• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Uzmeseydın mıusumu :KK200::KK200::KK200:
Üzülmez o kırılmaz bana:KK200:

Sen zaten bizimlesin abla gitmek yok buradan o rakamları görüp gideceksin inanıyorum sen her daim pes etmeyen ablamızsın :KK60:

Bende ofisteyim zıplasam mı :spor::KK70:
Eki Görüntüle 2111188

Benimle çok mu görüştün hiç aramıyor gözlerin beni :KK53:

Geçmiş olsun ballı çörekcik ya niye böyle ki havalardan mı acaba :KK43:

Oyy teşekkür ederiz efenim pek tatlılar ballar :KK68:

Keşke olmasaydı olanlar oldu ama işte hepimizin buruk ama toparlayacağız:KK36:Gel gel bak karşılamaya geldim sen seversin bende seni severim çok :KK200:

Tam olarak leyla ile mecnun yayından kaldırılmış gibiyim

İyiyim çok şükür de canım kıymetli sanırım acı eşiğim biraz düşük galiba , :KK22:
Kıyamam. Dikkat et kendine :KK60:

Ayy kızz valla kalbin temizmiş .. sen bu satırları yazarken 1 dilim tava böreği yemiş olabilirim..

Kızlar bugün misafirim var.. pek uğrayamam maalesef.. elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıcam :KK66:
Elimden geldik ce kısmını sevmedim . Orda bi kapı var . Hiç yemicem de. Kesin dikkat etcem de. Bırak tontis olsun misafirlerin sen yeme

Elimden geldik ce kısmını sevmedim . Orda bi kapı var . Hiç yemicem de. Kesin dikkat etcem de. Bırak tontis olsun misafirlerin sen yeme
Cnm doğru da işte ben kendime göre de bişiler hazırlıyorum tabi.. mesela kereviz salatası ama illa kaçacak bi iki şey :(

@Nevreste sevgili Tontişdaşımmm , biz tontislere özel çiklotalıı :rolleyes: benim kilom senden fazla o yüzden %75 i benim %25 ı senin :confused:
Eki Görüntüle 2111180
Kız Lunya o çikolataların kenarındakiler patlıcan mı:KK53::KK53:
Geldim canlar... İçim buruk. Sizi özledim sadece
Hoşgeldinnn.. İyi ki geldin...
Gitme :(

İyiydi. Sevgililer günümü kutladı yalvardı yakardı nolur beni sev diye ama yüz vermedim :63:
Ondan haber alamamak çok kötü. İyice olmasına çok ama çok sevindim.

Back
X