• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

güzelse tarif ver, ben pek bilmem kerevizi
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Malzemeleri
  • 2 adet kereviz
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet tavuk budu
Terbiyesi için;

• 1 adet yumurta
  • Yarım limon
  • 1 yemek kaşığı un
Terbiyeli Kerevizli Tavuk Çorbası Tarifi'nin Yapılışı
Selamın Aleyküm hanımlar ✋

Önce düdüklü tenceremize tavuğumuzu alalım. Tavuk pişerken kereviz havuç ve patateslerimizi küp küp doğrayalım. Pişen tavuğumuzu ufak ufak didikliyoruz. Diğer malzemeleri tavuğun suyunun içine koyuyoruz. Düdüklüde bu şekilde 15 dakika daha pişiriyoruz. Sebzeler pişerken ayrı bir kapta terbiyesini hazırlıyoruz. Yumurta limon iyice çırptıktan sonra unumuzu ilave ediyoruz. Sebzelerin pişip pişmediğini kontrol ediyoruz. Terbiyenin içine tavuğun suyundan bi kepçe dökerek iyice karıştırıyoruz. Sonra bütün terbiyeyi çorbanın içine ilave ediyoruz. Didiklediğimiz tavuk parçalarını da ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte pişiriyoruz. Çorbamız servise hazır. bunu patates ve havucsuz olanini yapiyorum.
Terbiyesine istersen yogurt da koyabilirsin.
Besleyiciligi artiyor.

• 2 adet kereviz
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet tavuk budu
Terbiyesi için;

• 1 adet yumurta
  • Yarım limon
  • 1 yemek kaşığı un

Önce düdüklü tenceremize tavuğumuzu alalım. Tavuk pişerken kereviz havuç ve patateslerimizi küp küp doğrayalım. Pişen tavuğumuzu ufak ufak didikliyoruz. Diğer malzemeleri tavuğun suyunun içine koyuyoruz. Düdüklüde bu şekilde 15 dakika daha pişiriyoruz. Sebzeler pişerken ayrı bir kapta terbiyesini hazırlıyoruz. Yumurta limon iyice çırptıktan sonra unumuzu ilave ediyoruz. Sebzelerin pişip pişmediğini kontrol ediyoruz. Terbiyenin içine tavuğun suyundan bi kepçe dökerek iyice karıştırıyoruz. Sonra bütün terbiyeyi çorbanın içine ilave ediyoruz. Didiklediğimiz tavuk parçalarını da ilave edip 10 dakika boyunca kısık ateşte pişiriyoruz. Çorbamız servise hazır. bunu patates ve havucsuz olanini yapiyorum.
Besleyiciligi artiyor.
Yarışmaya katılsana cabim ;)

• 2 adet kereviz
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet tavuk budu
Terbiyesi için;

• 1 adet yumurta
  • Yarım limon
  • 1 yemek kaşığı un

Besleyiciligi artiyor.
gayet besleyici canım aklımda olsun, benimkiler öyle alışmadıkları tadı pek sevmezler ama yemeyince nasıl alışacaklar değil mi :-)

Ana Ana gercekten mi :KK43:
Sen bulursun ya gosgocaman mesleğin var
Sivas'ta biraz zor banum ama takmıyorum pek...
Bakalım daha belli değil. İstifa edeyim diye uğraşıyorlar. Mücadele her yerde

Sabah 8 de cikmistim simdi dönüyorum eve cok acimmmm ogleden sonra da ara yapmam lazim fazla yoruluyorum.

igdedali igdedali hosgeldin :KK200:
Hoş bulduk matematiğim
Öğleden sonra da ara yap tabii ki hem akşamı daha rahat atlatırsın

Hoş bulduk matematiğim

Nasipten öte yol yok canım
En son çıkaracakları bendim ,ilk cikaruldim , yiyecek ekmegim bitmiş demekki ..

Görüştüğüm yerden haber bekliyorum hala ,evde oturmak bana göre değil igdem biraz dinlendim iyi oldu ama daha fazlası sıkar beni , amacsizlasiyor insan evde

Bı firmaya başvurdum kariyer de
Bu firma bana dönmez demiştim bugün baktım ki mesaj atmışlar bir kaç soru sormuşlar ,belki ararlar diye düşünüyorum

Eeee hele deyin kim cumadan beri kaç kilo verdi:süslü: @Lunya yı biliyorum. Okurken dedim ki ula hökümet gibi gadın maşallah:cool:
Benden duymuş olma millet siz gidince bi yedi bi yedi hep artıdalar cuma tam başlarız diye yemeye devam eden bilem var baklava yiyen yumurtalı ekmek gömen börekler havada ucusuyor

Hoş bulduk matematiğim
hayırlısı olsun kuzum. kpss ağırlık ver iğdem

Back
X