• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Olmayan tansiyonum çıkıyor benimde menüleri görünce :KK51::KK51:
Fururuz Lunyam ayıp ediyon. Dur senin elin sargılı söyle kimi furayım. Tetikçin olayım Lunya :sinirli::sinirli::sinirli:

Sen dde daha içim Buruk gelemem edemem de :ukala::ukala:
Yohh loooo. Gelmeyecek olsam hesabı açtırmazdım. Geldim de işte resmimin altında miu bana aşık neyin yazıyor amaaan hep bildiğim şeyler gerçi :KK51:
Yaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
Allah yavrularına uzun hayırlı ömür versin ablacım

Yaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah
Rabbim nice sağlıklı mutlu yaşam versin canım :KK60::nazar:
Günaydın herkese
(hemen atlamayın burada saat 11.20)
:deli:
11:20 de de Tünaydın olabilür ama :deli::KK15:

Fururuz Lunyam ayıp ediyon. Dur senin elin sargılı söyle kimi furayım. Tetikçin olayım Lunya :sinirli::sinirli::sinirli:

Yohh loooo. Gelmeyecek olsam hesabı açtırmazdım. Geldim de işte resmimin altında miu bana aşık neyin yazıyor amaaan hep bildiğim şeyler gerçi :KK51:

Allah yavrularına uzun hayırlı ömür versin ablacım

Teşekkürler ablacim

Lunya. .nananais mi . Hani eski kaptan 7. Takımda . ??
Ablam iyi ki dogurmusn oglanlari. Sağlıklı günleri olsun.
Bu arada Nuray hafiftas ölmüş. Kolon kanserimis üzüldüm

Teşekkürler canım ay vero yenmi anladın cok tatlısın

Rabbim nice sağlıklı mutlu yaşam versin canım :KK60::nazar:

11:20 de de Tünaydın olabilür ama :deli::KK15:

Teşekkürler canım

ikizlerinin doğum günü kutlu olsun ablacım:KK9:
hepbirlikte nice mutlu yıllarınız olsun :KK9:

Günaydın herkese
(hemen atlamayın burada saat 11.20)
:deli:

ben öğrendim artık:KK9:
günaydın:KK3:

Back
X