iken kendimi kilolu hissederdim de . Eski fotolar kiyafetler olanı bitenı ortaya koyuyor aslnda

Back
X