• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kizlar yas 29 boy 1.64 kiloyu bilmiyorum kizlar tarti alinca yazayim olur mu?
hepfit hepfit N Nana beni listeye ekleyebilir misinz?
Tamam kuzu , ekler hepfit hatun :KK37:

Arkadaşlar bence herkes cuma kilosunu yazsın yanlış anlasilmasin yapıldıysa bir kaçamak artıyı görmeyide goze almali ona gore ders cikarmaliyiz bence herkes gunahiyla sevabiyla cuma kilosunu yazsin hepfit hepfit N Nana
Ben cuma kilomu bildirdim zaten :KK64:

ayyy yoksa menülere sen mi bakıyorsun, tırsıyorum senden lunyaaaa:confused:

benden başka senin kaptanlığında olan yok değil mi, bir ben seni tanırım ne kaaa gaddar olduğunu tabisiii:rolleyes:
Tamamen iftira itibar etmeyiniz :KK53: sinsice menü yorumu yaptığım mesajları favorilere ekler, cuma hepsini önünüze çıkarırım :mapus: diye fena mı oluyorum :KK53: niye kilo veremedim diyene ahanda bu menü yüzünden diyorum :KK53: pişman değilim :KK70::KK70:

Kızlar sevgililer günü , yalnizim sizde sevgili takımımsınız size hediye aldım :68: :68:
images (12).webp

Bende onu dedim abur cubur seyler o kadar hizli aciktiriyoki tecrube var burda yillarin şişmanı :)) vorones vorones meyve en guzeli yaninda mutlaka sütle yada yogurtla.

Cayi bos icememekte kotu aliskanlik.
Kuru uzum kuru dut bulundur vero ufak ufak agzina atip gevelemis olursun.

Abur cuburun eve girisini mumkun oldugunca kisitlamaya calis evdekilere soyle. Diyet degil saglik icinde cok kotu.
Bizde de facia oluyo eve onlar gelince 3 cocuk var biri buyuk ama aninda 5 yas oluyo cildiriyolar gormemis oluyolar.
Arada aliyorum bende almasanda imreniyolar ayyyyyy yazarken bi şiştim :))
Canim ya . Sağol düşünüp yazmissin. Yok ben eskisi gibi eve almiorum. Bisküviler çikolatalar bitti. Dün bi kadın almış yavruma . Bende bölup ona verince kendimde yemistim . Abur cubur yiyip de Kilo verme devrim de bitmiş sanirsam sabah 66 gitmişti ellerimın arasindan. 67 gördüm :( öyle olunca da . Sacmaladim . Kaymak lâ recel yedim bisuru.

vero boy ne?

böyle diyerek kurtulamazsın :KK12:

vero herkes sana gerekiyorsa çay içme dedi, saat 21:00 yazdıklarını yemek için çok geç bi saat:duduk:
güzelim yumurtaya hem patates hem kaşar doldurmuşsun, neden?
hamsiye bişey söylemiyorum ama hamsi unluysa ekmek neden var?
hadi diyelim bi şeklide zayıfladın, bu beslenme alışkanlıklarını değiştirmediğin sürece değil kilo vermek kilo korumak kilo alacaksın:KK12:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende ince külotlu çorapla yapıom:süslü:

kuzu bi de sakatlandın telafi etme ihtimalinde yok:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Boy 164. Canım. Ya. Sorma ben Kilo alıcam galiba . Hem yiyorum hem de çok mutsuzum . Sebebi . Yürüyüş ya da spor yapamam. Belim geçse de sanki eskisi gibi kosamicam yapamicam :(

vorones vorones yesin ama sağlıklı yesin be bonusum, çok ıvır zıvır besin tüketiyor :KK43:
Aaaa Bonus Bonus yaa alintidan okudum mesajini .nasıl iyi geldi bana anlatmam . Kötü hissetmiyim dimi. ya ben aynı senin anlattigin ve beni hissettgin gibiyim.
ilk oğlumda ben dé 6 ay beklemistim . Hatta daha da beklicektim aus sagolsun bana destek olmuştu baslamistim.
Bunda erken başladım evet ve erken strese girdim. . Ve cok mutsuz edio. Dediğin gibi ben manken değilm iki çocuk annesiyim . Hedef 59 olmasın he mi ? Şimdilik 65 mi yapsam . Ne bilim en azından yazın yani mayiş haziran da 5 li ler için zorlasam. bişiler yapmalı !! Dusunmeliyim! !

Yoksa bugün eşime dedim ben birakiom artık diyeti. Ee hani dedı ekmek yemedın yeşillik yedin.. haklı .. bırakmadım. Beni tutun birakmiyim. Şu listeler ı olusturp yaristirin nolarrr . hepfit hepfit

Kızlar dün kendimi banladim:KK45:
2 gündür ev çocuklar cok ihmal ettim diyete
Bir gece 3 kadar
Sonra gece 1 kadar buradaki yaşananlar kafamı diyetimi uykumu aile hayatımı cok etkiledi
Stres hepimiz gidusmanim
Ama şimdi takımlar tablo hedef gruplar
Yaaa siz biz harikayiz nekadar özverilusin
Hadi su ablanuzida zayiflatin gayri çünkü sizi cok seviyor:KK200::KK200::KK200::KK200:
Cuma kılomu bildiririm geçen haftaki tablo da farkı yazarız
Uygun bir gruba lutfen ekleyn
Ayy abla şaka gibi ama . Bu takımın durumu Vs. Tüm düzenimı altüst etti. Yani kimse anlamio tabi de . Kafam dağınık . Liste beni dé heyecanlandrdi. Bonus Bonus un benim için çabası da. Ben de sizi seni seviyorum

3 gündür çok fena başım ağrıyor:KK43:
dün gece ağrılarla uyandım sabaha geçer diye diye uyudum sabah çok az kalmıştı ama şimdi yine şiddetleniyor
kesip atacam artık bu başımı:bicak:
Geçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim

Geçmiş olsun . migren falan mı. Az uyuma dinlen canim
evet veroo migren
bazı aylar hiç gelmiyo,bazen 1 gün bazende böyle 3 gün
uykumda sıkıntım yok 12 de yattım 7 de kalktım,haa kanamadım o ayrı,hafta içi uykuya kanmak ne mümkün zaten:KK43:

Back
X